Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
pataslogeza #17998 üzenetére
Továbbra is a Johansson 8600-as univerzális modulátort tudom ajánlani. Olcsóbbat én speciel nem tudok.
-
azbest
félisten
válasz
pataslogeza #17998 üzenetére
Meg lehet oldani, vannak ipari kábeltévé fejállomások. Ipari cam modulokkal, amelyek több pidet is kezelnek. Csak lehet otthonra kicsit nagy beruházás
(#18000) farkas-j +1
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17992 üzenetére
Ahogy irjak, csatornankent megy a kodolas, annyit tehetsz hogy a boxot arra a csatornara allitod es olyat keresel aminek van koax kimenoje, de akkor csak es kizarolag az kerul ra. Vegyel minden TV-hez Amiko Impulse T2/C WiFi boxot es a főboxba rakd a kártyát. Ahogy itt 8 hozzaszolassal ezelott irtak. Maskepp vagy olcsobban esetleg egyszeruen nem lehet megoldani.
A torvenytelen pedig a kártyamegosztas, csaladon belul is vagy épp házon belul több eszköz számára. Ugyanaz mint az internetes csak épp kicsiben igy jo esellyel nem buksz le de ettol fuggetlenul "védelmet biztosító műszaki intézkedés kijátszása" bűntett...
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #17995 üzenetére
Már ha sikerül valahonnan letölteni, mert a hozzászólások alapján hiába írnak a fejlesztőnek nem érhető el.
-
korcsi
veterán
válasz
pataslogeza #17992 üzenetére
Nincs mert nem így működik.
Csatornánként vannak kódolva a tartalom, egy tuner az adott frekvencián fogható összes adót venni tudja és modultól függően akár dekódolhatja is. -
Bozek
nagyúr
válasz
Atomantiii #17990 üzenetére
Ja, azzal csak analizálni tudsz egy-egy frekvenciát.
Esetleg ezt próbáld meg. Bár régi és sose néztem, de úgy tűnik, hogy arra való, amit szeretnél. Van még valami, csak nem jut eszembe a neve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Atomantiii #17988 üzenetére
Mit értesz vakkeresés alatt? Én az ilyen keresésekhez a TransEdit-et használom, az alapból jár a DVBViewer mellé.
-
Atomantiii
addikt
Létezik olyan program a crazyscan 2-őn kívül amivel vakkeresést lehet csinálni DVB-T/T2-es usb stickkel?
A crazyscan 2 azért nem jó, mert nincs olyan usb stickem ami kompatibilis lenne hozzá.
-
farkas-j
őstag
válasz
pataslogeza #17985 üzenetére
Boxban nincs ilyen, de van rá megoldás, csak nem olcsó. Pl. a Johansson 8600 univerzális modulátor
Másik megoldás pl. olyan boxokat alkalmazni, amik a belső hálózaton megtudják osztani egymással a kártya infókat. Ez olcsóbb megoldás. Ilyen eszköz pl. az Amiko Impulése T2/C WiFi box. Nekem 2 db van itthon, és csak az egyikben van kártya. A másik a kártyástól hálózaton keresztül kapja a kikódoláshoz szükséges infókat. 8 eszközt lehet egy kártyával használni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17985 üzenetére
Nincs ilyen. Olvass vissza, volt ra ajanlas korabban hogy lehet megoldani. Bar en nem eroltetnem azt itt nyiltan mert picit tiltja a torveny es az elofizetoi szerzodes.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Létezik olyan box amin van egy-egy koax antenna be és kimenet, meg kártyaolvasó a kártyának?
Arra gondolok, hogy a koax kábelen bemegy a kódolt jel amit a másik oldalon már kódolatlanul küld ki, azért, hogy ne kelljen mindegy egyes tv-hez egy CI modul meg kártya, hanem csak egy, ami dekódolja a jelet és onnan már csak koax kábelek mennének a többi tévéhez. -
farkas-j
őstag
Ha esetleg ilyenben gondolkodsz, akkor nagyon fontos, hogy a WiFi-s és a WiFi nélküli teljesen más hardver. A WiFi nélkülire elég sok a panasz. Ezzel a WiFi-sekkel viszont nagyon elégedett vagyok. Különösen úgy, hogy 1 kártyával 2 készüléket használhatok. Gondolkodom rajta, hogy szüleimtől is elhozom azt ami náluk van (anno 4db-ot vettem a családba amikor akciós volt) és így 3-at használhatok 1 kártyával. Ők meg megkapják a TARR-os TechniSat-ot.
-
farkas-j
őstag
válasz
fecosrac #17971 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a hirdetett boxok ezt hogyan csinálják. Nekem van 2db Amiko Impulse T2/C WiFi boxom. Mindkettő fel van jelentkezve a belső hálózatomra. Az egyikben van kártya a másikban nincs. Amelyikben van az hálózaton megosztja a szükséges adatokat a másikkal. Így a kártya nélküli boxon is mindent tudunk nézni. Egy box egyébként 7 másikat képes kiszolgálni. Az a lényeg, hogy azonos hálózatba legyenek bejelentkezve.
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Van egy Amiko Impulse T2/C típusú boxom és már nem először látom ugyanezt a készüléket hirdetve használtan, melyeknél oda van írva hogy okosítva és elérhető vele néhány kódolt csatorna, mint az HBO-k pl.
Állítólag a diginél működik ez, viszont egy tulajdonos sem tudja (vagy akarja) elárulni azt, hogy mit hackeltek meg rajta.Különösen azért örülnék neki ha nálam is működne, mert egyébként előfizetésem is van a HBO csatornákra, de az csak azon az egy TV-men fogható, amibe a szolgáltatótól kapott kártyát be tudom tenni. Jó lenne ha a box által más szobában is elérhetőek lennének ezek a csatornák.
Tud valaki ebben segíteni nekem? Akár priviben, akár itt.
Köszi előre is.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
TV tunert kell cserélnem, a jelenlegi TechniSat CableStar Combo HD Ci nem működik az új gépemmel (kékhalál a drivertől, USB miatt), ennek keresem az utódját.
- Tudjon DVB-C-t
- Legyen CI/CAM modulja
- Tudjon HD-t (ez szerintem alap)
- Legyen normális driver, windows 10 kompatibilitás és működjön mediaportallal (ez következik az előző kettőből gondolom)
Jobb lenne belső tuner, de ha USB-s az sem baj. Mit tudtok ajánlani? Mivel az itthoni választék általában vérszegény (még nem néztem körül), ezért ebay vagy külföldi bolt is szóbajöhet. -
törölt tag
válasz
pataslogeza #17967 üzenetére
Nincs esetleg frissebb firmware arra a boxra, amire frissíteni lehetne?
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
azbest #17965 üzenetére
Igen úgy értettem, hogy a csatornalista megmarad és mutatja a csatorna infót amikor kapcsolgatják de se kép se hang nem volt. Kikapcslták 5 percre, aztán be és azóta megint működik, de jó lenne tudni mi okozta ezt, mert lehet újra elő fog fordulni.
Van ötlet mi miatt lehetett?
Ja, ez az alcor anyósomé, messengeren írták hogy mi történt.Amugy van nekem is egy set top boxom, az folyton ezt csinálja. Este oké, hibátlan, aztán kikapcsolom, majd reggel be és semmi, csak hiba üzenet a képernyőn. Ekkor kihuzok a konektorból pár percre, majd vissza, és megint jó. Ez mitől lehet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pataslogeza #17963 üzenetére
Első korben ahol vetted oda kell vinned, nekik kell intezni a garit. Kis hepajt csapsz lehet egybol cserelik is.
-
azbest
félisten
válasz
pataslogeza #17961 üzenetére
mi az hogy a csatornát mutatja*, de nincs kép és hang... van egyáltalán vétel? In infó gombra vagy menüben mutatja hogy mennyi a jelerősség, jelminőség? Nem az antennával vagy annak a kábelével lett probléma?
* szóval nem mutatja, csak természetesen a korábban mentett csatornalista megmarad akkor is ha kihúzod az antennát
-
pataslogeza
aktív tag
Megtaláltam közben alcordigital.hu de csak hétköznap vannak ott a szervizben.
Marha jó hogy egyetlen szervizük van az egész országban, 230km-re tőlem pesten. Illetve anyóstól, mert neki vettem. -
pataslogeza
aktív tag
válasz
wassermann #17962 üzenetére
Auchanban vettem, kétlem hogy ott tudnának valami hasznosat mondani. A gyártót viszont megérné hívni. Esetleg tudod az alcor számát? Ez magyar gyártmány?
-
wassermann
Topikgazda
válasz
pataslogeza #17961 üzenetére
... forgalmazót, gyártót hívtad? Ha valaki találkozott már hasonló hibával, ők biztos hogy tudnak róla.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Múlt hèten vettem egy alcor hdc3500 típusú set top boxot, ami a mai napig hibátlan volt, de most elment a kép és fekete a képernyő. Az csatornákat mutatja, de nincs kép sem hang.
lyenkor mi a megoldás? Van valami trükk vagy elromlott? Járt már így valaki? -
törölt tag
Én már kb. két éve használom a DVBLogic TVButler-t. Csak kompletten szoftverrel együtt, Syno NAS-on. A cucc egy DIGINet 500-as net "mögött" van.
Soha nem volt gondom vele. Pedig sok külföldi országban is használtam már. (A szűk keresztmetszet mindig a helyi WiFI sávszélessége/megbízhatósága volt.)
-
Sziasztok,
van egy astrometa tunerem amit digis dvb-c adások vételére használok rpi-re kötve és egy másik lakásban lévő htpc-n keresztül nézem az adásokat. Az volna a kérdésem, hogy milyen másik tunert volna érdemes beszereznem, ami jobb minőségű dvb-c vevővel rendelkelzik? A mostaninál egyes csatornák, időnként más csatornák gyakrabban beakadoznak, bekockásodnak (belső hálón is). A duner a digis optikai hgw-t követő 3-as elosztó egyik csatijára van kötve.
Mivel van egy syno nas-om is ezem a megoldáson is elgondolkoztam: [link]
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
pjen
félisten
Jó estét.Kérnék ajánlatot két dvb c tunert tartalmazó set top box ra.Mármint,milyenek vannak emberi áron.
-
Watt25
veterán
válasz
kaposznyak #17951 üzenetére
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Beltéri szobaantennát keresek. Havonta 1-2 alkalommal használnám, ha jönnek a nagyszülők.
A mostani kb. 10 éves ilyesmi, csak jóval öregebb.
Működik, de gyakran késik a hang, illetve kézzel kell a utánállítani, ha más csatornára váltok.
Tudnátok ajánlani valamit?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest