- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Hali, nekem sem resetelődik. Én haverok miatt szoktam ugrálni, mert mindenki szinte máshol játszik
Azért figyeld a játékmódot is!!!
Third person ( normál ) vagy First person ( hardcore )Ha van Third personos szerón fullos karid akkor az 100% hogy a First person szerveren nem fogod látni!
És van néhány szerver ahol alapból új karaktert ad hiába az is olyan módban fut mint ahol a fullos karid csináltad!Én volt hogy egy nap 10 szervert váltottam ha nem többet és megvan mindenem!
-
KohanTroon
tag
Én még kevesebb loot-ot tennék a játékba -szinte lehetetlenné , de legalábbis 50-60 óra játékkal tenném csak lehetővé a fullos karakter megszerzését (vagy még több)- hihetetlen egyszerű a jelenlegi állapotában a játék , nagyon nagy probléma hogy lehet szerverről szerverre vándorolni -és át loot-olni egy adott helyet- szóval így senki nem félti a "rengeteg munkával megszerzett karakterét" , és minden esetben a PVP-t erőlteti . Étel ital annyi van a játékban , hogy az állatok levadászása , feldolgozása , hús sütése max. kipróbálás szinten működik , nem beszélve a horgászatról -vajon hányan horgásztatok már ??
Szóval , egyenlőre ez nem egy túlélő játék , hanem a Pisták játéka.
Remélem azzá válik ami a neve , zombi apokaliptikus , túlélő játék - a lényeg a túlélésen van nem a full cuccok megszerzésén , majd a bambik gyilkolása meg a légibázisok kempelésén . -
törölt tag
Nem egy ilyen karaktert láttál esetleg a Balota melletti barakkoknál?
Ha igen, akkor lehet én voltam az, mert a leírás 100%-ig illik az előző karakterem halálának előtti pillanataira és szintén haltam jó magam is.
Nem spóroltam a lőszerrel ment az ellen testére az egész szóval.... vica versa.
Még beszéltem is halál után, azt nem tudom hogy lehetett-e hallani, de közöltem, hogy egy "friendly" szerveren előbb beszélek, aztán lövök. (de erre sajnos időm se volt) -
törölt tag
Most nem vicc. Gyakorolj a falon lőni. Nézd, hogy hogyan látszódnak a becsapódások. Ebben a játékban más a recoil. Szereintem nálad a gyors tár kiürítés volt a gond. Colt, 1 lövés mellkasban közelről, egyből halál. Tudom, kivan próbálva. Jött az info, hogy ha protector case-t raksz a felsőbe, némileg véd. Mellkas jobb oldal + colt = 0:1. Meg ha szembe volt veled, akkor lehet sok kéz találatot kapott, mert gondolom fegyó volt a kezében.
-
m3gyo
csendes tag
Hé hogy a 0.48 jobb volt?
Ez azért szerintem meredek kijelentés.
Nem tudom mennyit toltál 0.48-al de azok a zombik ott nagyon gázak voltak. Momentán játszhatatlan volt tőle az egész játék. Minden csapás bleeding és ha kétszer betalál tuti ruined a felső, ha még egy akkor mellény, nadrág akármi. Persze benne az összes cuccal. Ja és az, hogy 0.48-ban lecsapsz egy zombit vagy sem tisztán lutri volt, most ez gördülékenyen megy Amúgy meg most legalább nem találkozol ökrök lőszeres terminátorokkal akik rátenyereltek a tűzgombra és úgy rohangálnak, mert se ki nem fogy a lőszer, se tárat nem kell cserélni soha.
Speciel 0.48-ban azért rendesen tele voltak a szerverek ilyen öröklőszeres terminátorokkal. Ezen kívül én még olyannal találkoztam aki beglichelte magát a falba, 0.49-ben még nem. Elviekben van még a teleport hack na olyat még csak videóban láttam. meg streamen.
De ami jobb lett mint 0.48-ban volt hirtelen ami szembe jut:
- Futás a lépcsőn gond és bug nélkül
- Észrevehető fps emelkedés, játszhatók a nagy városok nem esik az fps 10-re meg alá.
- A zombik végre megölhetők, működnek a közelharci fegyverek.
- Kigyomlálták a hacked cuccokat, megszűnt a duplikálás lehetősége.
- Nem mászkál mindenki 10 perc alatt 4 dobtárral full katonai cuccban és vagy 4 fegyverrel.
- Meg még pár ami nem jut hirtelen az eszembe....Ami romlott:
- Nehezebbnek tűnik a baltához jutás. (Növelni kellene a balta spawnt, mert ez az eszköz ami nélkül nincs túlélés a Dayz-ben.)A bugok eddig is itt voltak velünk, és még sokáig itt lesznek. De ez a játék 1 éves fejlesztésen van túl. Nincs értelme csodálkozni, hogy bugos. Vajon más játékok (nem EA sport, meg Sims 4, meg COD) egy év fejlesztés után, milyen állapotban vannak. Lehet még ilyenben sem. A hármat azért vettem ki mert (EA sport, COD, Sims4) mert például ezek azért jobbára bug mentesek, mert nem fejlesztik őket. Már rég ki van fejlesztve mindegyik, már csak neveket és textúrákat cserélnek, meg max kezelőfelületet dizájnolnak át. Így nem kunszt hibamentesen fejleszteni, persze más kérdés, ugyanazt más ruhában eladni, meg pofátlanság. De amíg van aki megveszi addig minek dolgozzanak.
A DayZ fejlesztési ciklusa a devek elmondása szerint 3-4 év. Ebből lement az első és a játék még ha bugos is de már simán játszható. Szerintem egyáltalán nem állnak rosszul az idővel. Had nem mondjam például a Gothic sorozatot. Nagyon jó kis hack&slash játék, de mindegyik része úgy jött ki, hogy maga a játék egy komplett bug volt. Kellett három-négy patch meg kb 12-6 hónap és már jó is lett. De azt kiadták és nem early access-ben hanem véglegesben. Ez csak egy példa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest