Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Mivel a múlt héten kipróbáltam pár hasonló értékű ikont, ezért leírom ha valaki prime Kaká-n gondolkodik.
A mostani ikon sbck ugye drágák, annak érdemes kirakni bárkit is akinek sok az untrade fodder.
442őt játszom, ha nem megy 4231. Ezért olyan kellett aki inkább st mint cam.
Kaká-t az rakja ki akinek pont fordítva kell. Tökéletes cam, használható st.
Passzai hibátlanok, jól lő és aki szeret cselezni annak nagyon jól jön az 5*skill. Unique body type teszi különlegessé szerintem, tavaly nem volt így. Nem éreztem a magassága és a gyenge balance ellenére sem lomhának, pedig hunter volt rajta. Mintha valóban Kaká mozogna a pályán(nem szerettem IRL, aranylabdát kapott pedig van aki jobban megérdemelte volna akkor és azóta is, szerintem nem volt annyira kimelkedő sosem, de ez mind1 most). Végíg bír 90 percet, amennyire kell gyors is.
Szóval akinek cam kell és van fodder az rakja ki nem fog csalódni. Én eladtam mert prime Dalglish egy állat st és nekem inkább az kellett
Ez már nem ide de volt mid itt Cantona. Ő nagyon nem jött be nekem. Lassú, nehézkes, és annyira nem lő jól, hogy ezt ellensúlyozza.
Mid Puskás(őt használnám szívem szerinte de) a wf nagyon lehúzza nálam. Minden másban patent.
Remélem segítettem valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest