Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• david->off

tag

válasz Proci85 #1825 üzenetére

segítséget kérnék...
    egy eee 900-as pcről lenne szó. 4 + 16 gb (eredetileg linuxos) mikor megvettem használtan a 4gigáson egy xp prof volt, a 16-oson pedig vista, mindkettő működött rendesen. aztán formáztam mindkét ssd-t (ntfs) és a 4 gigásra feltettem a saját eredeti xp home sp 2-met. azomban ahogy frissítette magát, csakhamar megjelent az üzenet, hogy a merevlemez betelt. ezért gondoltam egyet, újra format és feltettem ugyanezt a 16 gigás ssdre. azóta a gépen belassult (katasztrofálisan). főleg akkor érezhető, ha háttérben csinál valami műveletet (pl vírus adatbázis frissítése stb) van egy programom, ami infót ad a gépről futás közben, a proci pl. abszolút nem pörög 0-30% körül megy, a az ssd kontrol ledje folyamatosan világít és piszok lassú a gépezet. a cégemnél megnézte az informatikus és azt mondta hogy az ssd néha csak 20-szal aztán felugrik rendesen 7000-re... teljesen véletlenszerűen. egyébként ugyan ez a windows van a laptopomon, szinte ugyan ezekkel a szoftverekkel és hibátlan. ez lehet driver probléma, vagy valami illesztőprogram baj? valaki valami ötlet?

HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso... ;)

Új hozzászólás Aktív témák