Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !
Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.
Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest