Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
xward
tag
válasz
darál0w #18497 üzenetére
Szia !
itt az ujabb teszt 3.60 GHz
3.60GHz(teszt)
és volna 1 kérdésem a Cpu voltage 3.80 Ghz nél nekem csak 1.380 V körül stabilde akkor a proci beleszalad a 65 / 70 /72 fokba ami tudomásom szerint már nem jó
hogy tudnám ezt orvosolni vagy hűtő csere vagy mit kellene álitanom hogy kissebb feszel
stabil 3.80 GHz et kapjak ?
előre is köszi a válaszokat
ui. és valaki irja már meg hogy ezzel a tesztel felkerülhetek e a listára , ha igen akkor hová küldjem a tesztet
köszi
-
xward
tag
Sziasztok !
tegnap vettem a gépembe Ac Freezer 7 pro hűtőt és
geil 2x1 Gb 1066 - os ramotaz első tesztem igy sikerült szerintetek van még mit javitani rajta vagy jó igy?
szeretném legalább kihozni a 3800 MHz - et van rá esélyem ?
válaszokat előre is köszönöm
Szép Napot !
-
darál0w
Jómunkásember
mekkora csata megy itt kéremszépen D
jonapot, jo szurkolást!
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18480 üzenetére
hát nekem ez meglepő lépés volt
-
Borokafa
őstag
Ákoska, küldtem maileket az eredményekről, de az utolsó kettőben van a lényeg
-
Borokafa
őstag
Akkor mérgemben (vagy bánatomban
) egy 1,5V-os eredmény:
-
Razermazer
őstag
válasz
darál0w #18476 üzenetére
darál0w: Az majd jövőhéten hétfőn már az új tulajánál ketyeg a lappal együtt, bőven elég nekem a p55 langyosabb, és be kell valljam gyorsabb is. Így megrángatva amit kisújból hoz jó ez egy szorzózármentes változat, simán hozza a quad 9550-es 4 gigás teljesítményét. És nem kell vele szenvedni annyit.
-
Borokafa
őstag
Sziasztok!
Kicsit jegeztem, de a játék potocska tényleg csak játék, mert nem elég magas. A 100mm sajnos kevés, nem tudtam elég anyagot beletenni mert kibugyogott a tetején. -40-50°C körül mozogtam.
Ráadásul a legjobb eredményt CVF fájlba mentettem(CPUZ), hogy majd weben validálom, aztán most valamiért meg nem akarja megnyitni.
Na mindegy, most már fenn van az Alpenföhn hűtő, -10°C a Freezerhez képes átlagosan.
Akkor egy-két kép: -
-
krammerka
őstag
Jó reggelt Urak!
Rég jártam itt............
Annyira leragadtam mostanában az E3xxx szériánál,hogy már szégyellem magam
Kellene vmi jó kis tuningos konfigot összehoznom,csak ez a qrva pénz..........,ez akadályoz folyamatosan -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Razermazer #18474 üzenetére
Q9550 merre jár?
#18475) akoska07 jo lenne 24/7be
-
egy kis Biostar + Sandy , on air
-
Razermazer
őstag
[link]Kicsit elaludtam mivel hajnalba csúsztam át a teszteléssel azért ment 1 órát a prime
. A hőfokok sem procinak valók, nyaldostuk a 80fokot prime alatt. Hiába ez csak egy scythe big shuriken ez nem erre van kitalálva, de kicsi a hely, és csak ez fért bele a házba. Ablakba kellet volna tenni. Majd kerül rá víz azzal mehet. Szóval mehet az eredmény a táblázatba. A proci FPO-ja: L008B538. A hűtő típusa mint fent említettem egy Scythe big shuriken.
-
kop8
őstag
válasz
darál0w #18461 üzenetére
most néztem 1,5volton megy prime95 alatt 4200 felett picivel, a proci 55 fokos
Levegővel!Talán eladtam a 6850-emet, és veszek másik karit arra akarok potot csinálni és így a cpu és gpu is szárazjéggel lenne hűtve
Mással nem tesztelek csak szárazjéggel max, LN2 nem megoldható egyelőre
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #18441 üzenetére
Én olyan csomagoló szivacscsal (habszivacs) amivel a cuccokat szoktuk becsomagolni szállításkor, kb 2mili vastag és rátekertem és ráragasztottam...
Szinte semmi párásodás nem volt, a procit körberaktam papírzsepivel és kész, jeges vízhűtésnél sokkal jobban párásodig a proci és környéke!
Kb vettem egy hűtőtáskányit és a többmint a fele megmaradtt, 6-7 liter bőven elég több órás tesztelésre.
A pot jó ha magas mert így nem kellett olyan sűrűn pakolni a jeget.
A prime95 fogyasztotta a legjobban a jeget, akkor sűrűn kellett utántölteni!Én kézzel nem fogtam meg a jeget mert mondták hogy nagyon fájdalmas égési sérüléseket okoz!!!
kanálal pakoltam
-
kop8
őstag
Kicsit meghúztam a procit
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest