Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Oké, pontatlanul fogalmaztam. Úgy értettem hogy valami egyszerű készülékkel, olcsón, 5-10ezer ft körül, mert a felesleges kiadásokat akartam elkerülni, de egy 220ezer ft-os készülék nem olcsó.
Szüleimnél digi van, kódolatlanul megy a jel a lakásba egyetlen koax kábelen, és bent a lakásban egy filléres koax elosztón keresztül megy a tévékhez, ott nincs semmi gond. Viszont a tesóméknál upc van, kódolva megy a műsor, és a szerződésükben csak egy box vagy cam van, minden továbbiért havidíjat fizettet ez a drága jó emberbarát, ügyfélcentrikus upc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Drón topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann