- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én is lap környékén keresgéltem buta kis (jó nagy) fejemben, s arra gondoltam, hogy újraindulásnál egy terhetl állapot után, a lap hirtelen több feszt venne fel (nyelne el). Ezt persze semmire nem tudom alapozni, csak fura, hogy újraindulásnál teszi. Nálam, ha több nagyteljesítményü ventit táplált a lap, sokszor jóval később indultak csak be, hirtelen nem tudta felpörgetni őket. Sőt. Az Abitom többször le is állt. Ram..nem hiszem,s a proci is kizárva. Lap vagy táp. Zsubi és kimi02 észrevétele inkább engem is a lap felé húz..
-Lehet sok baromságot írtam most, majd ha elolvastad, gyorsan felejtsd el-
(#6277) krammerka : Ne is!
(#6276) Zsubi :
Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek.
(#6285) lizakattila: kb 80-20% proci-ram. Itt dolgoznak a magok rendesen. Ha 1 végez besegít a többinek
Korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest