- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1671 üzenetére
Totális újratelepítés volt, mivel alaplap csere is volt (plusz táp, de ez nem lényeg) szóval totális rendszer újrahúzás volt, természetesen.
Megy a játék alapvetően mint a villám, aztán egyszer csak, mintha befagyna 1-2 másodpercre, majd mikor újra tovább megy az FPS számlálón látszik, hogy 50-60-80 mikor mennyi FPS-ről visszaesik 1-2 FPS-re arra a pillanatra, aztán megint rendesen megy sokáig, aztán később megint csinálja, stb.
Zombi spawnlolásnál meg konkrétan láttam egyszer, hogy futottam egy városban, megint megakadt, aztán közvetlenül a megakadás utáni ezredmásodpercben elém spawnlot egy zombi.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy mi okozhatja.
És igen, Radeon HD 5770 alatt ilyet nem igazán tapasztaltam, bár az a kártya azért igényelt a játéktól némi kompromisszumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest