Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Köszi fiúk.Hát most kezdtem el tesztelni,mert cserélgetés volt megint.Az eredmények a blogba lesznek,ahogy eddig is,ha valaki kíváncsi rá,mert minden eredményt nem fogok linkelgetni.Nem azért mert lusta vagyok,de kaptam én már eleget az előző proci miatt is,hogy ki kíváncsi erre,meg nem is igaz,úgyhogy a blogba aki akarja megnézi,így nem bosszantok senkit.Nem kell bemutatni sz.j esetét se,mikor tesztelt rendszeresen,és már rendes viták lettek a e8000 topikba belőle,mert eggyeseknek nem tetszett.De nincs is ezzel gond,csak már bele is mentem,pedig nem akartam.Már a magyarázkodásba.
Na de a kedvcsinálót bemutattam,aminek örülök én is nagyon.Brutális az biztos.Kíváncsi leszek majd rá,hogy tényleg a minuszokba erre rá tud -e tenni még a hideg levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő