- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én is lap környékén keresgéltem buta kis (jó nagy) fejemben, s arra gondoltam, hogy újraindulásnál egy terhetl állapot után, a lap hirtelen több feszt venne fel (nyelne el). Ezt persze semmire nem tudom alapozni, csak fura, hogy újraindulásnál teszi. Nálam, ha több nagyteljesítményü ventit táplált a lap, sokszor jóval később indultak csak be, hirtelen nem tudta felpörgetni őket. Sőt. Az Abitom többször le is állt. Ram..nem hiszem,s a proci is kizárva. Lap vagy táp. Zsubi és kimi02 észrevétele inkább engem is a lap felé húz..
-Lehet sok baromságot írtam most, majd ha elolvastad, gyorsan felejtsd el-
(#6277) krammerka : Ne is!
(#6276) Zsubi :
Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek.
(#6285) lizakattila: kb 80-20% proci-ram. Itt dolgoznak a magok rendesen. Ha 1 végez besegít a többinek
Korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest