- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #12697 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #12697 üzenetére
mindegy nem tökölök ezzel, majd keresünk üreset..
-
westcoastog
veterán
válasz
whisperity #12696 üzenetére
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12695 üzenetére
Pont az lesz majd a gond, hogy Steamen belül indítod. Így a szerver a te Steam accoddal fog futni, tehát ha elindítasz még egy CS:S klienset és ráteszel, vagy nem engedi fel a klienst, vagy a szerver kirúgja saját magát és szépen összeomlik.
A különálló szerverhez nézd meg EZT a posztom. Csak a left4dead2 helyére "Counter-Strike Source"-ot írj (idézőjelekkel!).
-
westcoastog
veterán
válasz
whisperity #12693 üzenetére
a steamen belül volt egy ilyen szekció a lenyíló menüben hogy kellékek, és itt volt letölthető, steamben ez nincsen benne, asztalról indítom, de ezzel együtt indul a steam is.
-
Genius007
őstag
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12691 üzenetére
Ezt a Steamből indítod, vagy külön letöltötted (érdekes, hogy magyar az UI).
Mert ha Steamből indítod, a szintén Steamből indított CS:S klienssel nem fogsz tudni rá felmenni.
-
combonari
tag
válasz
westcoastog #12691 üzenetére
Elbír a géped 30 playert?
-
combonari
tag
válasz
westcoastog #12687 üzenetére
Este 10 körül jövök
Magyar szerver?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
triklin #12682 üzenetére
Hello!
8600GT SLI-ben használtam és stabilabb lett az fps meg talán több is pár frammel, de a lényeg a stabilon van
Plussz az SLI -t xp-n be lehetett a régi driverben (tavaly volt SLI-s konfigom, most laptop van) be lehetett valahogy állítani a vsync helyett a H syncet és néha kicsit becsíkozta a képernyő közepét, de nem volt egyáltalán zavaró, sőt alig észrevehető, viszont nagyon gyors lett a játék.
ui.: nem értek a technológiához sajnos, ez csak tapasztalat
-
enginev3.0
félisten
válasz
westcoastog #12687 üzenetére
Én benne vagyok, és tudok még egy embert, este felé 8 után szoktuk tolni pár órát
-
westcoastog
veterán
ha valaki akar játszani írjon rám
steamem westcoastog
csinálnék szerót a source dedicated server cuccal, ha lehet, hogy ne zavarkodjon senki.
Kéne valami társaság. -
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12685 üzenetére
Hát akkor az glitch, olyan, mint amikor pl. cpl_millen csatiból szeded fel a bombát, meg ha megkéseled a falat úgy, hogy késelés közben elváltasz, akkor úgy fogja a falat késelni, ha újra előveszed a kést
vannak ilyenek
-
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12683 üzenetére
Sehogy
-
enginev3.0
félisten
Hogy kell úgy ugrani, hogy mikor leérkezik a csávó a játékban akkor ne trappoljon egyet?
-
triklin
tag
Valaki próbálta már ezt a játékot cf vagy sli rendszerrel? Esetleg multigpuval?
Érdekelne, hogy az első generációs multigpukkal skálázódna-e az fps. Gondolok itt 7950 gx2 re vagy 3870 x2 re.
Vagy bármi tesztet, valamit láttatok, esetleg be is tudjátok linkelni, érdekelne.
Köszönöm. -
Rivaul
addikt
3 hely game tracker HUN
-
he7edik.
addikt
válasz
enginev3.0 #12665 üzenetére
Gondolom nem lesznek jelen ICL-en?
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12678 üzenetére
mehetünk
-
enginev3.0
félisten
Valaki játék valahol 1 óra múlva kb?
Egyik fórumozóval szoktunk játszani, tőle vettem valamit, aztán játék közben egyszer csak azt veszem észre hogy rákérdez milyen a termék
és leesett hogy ő az
-
Grafiqs
őstag
Utolsó-utáni figyelmeztetés, ha nem tudtok a szabályzatnak megfelelően forumozni, akkor nagyon kemény büntetések lesznek!
G
-
whisperity
tag
válasz
enginev3.0 #12666 üzenetére
Szerintem hülyeség cheatelni, nem jó semmire.
Egyébként vannak szerver adminok és van VAC, ami előbb-utóbb meg fogja találni. Ha pedig cheatertanya szervert találok, azonnal megy blacklistbe és hosts fájlba, hogy többet észre se vegyem
-
RexpecT
addikt
Mennyi cheater van..... tud valaki normális szervert?
-
xxman
senior tag
S.O.S
"Steames" sourcenál a felbontást 1366x os felbontásra raktam , majd a monitor kiírta hogy nem tudja lejátszani a videót ( a játékot) állítsam át a gépen 1366x @ 60Hz-ra. Átraktam a gépen és a vidikari driverben is de továbbra is fennáll a hiba. letöröltem a CS-st,újraraktam , kiprobáltam más verziót is , de továbbra is fenn állt a hiba. valaki valami tanácsot tud adni?
köszi -
Rivaul
addikt
Gépigényre egy p3 1ghz 512sd+32mb agp vga 9-17fps 800x600 ulow-on.
Jelenleg am3 3ghz 1gb ddr3 s ebből vesz le az INTEGRÁLT vga 386-mb-ot. Így 1024x768 maxon 50-140 fps. Szal nem kell neki sok. Én pl 60 ra korlátozom mert azon a leg kiszámíthatóbb a játék. -
Kassadin
addikt
válasz
birozoli7800 #12651 üzenetére
Gondolom azért, mert a játék motorjának nincsen olyan nagy erőforrás igénye.
-
-
RexpecT
addikt
Tudnátok normális szervereket ajánlani?
-
Kassadin
addikt
Hali! Mennyire nagy a gépigénye a játéknak? Mármint hogy "szépen" fusson.
-
kmisi99
addikt
Üdv! Lenne egy gondom
A játékban az egér nem mozog se jobbra se ballra se fel se le de csak a CS ben és próbáltam mindent restartolni csben nem találtam semmilyen beállítást ami ilyesmire utal És lőni tudok. Ja és eredeti. -
HUNBloff
csendes tag
Üdv!
Újra megy a CSS szerverünk. Ha van kedvetek lőni egyet, akkor nyugodtan
gyertek.[HUN] ~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020Steam és Non steam.
-
nepszter1
addikt
Valaki megtudná adni diamond szerver ipt? köszi
-
Rivaul
addikt
Hi. Kene egy kis help. Az egyik idiota adminommal bemasoltattak a konzoljaba egy parancsot ami miatt az elok nem latjak a spectator s a halottak chateleset... Az alt alk kulon szabalyozhato igy nem azt toltak el. Nem tudom mar merre keressem mert nagyon idegesito.
-
-
Jim-Y
veterán
Ilyen konfig buherálás engem is érdekelne, nálam brightness maxra feltolva, újabban a grafika minimum, de bindokon kívül ennyit tudtam tenni...:S Érdekelne, hogy van e még 1-3 hasznos dolog amit be kéne állítanom? üdv
-
diegho
nagyúr
Mostanában újra játszogatok, 3 év kihagyás után. A kérdésem az lenne, hogyan lehet a grafikát játszható szintre butítani. Most minden maxon tolom (hdr már kikapcsolva), de a sötét helyekre még max gammával se látok be, awp távcső is "koszos", látom a sok hülye effektet. Pl dust2 B-n vagyok ct-ként és a sötétbe alig látok be. Elég lebutítani a grafikát teljesen és jó lesz, vagy kell valamit mókolni? Mikor még régen játszottam, sokan minden dolgot kikapcsoltak console-ból. Azért kérdezem mindezt, mert pl train-en ha a világ végén a vonat alatt guggolok, akkor is azonnal rámlő az összes ember, ha meg én nézek be oda awp-vel akár, lóf.szt se látok. Tudom ez net, az is lehet, hogy az ilyen custom modellekkel tolja és az ellenfél egy nagy piros felkiáltójel és a neve fölöt 100-as betüvel villog, hogy itt van a k.csög. (láttam erre példát 1.6-os korszakomban)
-
-
Lmh
őstag
no, kitöröltem a de_inferno cache-t most egyelöre megy
viszont uj kérdés: vkinek vmi jó high fps cfg? ajánlotok vmit?
köszi -
Lmh
őstag
válasz
Rivaul #12611 üzenetére
steam/steamapps/név/counter-strike source/cstrike/maps
és ezen belül csak 1 fájl van, a soundcache
a soundcache mappán belül pedig példák: _other.cache , cs_assault.cache , cs_havana.cache ,
de_inferno.cache ..... fájlok vannak
Nektek nem igy van?
Amugy próbálom letölteni a mapot, de tele van a net hulladék inferno változatokkal, eredetit nem nagyon találok :S és ha találnék is se vágom most akkor hova másoljam -
Lmh
őstag
Azért fogadok egyéb ötleteket, miért nem indúl el a de_inferno?!?!
Előre is köszi -
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere immáron 22 slottal több mint egy éve Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!
Weboldal: http://exitpub.xjx.hu/Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141Figyelem: Aktív steames 18+ adminokat keresünk (3 fő) akik naponta legalább két órát tudnak a szerveren lenni és szívesen figyelik a gamereket és ha kell cselekednek! Számukra az adminság ingyenes azonban fokozott figyelmet és aktivitást várunk el tőlük.
Továbbá admin jok kiadó havi 500ft-ért a szerverre. Érdeklődni:
msn: rightclick@indamail.hu
e-mail: rightclick@indamail.hu
steam: ZsIrfejÜdvözlettel:
ZsIrfej a szerver tulajdonosa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest