- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyik lapot se sajnálom tőled
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).Kevésbé veszem komolyan a játékot mint tavaly. 1/3 annyi meccsem van benne, mint tavaly ilyenkor, de azért SBCkbe én is öltem nem kevés időt. Ez van. Majd megveszem aki kell.
Lehet csak sírni kell a fórumon, és EA bácsi reagál?
Akkor lássuk: "Úgy szeretnék már nyitni egy tradeable J.Cruyff-ot, vagy legalább egy CR7et!"
Manipulált-e? Nem tudom, de a premium upgrade-ek rosszabbak voltak mint a 2 rare gold upgatde.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).