- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Andris_2
üzenetére
Hali,
A barátnőmmel nekünk is hasonló problémáink voltak mint neked. megoldás skype. Hogy miért csinálja az MSNnnél ? Hát szerintem az MSN szöveges üzengetésre lett kitalálva nem direkt videós kapcsolatra. Viszont a skype pont erre.
Ha nagyon okos akarnék lenni akkor azt mondanám hogy azért késik a hangod mert valószínűleg más protokollt használ. Van egy az IP-s és UDP vagy melyik ez nem biztos az egyik csak kiküldi az infot és nem törődik semmivel ez az UDP-s és a másik az IP-s pedig megnézi hogy a fogadófél kész-e meg ilyenek megcsinálja a 3 fázisú kézfogást stb. Szóval tovább tart és a címzése is hosszabb, szóval A-ból B-pontba is lassabban jut el. Ez csak az én véleményem lehet nem így van ... csak én erre gondolok.
Amúgy egyszerű használj Skypot!Windows 7:
Itt az USAban van egy két srácnak netbookja és simán használják rajta a W7et. Egy srácnak 1000H EEE Pcje van és neki is az van rajta és normál sebességen megy, azt mondja nagyon jó és szereti.Még egy apróság:
A kis eee pc olyan erős (amit nem gondoltam volna) hogy a W7 mellet virtuális gépben tudott a srác futtatni egy XP-t.
Most ezzel senkit nem biztatok a W7 felrakására, csak megemlítettem. Nekem is Xp van fent és szeretem. De egy Linux disztribúciót is ki fogok próbálni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365U, 4G/LTE SIM, 8GB/250GB SSD - Ultravékony, Érintős -
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- MSI Sword 17HX - I7-14700HX - RTX 4070 8GB - 16GB DDR5 - 1TB nVME SSD - 17" IPS 165Hz - 20 hó gari
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest