Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !

Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.