Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
montero7
üzenetére
Szia,
nos én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz. Nekem is van egy 1005HA-m és nekem is a matt, BT nélküli van. Szerintem nagyon jó kis gép.
Én a photoshopra térnék ki, én is használgatom hébe-hóba persze nem olyan szinten mint te, de elfut rajta. Max a memóriát ajánlatos kicserélni benne 2GBra, csúnya is lenne ha 1,6GHz és 2GBram nem lenne elég az alap dolgokhoz. Amit talán zavaró lesz az a kicsi képméret a PSban. Maga az a rész ahol megjeleníti az adott képet, a sok menütől meg gomboktól. Szóval talán azért kellemetlenebb a kicsin a PS használata.Más: alapból van rajta egy progi amivel a proci sebességét szabályozhatod. Feljebb irtak már róla, de ha jól emlékszem 900MHz, 1,5GHz és SuperH pedig 1,7GHz körül van. Igazból ezek az akku időnél számítanak.
Én nagyon ajánlom neked ezt a kis gépet. Én nem bántam meg és a barátnőmnek is vettem egyet ...
De ha őszinte akarok lenni akkor azt mondhatnám, hogy az Acer Aspire one, EEE Pc és a Wind között nincsen akkor különbség, amit meg kell nézned az hogy neked melyik jön be jobban. Árban hasonlóak tudásba is, szóval az ízlés dönt szerintem. És itt tényleg elfogultak az emberek ...
Ahogyan én is ...
Remélem segítettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest