- Monitor hiba topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
moongoose #8417 üzenetére
Nekem szerencsére lányom van, így Sims és Táltos Paripa központú lett az új gép (LAN-partyn nálunk azért csak beszállt lőni ő is
), de valami hasonlót raktam össze én is. Azért jópofa, hogy amikor regisztráltam a Ph!-n akkor még mennyivel mások voltak a közös témák, most meg már lépten-nyomon gyerekeknek összerakott gépekről beszélünk.
p
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #8417 üzenetére
LOL!
Itt is kb. ilyen gép van XD
Valami MSI lap (C2D Ready)
Intel Celeron 1.7Ghz (valami uj féle, nem a régi fos)
1x 2GB ram (DDR2)
GeForce 6600 512Mb
80Gb Hdd
Valami low táp ^^De ahoz képest meglepően jól megy a CSS, 1v1 Bottal 80-110fps maxon (1280x1024)
1v5 bottal 40-90fps, 5v5 waron nem tudom milyen lenne mondjuk, és ez is csak idéglenes pc, már csak net kell, ami lehet jőhőhéten már lesz is (UPC 40mb ^^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GTA VI
- Linux kezdőknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Monitor hiba topik
- Horizon Forbidden West
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged