Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, jól esik, hogy együtt örülünk egymás "sikereinek"!

Hát, most állok 1,7 millió körül szóval olyan 600-700k-t mondanék. Az időről fogalmam nincs, nem számoltam! Csütörtök este kezdtem az összegyűjtött kb. 50 csomaggal, közben a duplákat folyamatosan forgattam bele az upba. Pénteken egy kis rivals, hogy legyen elég rivals pont a WL előtt és ne kelljen azon "aggódni", hogy meglesz-e a rank 1. Aznap nem volt WL, de ment továbbra is a PL upgrade. Szombaton 4 wl meccsre volt időm, a többi fifás perc szintén a csomagokkal telt, majd miután az esti műszakban végeztem a dolgokkal mobilon is mentek a pakkok. Aztán tegnap WL és csomagok felváltva, de az egészhez csak valamikor 19 után kezdtem neki, szóval volt vagy 1 óra mire meglett a 14 győzelem. Meg aztán most reggel szintén nyomtam a csomagokat, ez lett belőle. Nem tudom ez mennyi csomag volt, de 100-nál biztos jóval több és az csak a premium.
A PL upgradet úgy érzem nem érdemes tovább erőltetni, mert bár régi vágyam egy jó kis VVD a csapatba vagy egy TAA aki tavaly is zseni volt nálam, de nagyon nem szeretnék beleszaladni egy duplicate lapba...
Most a Bundesligával szórakozom, de lassan hagyom a dolgot, bár szívem szerint az összes zsetont beletolnám ezekbe a csomagokba. Mielőtt jött volna az első TOTY már úgy éreztem hiába vennék a 2,3 millióból egy játékost, nem érné meg. Minek egy Cantona vagy Puskás, amikor egy Aké vagy rosszabb esetben egy Alejandro Gomez kettétöri?! A mostani csapatban Joe Gomez és AWB hozzák a szintet középen, HL Tavernier és HL Hernandez helyére meg Davies és TAA toty lapja lenne csak upgrade. Mbappe ugyanez, az a lap szerintem TOTS-ig bőven jó. IF Rashit tudjuk milyen, IF Sanches szintén. Blanc egy állat, nagyon durva miket művel. Maxiumum Aouar helyére lehetne valaki, de nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest