- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
fecosrac #17971 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a hirdetett boxok ezt hogyan csinálják. Nekem van 2db Amiko Impulse T2/C WiFi boxom. Mindkettő fel van jelentkezve a belső hálózatomra. Az egyikben van kártya a másikban nincs. Amelyikben van az hálózaton megosztja a szükséges adatokat a másikkal. Így a kártya nélküli boxon is mindent tudunk nézni. Egy box egyébként 7 másikat képes kiszolgálni. Az a lényeg, hogy azonos hálózatba legyenek bejelentkezve.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fecosrac #17080 üzenetére
Vegyel egy olyan boxot ami tudja a CI+ slotot, a digitől kapsz cam+kártya kombót, az első ingyenes... pl. Amiko HD8260+ vagy Amikor HD8270+.
Elméletileg a 8260+ rendesen mukodik Digi CAM-mal, csupan mellette nem ment a beepitett kartyaolvaso (!), a masik ssanszos hogy jo de nem talaltam rola tapasztalatot.
-
djnice
veterán
-
Kernel
nagyúr
válasz
fecosrac #17075 üzenetére
Az is előfordulhat, hogy a két box nem egyformán adja a feketeszintet, ezért a TV- lejjebb kell venni. Természetesen ez elvihet néhány sötétebb, de hasznos árnyalatot is, meg kell találni az optimumot.
Feketeszint = Brightness / Fényerő.
Lehet, sokak számára egyértelmű, de láttam már fórumon olyat is, akinek ez újdonság volt, azért írom csak.
-
djnice
veterán
válasz
fecosrac #17072 üzenetére
Sima color banding, mint pl ezen a képen: [link]
A tömörítés okozza és a gyenge minőségű mpeg dekóder + postprocessing hiánya láthatóvá teszi.
A kódolt adásokhoz ha még nagra2-t használ a digi kábel, ahhoz vannak fent kulcsok a neten, ha már nagra3, akkor nem tudod megoldani csak CI+ -os beltérivel. -
superg
senior tag
-
djnice
veterán
válasz
fecosrac #17068 üzenetére
Az emu-s szoftverrel tudod nézni a kódolt adókat is megfelelő kódok birtokában, az mcas pedig sima multicas, ami annyit jelent hogy nem korlátozódik a kártyaolvasó pl csak conax-ra.
Az Ali chipek ennyit tudnak képminőségben, a kisebb sávszél miatti mpeg sávosodást látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest