Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyik lapot se sajnálom tőled
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).Kevésbé veszem komolyan a játékot mint tavaly. 1/3 annyi meccsem van benne, mint tavaly ilyenkor, de azért SBCkbe én is öltem nem kevés időt. Ez van. Majd megveszem aki kell.
Lehet csak sírni kell a fórumon, és EA bácsi reagál?
Akkor lássuk: "Úgy szeretnék már nyitni egy tradeable J.Cruyff-ot, vagy legalább egy CR7et!"
Manipulált-e? Nem tudom, de a premium upgrade-ek rosszabbak voltak mint a 2 rare gold upgatde.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).