Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aguinaga

őstag

Nem akarja EA bácsi, hogy megvegyem a szaros játékukat, az hagyján, hogy folyamatos szopásnak érzem a divrivet (div7-ben, miután olyan jól sikerült a besorolás [link]), egyfolytában germán félistenekkel sorsol össze, de az összes szájbatett advanced sbc-ből (a legutolsó puzzle mastert kivéve, az még nincs kész), ilyen játékosok bírtak esni:
    IF Benítez, két discard IF, Douglas Costa, Felipe Anderson, Modric. A többi még kukább, és az van, hogy F. Andersont és D. Costát el se akartam/akarom adni, mert azt gondolom, hogy ha nem lehet nyitni már őket, feljebb megy az áruk (F. Anderson még West Ham-es, D. Costa még Juve-s).
    Egy nyomorult, akár csak 100k-s játékos nem esik soha... Div rivals rewardból egy Gosens volt a best (persze mit várok Div7-ből?)

Arról nem is beszélve, hogy melyik agyhalott újítása volt az, hogy a rivalsban a hazai csapat határozza meg a labdát is, tegnap játszottam egy olyan csapat ellen, ahol konkrétan szürke volt a labda (gondolom valami ezüst), hát alig láttam a tv-n (öreg, 10+ éves LG tv-n nyomom).
    Szóval így azt hiszem, este még megcsinálom a loyaltyt a puzzle masterhez, még van 1,5 órám a trialból, aztán ennyi.

Azt nem zárom ki, hogy később, használtan, lemezesen megveszem pár hónap múlva, de akkor legalább nem az EA bevétele lesz (legalábbis részemről)...
    Nektek a legjobbakat kívánom, legyetek sikeresek a játékban, mind nyissatok Puskást! :R

Új hozzászólás Aktív témák