-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
PH! team csak funnak jó, én régen csináltam volt is jó darabig, website, server, minden.
De szvsz itt nem lehet összeszedni "komoly" skilles embereket.De gl
-
Hali!
Steamen az elmúlt időben már volt akciós ez a játék? Most 7.5 € , de mivel haveromnak akarom megvenni karácsonyra, reméltem hogy hátha még akciósabb lesz
-
VIG0
csendes tag
hello, béreltem egy szervet lehet tesztelgetni: 95.140.33.122:27080
-
törölt tag
Sziasztok!
Mondjatok nekem steam-es magyar szervereket ilyen témában:
Surf, Ziot(vagy zoit vagy mittudoménmi), Zombi
Vegyetek fel steam-re is, ha tudtok: cssource2004
Jah és a PH! klánba is benne lennék szívesen. Régen 1 éven át toltam, aztán volt 1-1,5 év szünet, most kezdtem el újra. Főleg most, hogy szünet van van elég időm a gémekre is.
Köszönöm! -
P00By
nagyúr
Rettegj világ!
-
h.adam.92
őstag
a PH klán felállításával írtál történelmet...
"Sokak nem jártak sikerrel, hogy megalapítsák a legnehezebben megalapítható klánt! A PH! klánt! De utunk főhőse, PooLa, megpróbálkozik a lehetetlennel és feltűzi zászlóját a PH! hegycsúcsára, a Logout csúcsra, ezzel történelmet írva!"
GL & HF -
nepszter1
addikt
esetleg van ph! source klán?
-
h.adam.92
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12368 üzenetére
nincs mit.
-
h.adam.92
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12361 üzenetére
hali
csak annyi hogy az fps parancsot még a menüben kell beírni, ha akármilyen szerverre felmész ingame nem lehet állítani, csak a menüben.
-
BlackOps
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet növelni az fps-em, mert állandó 30-40 és egy kicsit zavaró. mindenféle fps configot próbáltam de egyik sem vált be. Lehet, hogy vmi beállítási baj van?
Előre is köszönöm.
-
P00By
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v #12361 üzenetére
Ezt már tőlem is kérdezték. Meg mondták, h az update óta ez a parancs nem működik. Nos nekem tökéletesen üzemel
-
sid.:Rc211v
őstag
Helo all. Azt szeretném megkérdezni hogy az fps_max parancs helyett van valami másik amivel lehet állítani az fps-t ? Mert nekem nem jó: beírom fps_max 100 és nem veszi le az fps-t.
-
nike_
addikt
ja, amúgy tudtátok, hogy Sagona regelve van a fórumon?
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere immáron 22 slottal 7 hónapja Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!Weboldal: http://exitpub.xjx.hu/
Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141 -
SQX_Barto
addikt
Hali, 1 gyors kérdés:
Honnan tudok értelmes SourceTV demókat letölteni?
ESL-en kívül, cadred-en már nemsok idei demo van, régen volt egy sourcetv.org , de eltűnt
Előre is köszi. -
nike_
addikt
egyszerűen nem igaz... jóformán szarabb vagyok css-be, mint amikor elkezdtem.
megállok, becélzom a fejét dezivel, és mellémegy.. most nem tudom, hogy rossz helyre célzok, vagy bemozdultam, de ilyenkor mi van? egyáltalán mozgásnál hova kéne célozni, hogy fejre menjen?
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #12335 üzenetére
Te miről beszélsz low
2nevem volt, összesen, MoonDoom, és xertinsky (vagy xertynG) mindegy.
Ja nem, még 2006 elején pár hetet Freeman néven nyomtam.Mellesleg már megint sok itt a szaki ... (GabN73)
Nem tudom mennyire próbáltál már pl. 1024*768ba 160hz-n játszani, vagy 800x600ba 200hz-n, de hidd el, észrefogod venni 60hz és 200hz között a különbséget.
Sokkal folyamatosabb az egész játék, sokkal jobban és gyorsabban tudsz reagálni a dolgokra, és ez nem csak az én véleményem.
Szerinted még most is miért járnak nagyon sokan CRT-vel LAN-ra?
Mert az LCD/TFT még mindig egy fos játékra.
(Kivéve az újabb 120hz-esek már valamivel jobbak) -
-
triklin
tag
Sziasztok
Régebben jártam erre a furcsa problémámmal, méghozzá azzal, hogy 2 maggal kevesebb fps-em van, mint 1-el. (mcr off, és +10-12% fps...) akkor azt a tippet kaptam, hogy valószínűleg a vga a szűk keresztmetszet a konfigban, és az miatt lehet. (valóban van limit
)
Most eljött az az idő, hogy kis ráfizetéssel eltudnám cserélni egy 3850-re (agp) a vga-t. Szerintetek ezzel megjavulna a probléma? 1280-ban mennyivel nyújtana nekem többet, mint a mostani? (tudom, itt meg már majdnem proci limit)
Köszönöm előre is
Üdv -
bubi92
őstag
segítsetek. mióta volt ez az achi-s frissités, azóta a servers listben csak ilyen 17-18 db dob ki jobb esetben, de van amikor 9-et... ez miért van? miért nem talál több szervert
eredeti a játék szóval kellene működnie... a másik gond, hogy ha favourites-ről átváltok servers fülre, majd vissza akkor minden kedvenc szeró eltűnik és csak steam újra indításával működik újra.
elöbb raktam újra css-t is és steamet is. és így is.
segítsetek légyszi
-
nike_
addikt
válasz
D.Orion #12321 üzenetére
lehet, hogy csak az a szerver nem engedi, próbáljatok ki másikat.
ha pedig csak egyszerűen indításkor a konzol kiírja, hogy (valami ilyesmi):
Command r_farz cannot be used in multiplayer, unless the server's sv_cheats is on 1.
ezzel ne foglalkozz, mivel ha a szerver "sv_cheats" értéke 0-n van, akkor nem engedi használni a parancsot.
-
D.Orion
veterán
No hát öcsémet nem engedi fel netre. Kiírja neki, hogy az r_farz érték nem jó, mert -1 -en van és cheat-nek veszi. Ezt mennyire kell beállítani? Meg egyáltalán egy frissen felrakott játék config-ja, hogy lehet szar?
-
Genius007
őstag
válasz
D.Orion #12317 üzenetére
Ahogy látom itt nem a felbontással van a gond.
Szóval ezt írd be "Set Launch Options"-ba.
-console -w 1680 -h 1050 -freq 60
Bár megmondom őszintén én a 22" wide moncsimat 1152*864 vagy 1024*768ba használtam 75hz mellett.
Sokkal jobb, mint max felbontáson, főleg hogy css-be a több hz, és a kisebb felbontás a lényeg kb.
Ui.: És ilyen fa**ságokat ne írjkáljon be senki, hogy -dxlevel 81 -noforce... etc etc ...
Mert csak elk*rja a játékot! -
D.Orion
veterán
Üdv!
Öcsém felrakta a CS:S-t, de a játék elinduása utána a monitor Out of Frequency felirattal kikapcsol. Egy ilyen monitorról van szó. Valahol a config-ban nem lehet átírni, hogy milyen felbontásban induljon a játék?
-
P00By
nagyúr
DIOMOND-ről most úgy bannoltak h kezdodott a kör és kaptam a bant
A semmire
-
h.adam.92
őstag
El Classico!
ezt moondoom biztos nem érti :'DDDD
-
P00By
nagyúr
mitmivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest