Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz bubuska10 #13839 üzenetére

errefelé indulj
    Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
    Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében :)

Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.

Ha te biztos vagy a dolgodban erősködhetsz, de sok jóra ne számíts :(

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja :) ), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating :DDD

Új hozzászólás Aktív témák