- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Hali, szoktak lenni néha PH!-s meccsek, vagy nemigen? Mert egyszer szívesen lőnék egyszer valami normális társasággal
-
Lmh
őstag
válasz
Riccsiz_h #13498 üzenetére
Pontosan. Én is akkor hagytam abba, amikor bejöttek ezek a hülye achievementek, meg revenge meg player of the round....Most erre jó lenne a GO és tényleg visszarakhatnák a sima gamereknek a sima Source-ot. De ez úgysem fog megtörténni.
Most AVA-zni kezdtem el újra, 2 év utánIngyenes és nagyon jó, mondom ezt úgy, hogy FPS-ek közül, csak az 1.6 kötött le. Meg kicsit a CSS
-
-
bubi92
őstag
csináljunk ph klánt:dddd
-
janos666
nagyúr
Végre sikerült kicsit játszanom, bár a legtöbb szervernél még mindig ugyan azt a hibaüzit kapom, hiába tiltottam le a felhős mentést és takarítottam ki a mappákat (egyetlen autoexec.cfg-t hagytam 20k-s és 101-es rátkkal, semmi több).
Viszont hamar úgy éreztem, mint akkoriban, mikor meguntam a játékot pár komolyabb változást hozó update után: Ha folyamatos sorozatot lövök egy fegyverrel (legfőképp ha AK-val), akkor egyszerűen elvesznek a golyók valami téridőtozulásban.
Ha például egy szűk folyosón állnak hárman, mikor odalépek, és a képernyő 90%-át emberek teste tölti ki, akkor hiába gugolok le és állok neki tunkolni a közepébe, alig lesz 1-2 találatom egy kilőtt tárból, pedig akármilyen durva a szóras, egyszerűen ha beteríti a képernyőt a cél, akkor nem lehetne mellélőni (annyira nem, hogy még ha akarnám sem tudnám el eltalálni, de mégis sikerül, csak tunkolni kell és alig lesz hit...). Mint ha legalább 90 fokkal arrébb mennének ilyenkor a golyók, pedig a falon próbálgatva közel sincs szó ilyesmiről.
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13491 üzenetére
időhiány
-
enginev3.0
félisten
válasz
factory2006 #13490 üzenetére
szintúgy
kártyahiány -
factory2006
csendes tag
válasz
Pepsikutya #13489 üzenetére
én 6-nál járok voltam "profi" is csak mostanában egy videókártya hiányában szünetel a dolog
-
Pepsikutya
csendes tag
Imàdom 3éve játszok vele
-
joe-ker
senior tag
válasz
enginev3.0 #13486 üzenetére
Igen a megszokott,EJTŐERNYŐŐŐŐ"!
-
Lmh
őstag
Egyszer bannolták, csinált új accountot, egyértelmű. Ez az első 2 hsz-e.
-
joe-ker
senior tag
válasz
Paintball- #13483 üzenetére
Kell ez ide?!
-
factory2006
csendes tag
válasz
janos666 #13481 üzenetére
ha a cfg mappát kitörlöd csak simán a játék újat generál automatikusan ahogy a játékot elindítod, viszont a nem létező parancsok nincsenek már benne amik akaszthatják a játékot és van sok olyan ami pedig most már szükséges. de a legegyszerűbb ha újrateszed az egészet a szba.
-
janos666
nagyúr
válasz
factory2006 #13480 üzenetére
Cakk-pakk töröltem az összes mappát a steamps-ban a GCF-ek mellől, mondván úgyis csak több éves kacatok vannak bennük. De rögtön visszakerült minden, gondolom a cloud-ból szívta le a többi játék mentéseit is, velük a CSS mappámat.
-
janos666
nagyúr
Éve után újra elindítottam a játékot, de nem sikerül használni.
Már az is probléma, hogy találjak valahol egy normális magyar szervert (nem zombi, gungame, hóvirág és akármi, hanem mondjuk egy Valve map és 60+ tickrate, nem 50 hanem ~15 slottal...), de egyébként egyhez sem sikerül csatlakozni.
Vagy azt mondja a Steam, hogy: "jelenleg egy szerveren sem játszik", vagy azt, hogy "a szervert még nem frissítették" (nekem most frissült netről a steam és a játék is).
Először azt hittem a google talán crackelt szervereket dobált ki nekem, de már több oldalról halásztam IP-ket és mindnél ez a hiba.Lehet az a gond, hogy most magyarosodott nálam a Steam és a játék is?
Kb. akkor kezdték ezt, mikor abbahagytam a játékot és akkoriban voltak ebből néha gondok, hogy van még egy hun mappa is, stb, de mára csak rendben kéne már lennie... -
Lmh
őstag
Köszi mindenkinek, sikerült!
-
factory2006
csendes tag
válasz
factory2006 #13476 üzenetére
fps_max 200 parancsra müködni fog
-
factory2006
csendes tag
válasz
enginev3.0 #13473 üzenetére
nem kell csinálnia mert alapbol is van, csak meg kell keresnie
c/stam/steamapps/felhaszneved/cs:source/cfg mappa és ott lesz az autoexec is
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13471 üzenetére
Saját "create server"-en sem írja át.
-
Lmh
őstag
Ha beírom konzolba, hogy fps_max 200, akkor miért nem hajlandó úgy tenni?
-
kiszi07
senior tag
jó kis játék
-
Lmh
őstag
válasz
FlashPlayer #13464 üzenetére
hehe, úgy látom megtörtént
-
slein
tag
Van még 2 CS:GO béta kulcsom. ha valakinek kell szoljon és ~3órás könyörgés után tán meg is kapja haha
-
westcoastog
veterán
válasz
enginev3.0 #13454 üzenetére
Bétában a rendes játékhoz készülő updateket meg egyéb dolgokat lehet tesztelni amik minig bekerülnek a bétába. Én így tudom.
-
FlashPlayer
tag
válasz
enginev3.0 #13454 üzenetére
Ééértem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
FlashPlayer #13453 üzenetére
Nem
a beta valószínűleg sose készül el (szerintem)
a go meg egy külön játék lesz a következő cs -
FlashPlayer
tag
Jah, azt akartam kérdezni még, hogy mi ez az új béta, Meg a GO??? Nem ugyanaz a 2?
-
FlashPlayer
tag
valaki este egy jó kis játék?
-
Piftuka
veterán
Köszi a válaszokat, srácok!
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy Steam-es vendégjegyet a játékhoz, kipróbáltam, és szinte mindent be tudtam állítani, csak azt nem, hogyan tudok szöveges (írásos) üzenetet küldeni egy adott szerveren!?
Kérdés 1.: Meg tudjátok mondani, ezt hol kell beállítani a menüben? Valamint játék közben melyik billentyűvel lehet bekapcsolni a szöveges chat-et? (Amennyiben nem alapértelmezett.)
Kérdés2.: "Lean" nincsen a játékban?
(Sajnos a Steam-en magyar a játék menüje, és valami borzalmas a fordítás! A "grafika" menü beállításainak elnevezésén majdnem elsírtam magamat.)
Köszi!
Üdv: Piftuka
-
joe-ker
senior tag
Ezért beregizett,hogy ejtőernyőzhessünk!
Nem is örültök?!
-
Lmh
őstag
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #13444 üzenetére
fasza reklám, csak jönne már egy admin eltakarítani az ilyeneket...
-
törölt tag
Sziasztok!Ma kezdtem el játszani,van magyar szerver,vagy klán?
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Adott egy konfig intel x3100-as integrált grafikával és egy core2duoval. A kérdés az, hogy ki lehet-e ebből hozni játszható sebességet? Nagyon nem érdekel a grafika, szóval felőlem lehet 640x480 és nézhet ki úgy mint a quake3, csak ne essen 30fps alá. Próbálgattam .cfg-ket, de eddig egyik sem nagyon jött be.
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13435 üzenetére
Milyen processzor mellett? Az nem mind1. CSS-ban erősen számít a proci.
Én anno CSS miatt váltottam gépet. ( Már bánom, mert alig játszottam vele végül)
Fő cél nekem is a fix 100fps volt.
Akkori konfigom: E8500, 9600GT Alpha Dog Edition, 2 giga ram. Ez vitte a 100fps-t, bár hozzátenném, hogy akkor egyáltalán nem vágtam a grafikai beállításokat, szóval össze-vissza volt a beállítás. Lehet gyengébb is elég, viszont lehet, h bizonyos grafikai beállításnál erősebb kell. Ezt sajnos így utólag én már nem tudnám megsaccolni. -
enginev3.0
félisten
melyik lehet a legkisebb ATI kártya ami még elviszi a css-t 100fps vagy többel?
-
[old~adr]
csendes tag
Gyertek fel a(-=old~adr=-) [Public] # 1 [1000FPS] NonSteam
Counter Strike 1.6 szerver
(-=old~adr=-) [Public] # 1 [1000FPS] NonSteam JATSZOTER
ip:88.151.101.57:27057
GYERTEK SOKAN MEGÉRI 1 JÓT JÁTSZANISlot : 20
-
Lmh
őstag
Lehet valahogy bal kézbe rakni a fegyvert? Illetve nekem hiába enable a console, mégsem jön le :S Vagy nem a 0-val kell előhozni? ~-jelet ír azt hiszem, az meg az 1-es gombon van nekem, de az persze nem jó
(CS:Global Offense-ről beszélek persze)
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #13428 üzenetére
erre kíváncsi vagyok, megnézem. köszi
-
Lmh
őstag
válasz
bubi92 #13423 üzenetére
Én pár napja kaptam invet rá. Nem tudom hogyan zajlik a hozzáférések kiosztása. Kezd megtetszeni. Igazából 1 dolgon múlik, hogy játszom-e majd vele: lesznek-e csalók rajta
A source-osok szeretni fogják, mert gyakorlatilag egy felturbózótt source. 1.6-hoz képest pedig egy még sokkkal-sokkkkkal szarabb source-verzióMivel egyértelmű, h a Source nem tudta elvenni az e-sport népszerűséget az 1.6-től, fogalmam sincs, hogy gondolták, hogy majd ez fogja....
-
Lmh
őstag
Van itt vki aki szokott CS:GO bétázni?
-
válasz
enginev3.0 #13419 üzenetére
jó de 4ghz es amdn azért kicsit mókás volt
nem egy brutál proc de ennyire csak nem szar
-
mire jó a multi core rendering ?
mert 460 at cseréltem amin fix 300 fps volt most a 6870 en meg 50 fps bekapcsoltam a multi core renderinget és hirtelen 200- és 300 között ugrál de inkább 300 fele
másik hogy normális hogy 6870 en 50 fps em van cs be??
anélkül??
-
cellpeti
nagyúr
üdv
egy Intel X4500on mit teljesíthet a Source?
-
pschio
őstag
van egy kis teamspeak serverem. ingyenes. címe: street-racers.hu
have fun!
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
Hol lehet leszedni pl css-hez hangokat?
Olyat pl h headshot meg ilyen vicceseket? pl ajajaj coco jambo ajajaj
Köszönöm!
Üdv! -
bubi92
őstag
S.W-t ismeritek? elég jó társaság, kicsit funosabb szerver(fun/gg mapok is) én 100%-ban csak ott tolom. néha idegesítő már a sok beszéd, de akkor mute
-
Kassadin
addikt
válasz
Rivaul #13409 üzenetére
Szvsz a TOTAL WANTEDS volt, amíg meg nem szűnt. Oda jártam fel pubolni, mert voltak bizony nagyon jó játékosok meg lant megjárt emberek is. A játékkal magával már én sem foglalkozom, nem tudom, mennyire megy, nem megy, de szerintem inkább az előbbi, habár nem tudom a legújabb frissítések mennyire tették még jobban tönkre a játékot. Szerver meg rengeteg van, csak sajnos normálisból akad kevés.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Van jelenleg normális Magyar szeró? Rég nem játszottam már sajna, így nem tudom mennyire megy még a css. Érdemes lenne újra szervert csinálni, van még rá kereslet?
-
bubi92
őstag
szeretnék lassan videót csinálni, jól gondolom, hogy úgy kell, hogy először record demo, utána visszajátszani, rögzíteni movie-ba, az kimenti nekem avi-ba vagy h264-be, és azt meg már szabadon csicsázhatom?
-
toma888
csendes tag
•·{ Egy Pillantás is elég ahhoz hogy, megszeresd }·•–
-•·{ Counter Strike 1.6 }·•–
-•·{ .:yra::. }·•–
-•·{ Szerver IP: 217.13.107.87:27015 }·•–
-•·{ 32/Slot }·•–
-•·{ Kedves Adminok [STAFF] vezetőség akik sok időt fektetnek a szerveren való csalók kiiktatásáért }·•–
-•·{ 0/24 Órában Üzemel }·•–
-•·{ Nem Hostingolt!!! Egyedi Lagg mentes Szerver }·•–
-•·{ 0/24 Ben Üzemelő TS3 Szerver }·•–
-•·{ Saját szervergép ( 1Gigabit/sec net kapcsoslat) }·•–
-•·{ Eddigi legjobb Ping (5) }·•–
-•·{ Szerver FPS 98-103 }·•–s -
Romvr
őstag
Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy LAN szervert a CS:S-hez, ami eldünnyögne magában. Erre ha éppen úgy tartja kedvünk akkor felmehetnénk és játszhatnánk páran így szűk haveri (LAN-i) körben. Na már most, a problémám ott kezdődik hogy én egy GUI nélküli szervert szeretnék létrehozni egy csendes eldugott gépen, ha erre van lehetőség. Azaz, mindenféle grafikus felület és játékos nélküli, tehát csak egy HOST gép lenne.
Lehet ilyet csinálni? Ha igen akkor valaki leírná ide, vagy PM-ben a mikéntjét?(Azt tudom hogy lehet úgy szervert csinálni hogy aztán szerverként is játszom)
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
Romvr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest