- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
válasz
enginev3.0 #13092 üzenetére
a fegyverek sebzése is változott, guggolásnál pontosabbak, ugrásnál pontatlanabbak lettek a fegyók
olyan 1.6-szerű lett sztem mer abba szoktam ilyen hirtelen elhasalni
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13098 üzenetére
Nekem tegnap 73mb volt
nem hiszem hogy a garry-s mod miat nem kell nekem 900mb ot leszednem
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13096 üzenetére
Nekem csak 55,5mb, tegnap is hasonló menyiséget szedett le, lehet te nem tölteted le a bétát és azért? vagy nemtom
-
enginev3.0
félisten
mi ez?? ma is 900mb letöltés
-
qdak
addikt
válasz
Roliiii #13094 üzenetére
vmeik nap fen volt de rendkivüli módon baxot visszairni pff
kövi 7n jön a 2400dpi s cini ki fogtok kapni, de nagyon!
már minden bajom volt az egeremmel, sosem ugy ment mint akartam, csak pár centis változásokban tudtam jo lenni ...jaj mégvmi SW n nem kapcsolták ki még a kötelező cl_minmodels 0 t ???
és akkor még megkérdi h miért lövök mikor vmi skinben jön vki... persze velem volt ... de most ez fair dolog ? -
nike_
addikt
rendkívüli körülmények haragja most rajtam csattant
jött a perma ban
-
enginev3.0
félisten
-
joe-ker
senior tag
Megint egy fos update!
-
enginev3.0
félisten
War most az előbb
http://steamcommunity.com/id/enginev3/screenshot/559793818507490624
-
s-men
tag
80.249.166.36:27120
Gyertek bátran...jó csapat...jó hangulat...
Kassadin: ez dm is...
-
Kassadin
addikt
Valaki tud valami jó dm szerót?
-
triklin
tag
Elég fura problémám lenne a cs-vel. vagyis nem a játékkal, hanem a video stress test-el. Valamiért fordítva indul el a dolog. azaz végig a földet nézem a bench közben, nem az efekteket mint eddig. Próbáltam 2 gépen ( ugyanarról az accról telepítve) is, sőt újra is raktam már azóta egyszer a játékot, de változatlan. (nem ez miatt, de ez sem javult)
Nektek is ilyen most? vagy mivan?
Találkozott már vki ilyen problémával?
Mit csináljak? -
qdak
addikt
válasz
westcoastog #13078 üzenetére
mastergamer868
de most csak 23 átol leszek addig dolgozok :S max rövidebb időszakokra mek fel -
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13079 üzenetére
Igen az az. Meg a heten negyven slot aztan csokken.
-
Kassadin
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
Kassadin #13072 üzenetére
Én mindig erre a hozzáállásra köteleztem az adminjaim. Nem is nagyon volt panasz a munkájukra soha. 3x volt de azok mind ki is lettek vágva. Sajnos sokan csak arra használják a saját szervert hogy maguk jól szórakozzanak a többiekkel s az legyen amit mondanak. Nekem mindig a szerverem volt az első aztán ha olyan akkor az adminjaim s a játékosaim. Kicsit már most hiányzik
-
Roliiii
aktív tag
Kicsit mintha diktatura lenne már a szervereken XD Tiszta egyeduralom, az van amit a drága admin hisz/akar...Az ilyen adminok menjenek jail szeróra ahol 40-50 éves emberek arra élveznek, hogy megalázzák őket...vagyis ők lennének akik másokat aláznak meg XD
-
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #13068 üzenetére
Ahova én járok, ott szerencsére nem jellemző, agyfrászt kapnék tőlük...
Rivaul: Az admin feladata az is, meg a rend fenntartása lenne elvileg. De nincsen olyan ember, aki megmondja, hogy akkor most xy csal, mert ő úgy látta. Ez csak az élet nélküli gyökér adminok hiszik, akiknek ez az élet csúcsa, hogy source pubon adminkodhat. Engem is lecsalózott a múltkor az a f*szfej 40, aztán közöm nincsen a csaláshoz, a 10-18 statommal akkor is biztos csaltam.
Jah igen, és nem lehet 2 hónapos fiókod, mert mindenkinek megjelenés napjától játszania kellene...
-
Rivaul
addikt
Amúgy a medialog only steam-lett, neve megváltozott, a férőhelyek 24-re csúsznak s én már csak configos ként leszek benne. Magánélet miatt nincs időmm ellátni egy cl-szerepét így átadtam egy barátomnak a szervert aki a fent említett változásokkal de üzemelteti tovább. Bár kinek bár mi panasza van ezentúl is jelezheti nekem itt vagy pm-ben s ahogy időm engedi segítek benne!
-
Rivaul
addikt
És ki is vágott? Azt hiszem pont ez az admin lényege nem? Hogy ha gyanús neki valami akkor kiálljon s figyelje max a beszólásai feleslegesek. Pont az a baj hogy ok nélkül mindenkit kivagdosnak mindenhol. Azt hiszem pont az a helyes ami nálam megy. Kiáll specbe s figyeli, mikor megbizonyosodott róla hogy valami nem stimmel akkor rak ki de akkor se véglegesen mert tévedhet ő is. Úgy hogy azt hiszem ez pont nem negatív tapasztalat maximum a te szemszögedből kellemetlen.
-
westcoastog
veterán
valami ilyen szerver ip-t írjatok már ahol ilyen kiélős hülyegyerekek vannak, szeretek röhögni rajtuk amikor szenvednek meg pofáznak a mikrofonba.
-
Kassadin
addikt
válasz
h.adam.92 #13062 üzenetére
Akkor érted, hogy mire gondoltam. Példa, velem esett meg. Dobtak d2-n füstöt b-re, néztem füst végét, mondom ne lőjenek már oldalba. Természetesen jöttek is, őt lőttem le, mivel használtam az agyamat... Azt mondta, hogy lelőttem füstön keresztül, és ne legyek sztár a 2 hónapos fiókommal.
Szerintem neki problémái vannak nem csak ott bent, de a magánéletében is, a szerón éli ki magát.
-
SQX_Barto
addikt
Nekem már a második fiókom van, az elsőt anno eladtam a szobatársamnak (az 2004es volt), a mostani accom 2009es. De volt olyan elgondolásom is egy időre, hogy csinálok csak egyet sourcenak, de nem csalásra, más okokból (végül elvetettem). De attól még lehet összefüggés, sosem foglalkoztam a csalókkal, max nagyobb kihívás, ha meg nagyon zavar, akkor meg tágas az internet....
-
-
Kassadin
addikt
válasz
Roliiii #13056 üzenetére
Az az ember egy hülye p*cs. Anno a BadBoys szervert is teljesen tönkrevágta, mivel mindenkit kivágott, aki nem tetszett neki. Szerintem itt éli ki magát, gondolom életben nincsen semmi sikere.
milan18: Mert a csalás és a pár hónapos account összefügg ugye. Ne röhögtess. Nekem nemrégen van meg a cs, amikor akciós volt, akkor vettem meg, és a fiókom is csak 2 hónapos, az ingyenes tf2 miatt lett csinálva anno. (Dobpergés) És nem csalok! Hihetetlen nem?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Kassadin #13055 üzenetére
Nem volt semmi buli...csak fogot és kibannol, nem tom legalább anyit nyögött volna, hogy mért...
Nem tom ez a kép menyit bizonyít..., hogy nem csalok...
Komolyan mondom, úgy kéne, hogy ha valakiről sejtik, hogy csal akk nézzék meg TeamViewer el és utána bannoljanak... nagyon szívesen hagyom, hogy felcsatlakozzanak...
-
Roliiii
aktív tag
Háh TotalWanted rol is kibanoltak, méghozzá rendkivülikörülményeket megöltem p90 el és kibannolt, besz@rás...van aki 30:4 es arányal rohangál, mr.lanosok, de ha én elérek egy 18:10 es eredményt akk már tuti csalok....
-
Kassadin
addikt
Másnak se indul a source? Délután még jó volt, most meg semmi.
-
BeLucZ
addikt
noobland zsír szeró, próbáltátok már?
-
megint én
őstag
-
Roliiii
aktív tag
Ezt anyira birom...már a star wars szeron is baszogatnak, mért nem lehet felfogni, hogy vannak akik relativ jól tolják? álitolag cfg-zek....Mi az a cfg?
-
megint én
őstag
Emberek, pls help!
Egy jó ideig nem játszottam CSvel, de most visszajöttem, és a következő a problémám. Miért van az, hogy egyfolytában ici-pici laggocskák vannak??? FPS nem szokott 200 alatt lenni, a ping olyan 50. De ilyen mikrolaggok jönnek elő minden szerveren. Mi lehet az oka? -
Kassadin
addikt
-
gergobaby
aktív tag
No, meglett a gépem, úgyhogy hétvégétől CSS ezerrel
Kit is kell felvenni Steamre?
