Hirdetés
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Van egy Amiko Impulse T2/C típusú boxom és már nem először látom ugyanezt a készüléket hirdetve használtan, melyeknél oda van írva hogy okosítva és elérhető vele néhány kódolt csatorna, mint az HBO-k pl.
Állítólag a diginél működik ez, viszont egy tulajdonos sem tudja (vagy akarja) elárulni azt, hogy mit hackeltek meg rajta.Különösen azért örülnék neki ha nálam is működne, mert egyébként előfizetésem is van a HBO csatornákra, de az csak azon az egy TV-men fogható, amibe a szolgáltatótól kapott kártyát be tudom tenni. Jó lenne ha a box által más szobában is elérhetőek lennének ezek a csatornák.
Tud valaki ebben segíteni nekem? Akár priviben, akár itt.
Köszi előre is.
-
fecosrac
tag
válasz
wwenigma #17088 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel, de 24k egyetlen csatorna miatt már több mint túlzás lenne. Ennyit nem áldozok rá. Abban bíztam, hogy létezik egyszerűbb megoldás.
Így viszont hogy a fekete részen foltosodás is van, őszintén szólva a 15k-t is felesleges pénzkidobásnak tartom, hiszen, pont azért vettem, hogy minőségi képet lássak.Lehet visszaküldöm ahonnan rendeltem.
-
fecosrac
tag
válasz
djnice #17081 üzenetére
Korábban írtam #17075-ös hsz-ben, hogy a weben talált egyik antenna szaküzlet munkatársa azt állította, hogy a nagra3-as szabványút is meg tudják oldani szoftverezéssel.
Azt mondta ha rendelek egy beltérit, akkor megcsinálják ezt nekem kiszállítás előtt. A probléma ott van, hogy nekem már meg van a beltéri.
Ezért kérdeztem, hogy netán tudja-e valaki milyen szoftverezésről lehet szó? -
fecosrac
tag
válasz
djnice #17073 üzenetére
Igen, ehhez nagyon hasonló amit látok. Olyan mint ha nem lenne elég színárnyalat, csak nem ilyen valamennyire szabályosnak mondható kör sávokat látok, hanem teljesen szabálytalan formákat.
A kódolással kapcsolatban felhívtam egy szaküzletet, ahol azt mondták ez már nagra 3-as lehet ami ebben az Amiko Impulse T2/C típusban van. Viszont miután elmondtam a gyíkomat azt mondták, hogy szoftverezéssel kivitelezhető hogy kezelni tudja az eszköz a digis conax kártyámat.
Emberünknek nyilván azt mondtam hogy még a vásárlás előtt állok azért volt ilyen készséges és ajánlotta fel hogy megcsinálják nekem ha ilyet veszek, de az igazság hogy már 2 napja meg van a kütyü.
Szóval jó lenne tudni ennek a "szoftverezésnek" a menetét. -
fecosrac
tag
válasz
superg #17071 üzenetére
Igen, HD-nál is, de csak ha nagy fekete részek vannak, akkor tűnik fel. Legtöbb esetben mikor megy a műsor, akkor nem látni, de ha nagy felületen van fekete szín (pl. sötét szobát mutat a filmben), akkor látni a teljesen szabálytalan formájú, nagy méretű foltokat. Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni, de nem kockásodás jellegű.
A telepítési leírást köszönöm.
-
fecosrac
tag
válasz
djnice #17069 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezen a sávosodáson viszont csodálkozom. A szolgáltató által nyújtott box annyival jobb minőségű lenne? Csak mert annál sosem tapasztaltam ilyet. Én kis naiv azt feltételeztem, hogy egy 15k-s beltérinél már nem lesz minőségbeli probléma.
Ez a kódolt csatornás dolog viszont érdekelne bővebben.
Hogyan használható?
pl. nekem van előfizetésem a diginél a digi film csatornára. Azonban ez a beltéri hiába conax befogadó, nem CI+os, így nem tudom fogni a kódolt csatornát ezen a TV-n. Van más lehetőség amivel mégis működne?+A telepítéses kérdésre várnék még választ, hogy hogyan lehet. Nem találtam rá leírást sehol.
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Vásároltam tegnap egy ilyen beltérit, hogy HD-ben tudjam nézni a kábelen érkező csatornákat. Digi a szolgáltató. Belőttem és működik is egyelőre rendesen.
Két dolog miatt kérném a segítségeteket.
A linkelt oldalon ajánl egy emu-t és egy mcas-t:
AMIKO Impulse T2C 2.2.36 emu link1 or link2
AMIKO Impulse T2C 2.2.36 mcas link1 or link2Melyik fájl micsoda? Hogyan lehet frissíteni az eszközt?
A másik, hogy a kép felbontása ugyan jónak tűnik, de a fekete részeken foltokat látok. Valami nem oké.
Mi lehet a probléma?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest