Hirdetés
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
kompit használtunk miis vga-n, de még az x800-as időkben a pcie hajnalán. szerintem egy mai highend gpu-val ugyanúgy nem bírna el minuszban terhelve, de ettől függetlenül biztosan nyernél vele párszáz mhz-et vízhez képest, 2 fő problémád lesz. felfogatást (mivel cpu hűtőről van szó) és szigetelés. vga-t még nitrozni se szerettem mert ha alaplapot nehéz szigetelni vga-t úgy hogy ne páráljon le ne olvadjon a foglalatba a víz ne csapódjon le rajta a pára vagy ha mégis ne legyen belőle gond külön művészet úgy átalakítani a kártyát hogy maradandó nyomokat károkat ne szenvedjen. egyéb fizikai modokat nem is számítva. 25k reális ár egy kisebb teljesítményü kompresszoros hűtőért de lehet, hogy nem fogod tudni kivenni a házból csavarhúzóval. szóval ha szereted a kihívásokat és megéri víznél jobban lehűtened egy esetlegesen (cpu limitnél minimálisan-) jobb eredményért akkor megérheti a befektetett energia és pénz. de én inkább jeges vizezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest