Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem az én kommentem, futbinről van, de hátha valakinek hasznos lehet:
"Pro tip: The ultimate TOTS guaranteed sbc was an 89 rated squad with 70 chem last year. With how low the market is right now, It would be wise to setup a team ahead of time before prices explode. The formation last year was 4-4-3(4) and 4-4-2 in 2019 so having wingers is a safe bet. Oblak Potm is very good fodder as a 94 rated card so I suggest you do it ASAP!!
Just trying to help the community out!! "Most amúgy valóban lent vannak az árak és valószínűleg ez el fog szabadulni ultimate TOTS alatt, de én azért óvatosan költekezek, valahogy össze kellene kuporgatnom 3M coint, hogy meglehessen TOTS Messi.
Vadászok az eladható csomagokra, rivalsból is azt veszem ki, meg draftolgatok, hátha esik be pár eladható drága lap, meglátjuk.
Apropó draft: az első meccseket általában simán nyerem, több góllal, de a második meccsre akkora a szintugrás, hogy legtöbbször teljesen esélytelen vagyok (div4-div5 körül mozgok, WL-ben 14-16 win az átlag). Csak szerencsétlen matchmaking volt (többször is), vagy tényleg ennyire bedurvul már a második meccstől egy online draft? Három győzelemig még sosem jutottam, a kettő is ritkán van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest