- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1714 üzenetére
"A 900-as jobban melegszik bár gari mellett ez talán nem akkora gond."
Miért melegszik jobban? Attól a párszáz többlet MHz-től? (Gondolok itt arra, hogy 700asban 630mhz, 900-asban tisztán 900(?) )
Vagy egyéb okai vannak?Most szeretnék venni használtan egy kis masinát a hordozhatósága miatt. Fontos, hogy ne legyen benne mozgó vinyó. Viszont eléggé felmentek ezeknek az árai jól nézem? Páran irtátok használtan is vettetek 45-ért. Én is láttam 40-ért vitték el a 900-ast februárban használtan, most meg 55-60k körül mozognak
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1804 üzenetére
Eddig én is PDA-kat -kombókat- cserélgettem folyton, most jött nekem is a teló+netbook összeállítás, eddig simán az eddigi legjobb alternatívám.
Nem bánom.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DenverX
tag
válasz ez_meg_emaz #1799 üzenetére
Ha tudsz angolul akkor olvass utánna az alábbi linken.
Azt írja hogy 10%-ot csökken a töltöttség naponta. Tehát ha csutkára töltöd akkor is 9nap múlva fullra lemerül. Ezek sajna gyárilag ilyenek -
maxrad1580
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #1780 üzenetére
Kinálnak nekem most egy asus 900-ast 1.5 év garival 12Gb SSD 1Gb ram
Mennyit ér ez igy kb?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
maxrad1580
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #1778 üzenetére
És észrevehető a sebességkülömbség vagy nem számottevően lassabb az SSD?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
maxrad1580
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #1775 üzenetére
Pedig én azt hittem a kártya gyorsabb mint a vinyó
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1775 üzenetére
Ez így van.
A 12gb, tényleg arra elég h hordozd és netezz. (Bár enyém 20-as )
Azaz ha valamit sos-be kell leszedni..
De azt mondom h egy 60gb-s már a "kényelmesen használható" kategória lenne.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
maxrad1580
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #1770 üzenetére
Szeretem a kicsi gépeket mert én szinte csak netre használom
volt egy acer aspire 3050-em új az förtelem volt
most egy HP nc6000-et nyúzok ezt imádom gyors soha le nem fagyott mégén egyedül az integrált procitól félek mert nem volt még soha olyan gépem
mert ha jól olvastam akkor ezek az eeepc-k ugye integrált procisak[ Szerkesztve ]
-
maxrad1580
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #1767 üzenetére
Köszi
És ezeknek osztott videómemóriája van?
Ha igen mennyi?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1762 üzenetére
Nyilván.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Oracle
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1756 üzenetére
Én rögtön a pendrive-ra raktam a winpet el is készül, de nem bootolható. De nembaj sikerült egy másik elírás szerint más módszerrel telepíteni, ott csak annyi a bibi hogy az elején feljön egy multiboot menü és 2xp-t lát ha az elsőt választom bejön a rendszer ha a 2.-ak akkor kiírja hogy nem indítható.
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1753 üzenetére
Jó ez a leírás csak kicsit hiányos, pont az elkészített Windows PE 2.0 környezet usbre másolása nincs meg hogy bootolható legyen
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1747 üzenetére
Köszönöm!
Hát valóban elég elálló...
Nem tudom, lehet le kellene nekem is majd cserélni 901-re?!
-
andreina
csendes tag
válasz ez_meg_emaz #1747 üzenetére
Nekem 901-em van. A gyári aksi 5 órát bír, de ha használod hamarabb kimerül.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1741 üzenetére
Értem, noh igen
Az én nagy kedvencem a Toshiba.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #1741 üzenetére
Visszaszívom az előző aprót. Nem vettem figyelembe hogy egy gyengébb aspire one van a hirdetésben.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1739 üzenetére
Mindent utálsz?!
Akkor melyik márkát preferálod notiban?
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1734 üzenetére
Rendben- köszönöm előre is!
Nikon powaa, nekem a bátyja van; D80.
Nyilván, egy ilyen gépet szerintem senki nem otthonra vesz. Én is mindennap cipelem. Ott van nálam ahova megyek.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1731 üzenetére
Aha,na igen. A kijelző repedés (inkább szétfolyás.. ) valóban durva. Bár mondom enyém fél éves, így csak kibukott volna már..
Bakker ettől tartottam. Ha kilóg a házból az elég béna..
Amit vettél ahhoz jár nagy akku ugye? Pár fotót nem tolnál majd fel róla?Ááá, semmi akadás XP van fent egyébként. De semmi.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1724 üzenetére
Köszi!
Aham, jah én is rákerestem, fotó alapján valóban nekem egyformának tűnnek..
Nah igen, pl vatera-n a jutalék miatt is drágábbak a cumók..
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1721 üzenetére
Köszi, megtettem.
Akkor már nyerőbb volna egy 10.400 mAh-s akkut beszerezni.
..ő most nincs nálam a gép, a gyári mekkora is?
Az enyém a 20gb-s SSD-vel szerelt 900-as. -Ha esetleg ez is számít.
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1718 üzenetére
Atyaéég.
Rákerestem; 19.900ft
Most tuti nem veszek.. Az én 900-asom fehér, úgyh olyat kell majd keressek bele.
Üdv.M
ui.: Így akkor szvsz még kedvezőbb az a gép.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1716 üzenetére
Értettem
Csak leírtam h én eddig ezt a két hátrányát tapasztaltam. Nyilván egy olyan akkuval szuper üzemidő érhető el.
..egyébként mennyi egy ilyen akku külön? Lehet h nekem is be kellene szereznem egyet. Nagyobb mint a gyári?
Sok sikert!
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1714 üzenetére
Ahogy írtam szerintem garancia jó ha van.
Így a használtat. Próbálj meg esetleg alkudni még..Azokra a célokra teljesen jó, én is ezekre használom. Mellesleg jó mert belefér bármilyen hátizsákba, motorba, kesztyűtartóba.
A kijelzője szerintem penge éles, tetszetős darab.
Üdv.Mmod.: Ami nem igazán tetszik benne; az akku nagyon kicsit mozog a házban, főleg ha alulról emelem meg, kissé zavaró. Illetve az akkuidő; wifi mellett ~ 1,5 óra. Lehetne több is.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1712 üzenetére
Na igen, amikor kerestem én is feltűnt h szinte új árban árulja őket mindenki.
Ráadásul jó kis ft/euro árfolyam miatt felment az új ára is, így nyilván a használt is "többet ér".
A 901 valóban jó lehet, bár netre-általános célra- szvsz bőven jó a sima 900-as is.
Hát jah, azt olvastam én is. Úgy rémlik azóta is megy a harc a gyártó/fogyasztóvédelemmel.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #1708 üzenetére
Attól függ mennyi az a jó ár..
Az-az megér-e Neked annyit h "nincs rá gari".
Az én 900-asomat is használtan vettem fél évesen, 45-ért, és még van rajta 1,5év gari.
Szvsz inkább a használton érdemes "spórolni"- tuti van gari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Lenovo ideapad 330-15IGM
- ASUS TUF Gaming F15 - I5 11400H / 144HZ 1080P / 16 GB RAM / RTX 3050 / 512GB NVME
- Lenovo 80TG 4 GB RAM, 128 GB tárhely
- HP Elitebook X360 1040 G7 érintőképernyős, i7-10610U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
- ACER 17,3"FullHD IPS, 10.gen.core i3 (4X3,4Ghz) Intel UHD VGA,8-16GB DDR4,SSD,jó akku, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest