Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nekem ennyi volt szerintem
Néha belépkedek megnézni milyen sbc van meg hasonlók de fixen nem fogok játszani ezzel a játékkal.
Iszonyat nehéz úgy versengeni rivalsban vagy wlben, hogy az összes ellenfélnél több milliós totsok/ikonok rohangálnak nekem meg még mindig IF Neymar a legértékesebb lapom a keretben.
Persze csinálhatnám az 5 védőzést meg a 4312-t agyig tolt pressurevel de az nálam egyenlő lenne a játék halálával. Akkor már inkább nem játszom mint hogy ilyenekhez folyamodjak. Szomorú látni, hogy mennyire megölték az év eleji játékot a mostani valami kedvéért.
Inkább maradt volna a stepover meg az elastico minthogy ezt a nutmeg spammelést hagyják benn. A nagy részét lelehet védekezni könnyen de minden meccsen van olyan(ha mákom van akkor csak 1), hogy hiába lépsz be a csatár továbbsodorja a labdát és akkor max az ima marad.
Az a vicces, hogy minden évben azt mondjuk az idei a legszarabb rész de aztán a következő valahogy mindig rá tud kontrázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néha belépkedek megnézni milyen sbc van meg hasonlók de fixen nem fogok játszani ezzel a játékkal.