- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Valami baja van a tápomnak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi fiúk.Hát most kezdtem el tesztelni,mert cserélgetés volt megint.Az eredmények a blogba lesznek,ahogy eddig is,ha valaki kíváncsi rá,mert minden eredményt nem fogok linkelgetni.Nem azért mert lusta vagyok,de kaptam én már eleget az előző proci miatt is,hogy ki kíváncsi erre,meg nem is igaz,úgyhogy a blogba aki akarja megnézi,így nem bosszantok senkit.Nem kell bemutatni sz.j esetét se,mikor tesztelt rendszeresen,és már rendes viták lettek a e8000 topikba belőle,mert eggyeseknek nem tetszett.De nincs is ezzel gond,csak már bele is mentem,pedig nem akartam.Már a magyarázkodásba.
Na de a kedvcsinálót bemutattam,aminek örülök én is nagyon.Brutális az biztos.Kíváncsi leszek majd rá,hogy tényleg a minuszokba erre rá tud -e tenni még a hideg levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest