Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Zimmi91 #17260 üzenetére

Mármint Nani? erősen kétlem, hogy annyira drága lesz :D A 81 stamina nagyon belerondít az összképbe. Muszáj vagy get forwardon használni mert másképp 60 percet bír kb. De ugye a mai metában meg minél több ember kell hátra mikor a szélsővédők is folyamat támadnak :D
    Ennek ellenére én mindenképp kiakarom próbálni. Tavaly is szerettem a TOTS lapját(az sbc volt ugye?) na meg Coutinhonál jobbnak néz ki az 5/5 miatt.
    Szerintem ilyen 500k lesz. Azért lehet belőle kevés mert nem jött semmi olyan sbc pack ami miatt drága lehetne. Az emberek a ligue 1 premiumot grindolják abból nem jöhet :D Majd rewardkor kell megnézni.

#17261|AP|
    Sajnos ez tök random. Nekem is volt már olyan, hogy mind a 4 meccsemen végig izzadtam aztán a következőben meg mindenkit 5-0-ra vertem. Abban sem vagyok biztos, hogy a döntőben csak olyat kaphatsz aki szintén döntőzik.

Tegnap megcsináltam Kimpembét és furcsán gyorsan ment :D Pedig féltem a fejestől de a defender assziszt mellett az lett meg a leghamarabb talán a 2. meccsen. Szerintem nagyjából 2 óra volt összvissz.

Új hozzászólás Aktív témák