Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jano_023

őstag

válasz montero7 #2429 üzenetére

Szia,

nos én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz. Nekem is van egy 1005HA-m és nekem is a matt, BT nélküli van. Szerintem nagyon jó kis gép.
    Én a photoshopra térnék ki, én is használgatom hébe-hóba persze nem olyan szinten mint te, de elfut rajta. Max a memóriát ajánlatos kicserélni benne 2GBra, csúnya is lenne ha 1,6GHz és 2GBram nem lenne elég az alap dolgokhoz. Amit talán zavaró lesz az a kicsi képméret a PSban. Maga az a rész ahol megjeleníti az adott képet, a sok menütől meg gomboktól. Szóval talán azért kellemetlenebb a kicsin a PS használata.

Más: alapból van rajta egy progi amivel a proci sebességét szabályozhatod. Feljebb irtak már róla, de ha jól emlékszem 900MHz, 1,5GHz és SuperH pedig 1,7GHz körül van. Igazból ezek az akku időnél számítanak.
    Én nagyon ajánlom neked ezt a kis gépet. Én nem bántam meg és a barátnőmnek is vettem egyet ... :D

De ha őszinte akarok lenni akkor azt mondhatnám, hogy az Acer Aspire one, EEE Pc és a Wind között nincsen akkor különbség, amit meg kell nézned az hogy neked melyik jön be jobban. Árban hasonlóak tudásba is, szóval az ízlés dönt szerintem. És itt tényleg elfogultak az emberek ... :D Ahogyan én is ...
    Remélem segítettünk...

Új hozzászólás Aktív témák