Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
ergoGnomik
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
intelligens súlyérzékelős technológiával
A gyakorlatban hogyan néz ki ez az intelligencia az érzékelővel és a technológiával? Gyanítom ez valami okosan megkonstruált, jól kiegyensúlyozott, mechanikus szerkezet, aminek intelligenciához a tervezéskor van köze, érzékelőkhöz és technológiához pedig sosem. -
ergoGnomik
tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
...a 4D karfák...
Ezt ugyebár olyan helyeken, ahol szeretik ha van értelme annak amit beszélnek, négy szabadságfokúnak mondják. A gépi anyagmegmunkáló iparban pedig a négytengelyű a megfelelője. Az értelmi fogyatékos marketing karattyolás pedig idiotizmusokat szül.
Így lesz a four degrees of freedom-ból sima 4D. És valószínűleg még büszke is a teljesítményére a marketinges jobbágy. 
-
Voltam 4D moziban. Az is csak egy szimulátor volt. A döcögős úton haladó mozdony, rángatta a széksort. A vízesés ránk is permetezett.
Nagy szerencse, hogy hajtottunk be égő házba.
Közben rájöttem mi lehet a negyedik dimenzió a székben. Ha filmet nézel rajta a szagokat is közvetíti?
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hallottál már a 4D ultrahangról?

Amúgy ezt én sem értettem sosem.
-
...a 4D karfák...
A három dimenziós térben alkotni meg egy 4 dimenziós tárgyat?!
Időben tud előre és vissza felé menni? Sokáig ezt gondolták a 4. dimenziónak.
Ha igen akkor kell A Doctor TARDIS-a még mindig jobb, a térben is tud teleportálni, nem csak időben.
Nekem az is elég, ha csak néhány napot tud az időben közlekedni.
-
Bekerült ez a rész:
"A Haworth Aloha Ergonomic szék egy szinkronmechanikás kialakítású irodai szék, amely intelligens súlyérzékelős technológiával rendelkezik, így a hátradőlés komfortos, kényelmes és automatikus, manuális beállítás nélkül. Háttámlája három fokozatban rögzíthető, állítható deréktámasszal van ellátva, amely személyre szabható a különböző testalkatok és munkamódok szerint. Az ülőfelület kényelmes, a magassága és mélysége állítható, továbbá a 4D karfák magasságban, oldalirányban és előre-hátra is állíthatók, így segítve az ergonomikus testtartást és a kényelmes munkavégzést. Ez a szék egyaránt alkalmas otthoni és irodai használatra, a tervezése során fontos szempont volt a fenntarthatóság és a környezetbarát anyaghasználat is."
-
-
LLKobe
veterán
Ne izgulj a műanyag lábcsillag miatt. Ezek nem a fröccsöntött alsópolcos kínai cuccok, műanyagból is van minőségi. A csúcs típus Fern-en is minden műanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Így lesz a four degrees of freedom-ból sima 4D. És valószínűleg még büszke is a teljesítményére a marketinges jobbágy.