Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Basszus komolyan büszke vagyok magamra. A játék próbálkozik,hogy felbassza az agyam de nem sikerül neki.
11-3-ban az első meccs ellenfél:
5 chemes moura meg 4 chemes Mane. Lényegtelen igazából mennyi volt a chemjük. A srác egyébként nem volt rossz de az egyetlen dolog amihez értett az a futás szélen. A védőimmel folyamat beléptem elé miután állandóan a labda nélkül léptek ki
Hiába voltam lépéselőnyben mindig emiatt kaptam a gólokat, hogy nem foglalkoztak a labdával. 6-3-ra kaptam ki. Nyilván olasz.
Kövi meccs: Full vak olasz letámadással. 2-0-ra vezetek 60. percig. Itt felnyomta mégjobban a pressuret innentől kezdve az összes passzom őt találta meg. Volt olyan, hogy 3 az 1ben vihettem volna kapura erre Neymar képes volt legurítani neki középre
A maneja ballal fordulásból berakta Suker elé 4 védőm mögé 3-2-re nyert+volt egy null szöges lövése ami elől elugrott a kapusom. Végén még volt kapufám oké..
Nyertem gyors 2t(13-5)
majd következő meccs: Egész ügyes olasz gyerek aki jól használta szélen a directional
nutmeget. Vezetek 1-0-ra+kihagytam 1 tizit.
90. perc szabadrúgás a srácnak félpályáról és van 5 másodperc kb. [link] Ha valaki itt elmondja a védőim mitől kezdtek el kilépni a kapum elől annak fizetek egy sört
Nem nem nyomtam les taktikát mert semmi értelme nem lett volna.
115. perc: [link] Szerintem azt sem tudta az öcsém, hogy mit nyom de a játék elintézte neki
Rúgtam még egy kapufát de nyilván kikaptam.Tanácstalan vagyok, hogy 13-6-ban játszak-e még vagy inkább a jövőhéten a squad battle top100-ra menjek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hiába voltam lépéselőnyben mindig emiatt kaptam a gólokat, hogy nem foglalkoztak a labdával. 6-3-ra kaptam ki. Nyilván olasz.
Nem nem nyomtam les taktikát mert semmi értelme nem lett volna.