Új hozzászólás Aktív témák
-
attól függetlenül,a megjelenést követően hihetetlenül gyorsan piacra kerül itt minden.
dime27 : mint minden uj platform,természetesen ez is drága lesz.
csucsproci 1000 dodó lesz.
alaplap 70-100k körül. (asrock azért majd biztos bedob egy 30k-sat is)
a quad ramokról még találgatni sem merek -
majd ha egyszer visszakerül alapórajelre
csinálsz nekem egy ugyanilyen tesztet ?hogy érted azt,hogy bajosak a biosok ?
minden gyártónál igy van ? (kivéve asrock)
egy bizonyos p8p67 pro lappal szemezek
grat a hütőhöz.
már akkor éreztem én,hogy érdemes lenne foglalkozni azzal a hütővel -
-
Fan Speed (high range) 740 (±25%) - 1,900 RPM (±10%)
Fan Speed (low range) 470 (±30%) - 1,340 RPM (±10%)
Fan Noise (high range) 9.8 - 37.0 dBA
Fan Noise (low range) 7.0 - 27.3 dBA
Air Flow (high range) 37.15 - 110.31 CFM (63 - 187 m³/h)
Air Flow (low range) 23.0 - 76.53 CFM (39 - 130 m³/h)viszont 1400-on is 76-77 CFM szállitása van.
abszolut rámentek a jó hütésre.
ezért szerepelhet olyan jól a tesztekben a hűtő.én tuti körbe raknám,és fogom is körbe rakni ventivel.
Már csak a Ninja 3 hiányzik a készletből.
-
-
lizakattila
senior tag
Látom, Neked 4*2 giga van belőle.
2*2 gigát nem próbáltál még együtt, hogy úgy mit mennek. Mert még lehetőség is van cserélgetni a modulokat. Én kíváncsiságból biztos megnézném, hogy mennyit megy "csak" két modul együtt és melyik a legjobb 2 példány.El lehetne vele szórakozni egy darabig.
-
lizakattila
senior tag
Pedig nekem eddig a Kingston Hyperx kitjeiről más volt a tapasztalatom. Legalább is a ddr2-es kitjeik azok még nagyon jók voltak.
Amiket még nagyon szerettem azok a CSX-CEC ramok voltak. Volt belőle anno 2*1 giga 1066-osom és 2*1 giga 800-asom. A 4 modul egyszerre simán ment együtt 1000-en cl4-ben. Úgy, hogy az 800-as kit túl élt egy villámcsapást.Ha látod, hogy az apróban geil ramokat hirdetek, akkor nem jöttek be és szinte biztos, hogy keresni foglak.
-
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
Annyit még megpróbálhatsz, hogy a ramoknál mindent manuálisan állítasz be, ne az xmp profilt használd. Esetleg próbálj meg adni nekik 1,62-1,63v-ot (ez még bőven az egészséges 1,65v-os határon belül van) és így megpróbálni 1T-ben.
Esetleg vedd visszább 1-gyel a qpi órajelét (bár ebben az esetben meg amit nyernél a memórián azt el is veszíted a qpi órajel miatt - nem nagy különbségről beszélünk persze). De ezt már inkább csak kíváncsiságból érdemes megcsinálni.Am már kérdezni is akartam, hogy van-e értelme erőltetni a cr1-et, mert nálam sem jelentkezett különösebben semmi sebességbeli különbség a két beállítás között.
-
lizakattila
senior tag
Kicsit én is elsiklottam 1-2 kérdés felett.
Original, bontatlan dobozos volt, Ipon-ból jött, lappal együtt.
Hűtő egy Xigmatek Red Scorpion Crossbow lefogatóval és egy Swif2-es ventivel.A másik dolog. Aláírom, hogy 4 modullal nehezebb tuningolni, de azoknak mennie kellene gyári értékeken 1T-ben. Milyen beállításokon próbáltad 1t-ben (bclk, szorzó, ram órajel, qpi órajel, feszek - vtt, ramfesz)?
Nekem mezei Kingmax 1333MHz-es CL9-es ramjaim vannak és simán mennek 1600@CL8 1T-ben, 1,61v-tal. -
lizakattila
senior tag
20*200-on1,14v vcore-ral és 1,21v vtt-vel hajtottam.
22*206-on, 4125MHz-es qpi-vel kapott 1,26v körüli vtt-t.
Asszem az előző linkelt beállításnál is valahol 1,25v körül lőttem be, pontosan nem emlékszek.
Inkább a bclk határozza meg, hogy mennyit kér, a qpi órajelét nem igazán szoktam az egekig emelni, így pedig emiatt nem igényli jobban a feszt.szerk: hát volt már ennél érthetőbb hsz-em is, de remélem azért a lényeg kivehető.
-
lizakattila
senior tag
Nem lehetetlen, nálam bírta.
Bár ez azért inkább "csak prime stabil beállítás" volt. Napi használatban lehet hogy nem lett volna 100% stabil.
-
lizakattila
senior tag
-
Tidus
addikt
Láttam a hirdetésed, de 775 felfogatással mit kezdjek, a ninjához is külön vettem 1366-ot, mondhatnám egy vagyon volt a kis felfogató keret ára, ráadásul a nagyker csak gyors postával küld mindent.
Vizes cucchoz pedig felfogatást beszerezni, nem egy egyszerű dolog, főleg láthatatlanban, és csak képen látni a terméket, ha kapható egyáltalán.(#17296) h.adam.92: Aztán lehet hogy egy gyenge pillanatomban meghirdetem, és nem kerül vitrinbe.
-
Tidus
addikt
Jobb. Hőcső is több van kettővel, mugen2 10, ninja 12.
A mugen2 870 gramm nikkelezett réz. Ebből lemegy a nikkel súlya is.
A copper 1015 gramm full vörösréz.
A talp mindkettőnél nikkelezett.
Mivel limitált széria soha ne fogom eladni, Kanadából való. Erősen gondolkodom a vízhűtésen, ha befektetek rá akkor a ninja megy a vitrinbe. -
Tidus
addikt
Nálam is indulnak a tesztek, mivel szert tettem egy Chieftech 1200 Watt-os tápra, ráadásul a linkelt eredményemet az elöző táp teljesítménye befolyásolta.
Hát a léghűtésről, nálam Scythe Ninja Cooper limitált széria muzsikál, aminek a 2008-as kiadása óta nincs párja.
Erről van szó.
Ez a legtutibb hűtés már két éve, mindenki más csak erölködik. -
Tidus
addikt
GA-X58A-UD9 @ i7 920(D0) on air
, ehhez képest elég jó eredmény.
Megy az még feljebb is. -
igen,mail-re is küldd el.
#16920 PH-User : ez az első 775-ös msi lapom. elég hüvös,pedig heatpipe sincs rajta. még nem volt benne olyan proci amivel tesztelhettem volna becsületesen,ráadásul most csak gyári hütőm van. az amit N_A_S linkelt az sztem jó választás lehet,és sztem elfogadható áron van. asszem én is linkeltem itt vkinek.
-
-
pedig már elég régóta használom
én voltam a tettes,én kezelem-frissitem a listát.
majd pótolom az FPO-t.#16861 PH-User : nem véletlenül irom ahogy irom.
nem találkoztam uj emil-el tőled a levelek közt.
sosem számit gyenge az eredmény vagy sem,
amennyiben a kritériumoknak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged