Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak róla. Alapvetően tetszik meg elégedett vagyok vele de!
-Egyrészt sok ziccert ront(mondjuk az utóbbi 2 napban mindenkim és a védekezésem is esik szét szóval a netemmel van valami)
-Másrészt nálam iszonyat bal lábas amit nem értek mert elméletben jobb lábas. Ehhez képest ballal iszonyat erővel lövi a labdákat míg jobbal mindent kihagy a tekerésen kivül
Előny:
-Dribbling(meglepően jó) [link] . Tényleg nagyon jó a cselezése nem úgy mint mondjuk Podolskinak akinél sír a labda konkrétan.
-Tekerés. Ez olyan Szoboszlai+Henry szint. Tényleg bárhonnan bármikor képes betekerni.
-Passz. Dalglishnál fényévekkel jobb passzolásban így Kenny kikerült szélre egy félidőre Reus meg csatárban.
-Fizika. Sokan mondjátok, hogy nem számít a fizika meg hasonlók, de én szeretem ha 80+-os fizikája van egy csatárnak mert sokkal nehezebb fellökni. Ezért sok "átfolyós" gólja van. Pont ezért akarok egy Sanet is mert játszottam már ellene és brutális volt mikor Brunoval ütközött aztán úgy kellett felkaparni a földről Brunot

Hozzáteszem 7 chemen van nálam szóval ez is okozhatja a problémákat de alapvetően megvagyok vele elégedve. Neki egy középső cam poszt állna jól de nálam egyébként mind szélen mind csatárban jó.
Ma elvileg fog jönni egy Emre Can szóval Akanjival meg Benderrel gyerekjáték beépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest