Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
450 óra, számtalan halál, számtalan ölés és számtalan órányi lootolás és futás.
Van benne kihívás: bugokKomolyra fordítva a szót, a játék még mindig alpha és ne mtudom mennyire néztél utána, de jelenleg új motort fejlesztenek, és így később majd sokkal több zombi lesz benne, és nyilván nehezebb lesz full gearesre lootolni magadat. Most gondolj bele jelenleg mennyi content van a játékban, kb. lehetetlen lenne lootolni, ha megritkítanák a spawn-gyakoriságukat, főleg, hogy a respawn rendszer sem végleges. Legutóbb is mondták, ez még NEM a DayZ, nem hasonlít a végeredményre.
Nem tudom játszottál-e a DayZ MOD-dal, na kb. olyan lesz ez is (vagy nehezebb) -
törölt tag
válasz
KohanTroon #1647 üzenetére
Én nekem 155 órám van benne, de annyi játékost öltem, hogy már nem is emlékszem rá. Sokszor haltam, szóval erre sem emlékszem. Nekem így is tetszik ez a játék. Igaz én full pvp szinten játszok. Azért gear-elek, hogy mehessek a reptérre harcolni. De aki fözőcskézni akar meg horgászni meg ilyenek az megteheti szerintem ezen a bazi nagy mapon. Neked sem kötelező ak, meg málhamellény, vadász zsák, katonai ruha, ect, ect. Én ennyit mondanék.
(#1645) xenom0rph
Mi egymáson kipróbáltuk. Egy utés és energized, hydratated, healthy eltünt, gondolom még egy ütés, szürkeképernyő aztán eszméletlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest