Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na kezdem egy picit jobban beleásni magam a gép lehetőségeibe. 3 kérdés merült fel bennem amire egyenlőrenem lelem a válaszokat.
1: youtube-on láttam 901-es gépen futó gameket (unreal tournament, need for speed ug. 1-2, most wanted, stb...). Elég alapjátékok, de az én igényeimet bővel kímerítik és akadásmentesen gyönyörűen futnak. Aida-val megnéztem a videokarit, 128MB-ot ír és olvastam vhol hogy max 256-ig lehet húzni. Elvileg ezeknek a játékoknak bővel hasítaniuk kéne 128-on is, nálam pl underground első része élvezhetetlenül szar, hiába butítom beállításokba. Mit kell tennem h menjenek ezek a játékok, és hogy lehet videókarit 256-ig húzni? Vagy kell bele tenni egy 256-osat? Lehet egyáltalán? Tudomásom szerint integrált a kártya...
2: Win Vistát is láttam, hogy megy 901-en. Érdemes rá feltenni, vagy azért a vistához kevés a vas?
3: Rossz diskre tettem az xp-t
Sajnos a 4gigásra. Kiderült h hiba volt, mert már mindenre írja kifele, hogy kevés a lemezterület. Tudtommal Norton Ghost-tal át lehet pakolni másik particióra/disk-re a windows-t. Tényleg így van, vagy valami számomra most még láthatatlan akadályba fogok ütközni és inkább el se kezdejem?Előre is köszönöm a tippeket/válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos a 4gigásra. Kiderült h hiba volt, mert már mindenre írja kifele, hogy kevés a lemezterület. Tudtommal Norton Ghost-tal át lehet pakolni másik particióra/disk-re a windows-t. Tényleg így van, vagy valami számomra most még láthatatlan akadályba fogok ütközni és inkább el se kezdejem?