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #13024 üzenetére
én tesztek alapján azt moondom ink 2x2 GB ramot vegyél a 8gb fölös, rosszab eredmények jöttek ki mint a 4gb al !
milyen felbontásba játszanál ?
amugy a cs nek inkább proci kell mint vga, anno
volt 3500+ om meg 6600 as karim, gondoltam cserélek 7800 gtx re csöpögtem h majd h fog hasitani, aszt a fenét, ha a 6600 ot felhuztam majdnem azt hozta fps ben mint a 7800 gtx
mig más játékoknál nagyonn is észre le7ett venni, a cs ben szinte semmi, max 10 fps.én 8600gt oc vel tolom sajna a lap miatt nem tudok tuningolni
, az uj procid vszinu kihajtja rendesen majd a 8800at sztem elég az a cs hez.
rem érthető vok igy 2 nap nem alvás közben ^^
csak legyen uj egerem azt nem lesz gazdája a desidnek
-
milan18
aktív tag
Első körben glock/usp a jó és veszel gránátot meg 2 flasht! Jól meg lehet vele fogni az ellent
Asrock 970 extreme 4+phenom 2 x4 955+1db-4gb-os corsair ram januárba veszek még1-et,
corsair tx650 táp és 8800gt amint kijön az ati 7xxx-esz szériája cserélve lessz a 8800-as!
Szerinted hedo? Css -re bőven elég lessz szerintem. -
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13022 üzenetére
én van h desi hejett ink P228 al futkosok föleg 1 körben imádom!
-
enginev3.0
félisten
wp wp wp
meg dezi és usp, esetleg ak de akkor inkább dezivel szaladgálok, aztán összejön a pénz wp-re
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
azok majd beépulnek falba, nem baj u is utálok ct lenni, T/AK47/havanAWM(P)
ti mivel toltok legtöbbet ?Spam123 aztak... ez má nem gép hanem reaktor!
-
Spam123
tag
Hogyan lehet kiakasztani az fps korlátot? Mert azt mondták, hogy a korlátot fps_max 999-nel lehet kilőni, de nem jó, mert most így 999-en pörög.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
Pedig azt is meg tom csinalni. Bar egy picit el kell tolni a spawnt hogy ne a teto legyen felettuk
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Update-ek óta nem működött a cssdm-em és most próbálom újra megcsinálni Local Serverre, de valamiért nem sikerül, mindenből a legújabbat töltöttem, mindent óda másoltam ahova kellett elvileg, de mégsem megy
[link]
Mindent a cstrike mappába, így addons és cfg mappában lesz több file, bár a metamod.vdf-et azt addons mappába vagy addons mappa metamod mappába kellene másolni? -
qdak
addikt
ja és még 1 kérés legyen bank, meg mittom 100K kezdő töke. sztem ez jo buli.
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0 #13006 üzenetére
Személy szerint inkább maradok a totalwanteds-en. Szoktak lanos formák is feljárni, ellenük igazi kihívás játszani.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Rivaul #13005 üzenetére
Gondolkodok egy pro szerveren. Olyasmit szeretnék ami a realitáson alapul. Pár ötlet: Nincs korlátozva semmi, állandó tk,
állandó alt alk(ha pro szerver akkor altak legyen kikapcsolva, hogy ne hallja az ellenség, vagy pálya váltás elején automata kérdés lenne, hogy legyen-e altalk),saját csapattárs megölése is pontot hoz(ezt nem értem miért jó, vagy miért valósághű),
feladat központúság (ha nem teljesíti az adott csapat a feladatot, bomba letétele, felszedése) automatán slayelődik a vesztes csapat, (ez sem túl jó ötlet, mert akkor az a csapat aki első 1-2 kört elveszíti onnantól szinte mindig veszít mert nem lesz pénze, és még le is slayelődik, míg a másik csapat wp-kkel fog szaladgálni) granyó 100 at sebez nem csak valami kamut stb. ( akkor a többi fegyvert is lődd be, 1hit m4 fejes, mp5-ből is max 2-3 golyó)
max 20 slot-ra gondoltam csak steam (tökéletes). Láttok benne fantáziát?( csak arra a szerverre járnék játszani)
Amúgy nem jó nekem medialog, sajnos 24-25 embernél a netem már nem bírja
-
qdak
addikt
válasz
Rivaul #13001 üzenetére
igazábol nem lenne az rossz ha realyti re kihegeznéd, igazábol csak attol félek lennénk 2n a szeron kb amuyg sztem egyszerübb megoldás ha 40-50 hp lenne az élet mindnekinek, nem kéne a fegyokkal meg granyoval bajlodni, én kb igy érezném valosabban ak azt meg tudod csinálni ? mert érdekelne magamnak kiprobálni ?
-
Rivaul
addikt
Skinek meg a medialogon sincsenek pedig az eleg eros pub. Meg admin skint se hasznalok mert utalom s nem szeretek en se orakig tolteni minden szemetet... A tk pont az egy erdekesseg lenne de lehet elhagyom. Sebzesek s serulesek configja megoldhato + csontra hegyezett hitbox hogy ne vegye a tunkot. Van par otletem, majd kiderul bele fogok-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest