Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raunchy

tag

A csapat minőségi romlása nélkül még Puskás kisebb lapját se tudtam volna megvenni, de a coinon nem akarok ülni, ha már szerencsém volt akkor jó csapattal szeretnék játszani.
    Kipróbáltam először Kluivertet, utána Bergkampot mert őket nagyon csíptem mindig is, de sajnos botrány szar mind a kettő, forintot nem érnek ingame, Rodrigo köröket ver rájuk még 7es chemen is. Viszont ez a Hernandez lap elég extra. Gyors, agilis, nagyon jól fejel, és úgy helyezkedik mintha teleportot használna. Meg vagyok vele nagyon elégedve. Rashfordot egy PL csapatból se érdemes kihagyni, ő is nagyon jó lap.
    Ansu Fati szintén nagyon extra, nagyon gyors, hirtelen lehet vele irányt váltani, aki szeret cselezni az imádni fogja. Hazard volt előtte, jobb Fati lapja.
    A védelmet nem kell magyarázni, középpályán még De Jong kellemes meglepetés, nagyon jó CM poziban. Valverdet fogom majd cserélni ha lesz jobb lehetőség mondjuk IF vagy Scream kártya.
    4--2-2-2 őt játszom, nekem az jött be eddig a legjobban, semmi extra beállítás, csak a két CAM free roam, a két csatár közül Hernandez Get in behind, Rashi meg hamis 9es. Div 4 ből sikerült div 3ba visszajutni, cél a div2

Új hozzászólás Aktív témák