Új hozzászólás Aktív témák
-
lafi76
csendes tag
...na ez nagyon ismerős bugylee.... nálam annyi volt, hogy kutakodok egy barakkban...látom a csávó elszalad az ablak alatt...bebújok az egyik szobába...hallom, nyitja az ajtót majd be is csukja maga mögött.... 1911 pisztoly nálam, 7db 45ös benne, rászegezve az ajtóra....megjelenik a csávó, beleeresztem a tárat /kb 1 másodperc alatt/, kb akkorra kapott észbe, hogy ott vagyok...természetesen semmi baja nem lett, rám nézett és egy lövéssel kinyírt...na a jó k...a
.
A karakter resetről meg még annyi, hogy ma játszunk haverral...szerver restart...belépünk...nekem meg van minden, neki meg semmi..tengerpart...pólógatya, oszt fussál kiscsávó.......
Azért mocsok idegesítő, hogy ilyen szinten elbánik sokszor velünk a játék, napok munkáját teszi tönkre egy pillantás alatt
Az én kis golyóálló kiscsávóm is mit csinált??? csalt??? vagy hogy a fenébe bír ki egy tár 45öst????
Jó tudom alfa a játék, meg minden, de azért 7000 ft-ért nem ezt várná az ember, sokszor már azon csodálkozunk, ha úgy történik valami, ahogy annak történnie kell.
A loot-ot mi is érzékeljük, kb harmada annyi cuccot találunk, mint az előző verzióban, nem is baj az, hogy 1-2 óra alatt nem lehet felszerelni egy embert, mint eddig, de ez a sok, vagyis rengeteg idióta halál, amit a játék hibái miatt kell elszenvedni, ez már tényleg gáz.
Örülök, hogy sokak szerint jobb lett, mint a 0.48, de szerintem sokkal gázabb lett, legalább ott megvolt mindig mindenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest