Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DokiBaxxi
őstag
Próbáld meg egyrészt, amit írtam feljebb, másrészt játssz egy kicsit a beállításokkal. Vedd lejjebb az árnyékokat, felhőket kapcsold ki, AA-t vedd lejjebb (ha fel van véve) ilyenek.
-
DokiBaxxi
őstag
Rendesen lepucoltad a VGA drivereket? Új Wint raktál fel? Legfrissebb VGA driver van fent?
Ha kártyacserénél a másik gyártó kártyája lett az újabb, ajánlatos új Windowst felrakni, hogy megfelelően működjön az adott kártya. Másik: Az FPS droppolást hogy érted pontosan? Városokban nagyon alacsony az FPS, vagy pusztán is random beesik 10-re/alá? Ezt a zombis dolgot meg nem értem, hogy pont akkor droppol, mikor lespawnolnak
Ilyennel még nem találkoztam.
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, illetve csak annyi hogy a játék alpha és nincs jól optimalizálva ..
De te azt mondod ,hogy a HD 5770-essel nem droppolt ?! Nekem csak nagy városokba van fps csökkenés néha nem is kicsi ..Szerintem próbáld meg beállítgatni amit swagger55 írt fentebb és jó lesz
Illetve jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc hiba segítség kérés.
- VGA kibeszélő offtopik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest