- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma megrendeltem egy Q9550-es procit 2,8 ghz-es. A mostani procim egy E6750-es 3,2 ghz-re húzva 1.34 feszültséggel a memóriák pedig 1000 mhz-en mennek 2.1 v-on. Procihűtőm egy Cooler Master hyper tx3-as. Eddig jól teljesít nem magas a hőfok a procinál játékok és prime alatt sem a proci stabil. 20%-os a húzás ennél a 6750-es procinál. 8*400 -on megy. A kérdésem a következő ezzel az új procival aminek 8.5 ös a szorzója szerintetek mennyin próbálkozzak a húzással. ha 400-on hagyom akkor 3400 mhz körülre fog kijönni magonként az új. Ehhez a mhz-hez körülbelül szerintetek milyen feszültséggel kezdjem meg a tesztelést. hagyjam alap feszültségen vagy tudtok mondani valami értéket nagyjából ami biztos kell neki ilyen kicsi húzáshoz. Kérdés szerintetek mennyi az a húzás amit még elbír a proci körülbelül nem akarom 4 ghzig húzni meg hasonló. De 3500 azért jó lenne bár ha így marad 3400-on majd az sem rosssz elég nekem annyi is. Csak a feszültség kérdésben vagyok kicsit kiváncsi leginkább. A válaszokat előre is köszönöm.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12294 üzenetére
Á! Még van feleségem szhelyen, válni kell előbb..Bő 2 éve már megpróbáltuk 1x, de nem bírtam én azt a nagy kötöttséget..
Nézegettem az F12-es biost..felemás. Ok, hogy jobban megy a proci (nálam még nem jött elő), de amióta megvan a deszka még 1x se volt kékhalál, most már igen. Fesz is több kell a ramoknak.. Lehet visszateszem az F10c-t.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12291 üzenetére
szal "beházasodsz" a jóba "megint"
hát megprobálok kihozni belőle vmit és össze is akarok dobni egy ilyen Aggregátor féle tesztet, csak nem intel 2vs4mag, hanem intel 4mag vs amd 4 mag szemléletben
(#12292) lizakattila akármi és bármi
majd ha nem jön be ez , vagy ha megunom, majd cserélek i5/i7re és majd akkor jöhet a DDR3 2000+os
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12292 üzenetére
Akkor joccakát!
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12290 üzenetére
Hát ha tutira jó lesz, akkor még lehet ebből akármi is.
Én is elég jó áron tudtam eladni a ddr2-eseket, csak sajna boltból kellett vennem 3-ast, de még így is megérte - teljesítményre pedig tényleg nem sok különbség van. DDR3-nál olyan 1600 fölött jön ki inkább az "ereje".(#12291) lipi67:
Ezen besz.rtam - ez így sok volt éjszakára. Megyek is, mert ezt a "megnyilvánulásod" ki kell pihennem.
Jó Éjt Mindenkinek!
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12286 üzenetére
Most beszéltem a volt szegedi bnőmmel, lehet, hogy felmelegítjük..Ha igen, van neki gépe, pínz is. Ez..ez nem eladó.
Kben kíváncsi vagyok, hogy miből s mit hozol ki. Nem is kicsit!!!!(#12287) lizakattila : Ha nem jönne össze, mondd meg, hogy Lakatosról magyarosítottál Lizákra, s pár napja a családdal meggyilkoltátok a Lipták Zolit mert rasszista állat. Góré leszel bakker!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12289 üzenetére
giannitol veszem, bontatlan dobozos, de megírtam neki, h nézzen bele a dobozokba és egy
ilyet küldjön :
de havernak is pont ilyen procit rendeltem még karácsony előtt. neki megy benne
rammal meg jah...én is így vagyok. akkora +kakao nincs benne....pedig most jo áron mennek a DDR2esek is. de marad
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12288 üzenetére
A kutya is abba döglött bele.
Am a proci kitesztelt, tehát tuti megy az L+ vagy próba cseresznye alapon lesz?
A lapválasztást meg megértem. Jelen helyzetben én sem váltanák már ddr3-ra, rohadtul felmentek a ram árak mostanában.Nálam is kb. 2-3 éve egy X2 5400BE szaladgált egy darabig.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12287 üzenetére
egyelőre csak proba
ha nem jön be, hát tuladok rajta
egy athlon2 x4 620at veszek / giga 770es lappal 710es SBvel.
procit azért ezt, mer ez van pariban a Q8200vel, sőt néhol leveri, a lap meg azé' "csak" ilyen, mert a DDR2t nem adom
aztán ez DDR2es , nameg ott az SB710, amivel aktiválom az L3at , aztán meg kíváncsi leszek, leveri e a Q8200tjo lesz....ismét jöhet egy kis teszt
2 éve volt AMDm asszem. előtte intel mindig....most megint kirpobálom. x2es 5000+ota volt egy kis fejlődés asszem
táblázatba bevehetjük majd az AMDt
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #12285 üzenetére
Keresni fogom. Természetesen én még arról sem tudok, hogy létezel.
Olvastam "odaát" a főemlősök betolakodóiról szóló irományt - baromira tetszett így megfogalmazva.(#12284) darál0w: há Te Te Te... micsinász? Majd ne gyere ide sírni, hogy mennyire megbántad.
Na jó, csak vicc volt.
-
-
darál0w
Jómunkásember
na fiuk ugy néz ki beugrottam egy kis üzletbe, aminek AM3as AMD lesz a vége
megnézzük mit tud a másik oldal is
-
kulerr
őstag
na ezen 10 percig röhögtem...
-
kulerr
őstag
lemaradtam valamiről...Jorus adja a helyet? akkor THX neki. Én még ott tartottam h átköltöztettétek az oldalt.
Én meg eladom a brutál párosom..de lesz helyette másik -
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12274 üzenetére
ha így halad meglessz az
-
krammerka
őstag
válasz
lizakattila #12271 üzenetére
én is gratulálok az eredményedhez!!!!!
Fel is rakom,csak most jövök-megyek.........,délután lesz egy kis nyugi
-
lizakattila
senior tag
kimi02, kulerr, bzs73: Köszi!
lipi67: Amúgy élek.
Voltam próbanapon (külföldériás fickókámnál a mosóban) - hát érdekes, meg nem hiszem, hogy folyamatos meló lenne. Úgyhogy most már megkeresem Csórát.
Milyen szép reggel, összegyűlt a topik "magva", pörögnek a dolgok!
Csatlakoznék én is, köszönjük Jorus-nak a helyet az oldal számára, és természetesen köszönet akoska07, krammerka és lipi67 hogy ilyen lelkesen viszitek tovább az oldalt!
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Elkezdem feltölteni az adatokat az új szerverre,azt meglátjuk.
Jorus barátunk nagyon segítőkész,itt szeretném neki megköszönni,ezt az önzetlen hozzáállást!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #12256 üzenetére
Szép szerintem is
Amúgy élsz? Csórát megnézted?
(#12258) Jorus : Pussz a hasadra!
Szuper minden!!! Majd ha megyek arra, viszek Neked egy tüzes borsodi libát!
(#12259) kulerr: Te meg mit akarsz már dezentorkodni?
Lehet, hogy a cherrys csaj keresni fog, mondtam neki, hogy nyitunk majd egy boltot, Ő lesz az igazgató-titkárnő, Te meg a pénzes ember. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12252 üzenetére
Igaz?
(#12253) darál0w: Volt már itt sok mindenre példa
(#12254) sz.j : Szuper!!! 1eztessünk!(ha a quad 1,8-ot kibír..8xxx (ki se mondom..
)
(#12255) hackeeeee : Ugye..mindenki kíváncsi. Vegye meg tőle közösen a topik!Hát..valahol jönne az üresjárat, vagy lehet, hogy 1,6v felett nem bírnánk hűteni, ki tudja. Nézegettem a 8xxx-eket, 5,6GHz-es SuperPI egy kis Tveakeléssel és gyors ramokkal wr 20-ba lenne. (Milyen fura, nem? Azt gondolná az ember, hogy kapásból dobogó, de a tuningpotenciája miatt sokan nyomtzák világszerte, vannak jó procik, s 1-1 jó eredmény érdekében jég-víz-stb.. ment keményen. Nekem nem van, de ha olyan lenne mint a feleségem (az is elhidegült tőlem
), megérné
-
bzs73
őstag
válasz
Grat.Nagyon jó eredmények.
-
lizakattila
senior tag
válasz
kulerr #12259 üzenetére
Hát nem tudom. Én olvastam már azt is, hogy kompatibilisek lesznek, meg olyat is, hogy az új (talán 2011-ben megjelenő) 1155-ös foglalatú, Sandy Bridge-s processzorokhoz már új, 6?? sorozatú chipkészletes lapokra lesz szükség.
Úgyhogy számomra ez még rejtély, hogy mi lesz. -
kulerr
őstag
válasz
jól olvastam és értelmeztem, h az 1155-be érkező procik simán berakhatóak lesznek az 1156-os lapokba?
-
kimi02
őstag
válasz
Grat ! Szép eredmények
-
lizakattila
senior tag
Kicsit gyakorolgattam én is ma.
Eredménye:
4098@1,152v
4450@1,248v
4538@1,284vHa rendbe lesz a "költözködés" akkor tegyétek már be légyszi a táblázatba.
Ez pedig ha esetleg így is megfelelne, akkor a max oc/max bclk kategóriába: LINK
-
lipi67
nagyúr
Húúúúúúúú. Te! úgy 1,6- 1,7V-on nem akarod validolni? Ki tudja mit menne ez a proci...
Ha lenne pénzem most erre, vagy ha tudnám, hogy csak 1-2k-t bukok ha utána eladom, én rögtön vinném és meglesném. Igy..lutri és sajna nem engedhetem meg magamnak. Bérbe nem adod? (tudom, hogy nem, hisz 1,7V után már nem kellene Neked, pedig vigyáznék rá....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest