Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aszi10

tag

válasz Zé_Mester #5239 üzenetére

Üdv.
    Először is köszönöm a válaszod,most már világos a gázégős rész.Másodszor meg megmondom őszintén,hogy én nemértem ezt,kérdezek valamit normálisan itt tőletek,akik szerintem ezt már régóta csinálják és akkor ilyeneket kapok a fejemhez,hogy nagy az arcom?!hát ezt nem tudom hova tenni..miből gondolod te ezt...de ennek ellenére érzem a jóindulatot is a mondataidban.Azt egy mondatommal sem írtam,hogy nekem nagyon nem számítanak az anyagiak...én is halandó,normális ember vagyok mint ti és igen elég nagy az elhatározottság bennem.(Tudod eddig terepjárókat építettünk off-road találkozókra,versenyekre saját zsebből és ez is egy olyan dolog,hogy ha az ember szeret valamit akkor arra áldoz is,hangsúlyozom hogy itt megint nem azt mondom ,hogy én csövön vagyok lóvéval.)De megfogadom a tanácsodat és először valami "melegebbel" kezdek,mert aki a jó tanácsot nem fogadja meg az az igazán buta ember szerintem.Már csak azért is,mert ahogy egy fórumozó kolléga ezt leírta, lehet hogy éppen az szegné kedvem,ha többször nem sikerülne a dolog mondjuk a nitroval,tapasztalatlanságból vagy akármiből eredően.Azért remélem,ha kérdésem adódik vagy akármi,akkor itt találok majd segítő embereket ebben a mókában:)

Tisztelettel:
    Aszi

Új hozzászólás Aktív témák