-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Még mindig nem enged föl, mert régebbi verziós a szeró!!!!!
-
Lmh
őstag
Én akkor is beirom újra, lévén, eléggé halott a topic, és még mindig nem találok rá sehol választ
Sziasztok!
Elég rég nem sourceoztam, de most vettem egy uj, szép monitort ( BenQ G2222HDL 21.5")
és gondoltam kiprobálom vele a source-ot. Nem tudom, hogy a monitor vagy egyéb hibája, de amikor elinditom, csak megjelenik épphogy a menü háttere, de még menüopciók, kiirások nélkül és szó nélkül már ki is lép.
Próbáltam a windowsban minden felbontást, töröltem a cstrike mappát, ujraraktam az egész CSS-t, illetve kaptam egy ilyen launch options-t:
-console -threads 2 -dxlevel 81 -heapsize 1048576 -w 1024 -h 768
de mind hatástalan
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm!Előre is köszi!
-
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul #12582 üzenetére
Napközben is beragad nem tudom miért, pedig éppen egyik best map: $2000 ment
.
És igen jelentős előny az, aki tud bhoppolni, ráadásul script nélkül(ki nem állhatom azokat a g*c*k*t)
De ettől függetlenül értem miért van tiltva és megpróbálom betartatni magammal, csak sajnos elég nehéz nekem, mert én mindenhol, mindig bhoppolok.
Rengeteg más olyan szeró van ahol szintén tiltva van hasonló okokból, szval ez nem újdonság nekem.
Én: Zazie vagyok, szebben megcsinálva. -
Lmh
őstag
kis kiegészítés:
próbáltam a windowsban minden felbontást, töröltem a cstrike mappát, ujraraktam az egész CSS-t, illetve kaptam egy ilyen launch options-t:
-console -threads 2 -dxlevel 81 -heapsize 1048576 -w 1024 -h 768
de mind hatástalanElőre is köszi!
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elég rég nem sourceoztam, de most vettem egy uj, szép monitort ( BenQ G2222HDL 21.5")
és gondoltam kiprobálom vele a source-ot. Nem tudom, hogy a monitor vagy egyéb hibája, de amikor elinditom, csak megjelenik épphogy a menü háttere, de még menüopciók, kiirások nélkül és szó nélkül már ki is lép.
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm! -
borgab
aktív tag
válasz
Rivaul #12579 üzenetére
Hanyas verzióval érhető el a szerver?
Régi player vagyok, steamet nincs kedvem most megvenni, csak akkor ha már vissza tértem kicsit a formámba, bár ha nagyon tetszik a szerver, maradok.
Én is non-steames vagyok, az is voltam mindig, ez nem azt jelenti, hogy csaló vagyok.
Sokféle mapot szeretek, elég sokoldalú az ízlésem. deathrun, surf, dm, gg, bhoppolni imádom ^^, és végül ami igazán a css: normál game.
Na a többit már tényleg a szerón.
Mostani verzióm v34. -
Rivaul
addikt
válasz
megint én #12577 üzenetére
Így van. Igazad van abban hogy tényleg nem tűrik az adminok az átlag törtön a jó játékost. Szerencsére nálunk megfordultak már igen csak jó játékosok is: volt Obinet-böl Deep pl rendszeresen velünk játszik de törtön már más névvel
Szóval tudjuk mi a tudás meg a csalás közt a különbség. Az általad említett mapok szinte mind meg vannak s sokat is pörgetjük fire, mills stb s több war mapunk is van. Persze törtön vannak lazább mapok is az is pörög. D2 amúgy is kiborít már de sajnos kell mert meg mindenki azért van megőrülve. Nálunk is vannak a klán-ba akik csak warozni vannak nálunk, mivel napi 5-8 wart is akarnak (sajnos legtöbbjük csaló) de ez elég hamar kiderül. E miatt is csak a saját war szerónkon játszunk ha van rá mód. Legtöbbünk amúgy steames volt mindig is de a tört szeró mellett döntöttünk. Szóval próbálunk mindenhez korrekten állni s egy jó közösséget fenntartani
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm! -
megint én
őstag
válasz
Rivaul #12573 üzenetére
Na, fig. Először is nem akarlak megbántani, jó hogy megy a szeród, meg minden. Attól mondjuk még nem enged föl, mert azt írja más a verziószámom. Amúgy igencsak sok a nyomorék akiknek pl a kedvenc mapjuk a $2000 vagy mondjuk a zombi mod. Szerintem viszont a legjobb az 5on5 war, és volt, hogy 1 éven keresztül nem is publikoltam, csak napi 5 war. A sima publik serverekről meg annyit, hogy mindig kibasz az admin. alig van szeró ahol megtűrnek. A multkor pl 1 v 12-t hoztam, és azonnal kidobtak.
De amúgy sok sikert a szerveredhez, csak ne legyen only D2. Főleg warmapok
Mellesleg a warmapok: de_........
Alap mapok: dust2, nuke, train, inferno.
Más ligákon elismert warmapok: CPL_fire, CPL_strike, CPL_mill, tuscan, contra, season, russka, és még 1-2 egyéb ligán: ballast, core, scorch, rush_v2)Más....van itt olyan aki szerkeszteni tud videót pár fragból???
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Rivaul
addikt
Amugy nem vitatemat akarok. Csak ajonlottam a baratsagos fogadtatast mindazoknak akik megis szeretnek torton jatszani. Nalunk megtehetik.
-
Rivaul
addikt
válasz
whatever #12574 üzenetére
Nem mintha steamen nem lennenek csalok. azok ugyan ugy vannak. nekunk eleg sok adminunk van akik csak a szabalyokra figyelnek s nem azert banolnak mert lelovod oket. egy gyoker brigaddal is ugyan olyan szat steamozezni. mi komolan vesszuk az adminjaink korrektseget s igy a csalokra is nagyon figyelve van.
-
Rivaul
addikt
válasz
megint én #12572 üzenetére
ma mar 5 ek vagyunk magyar szerok kozt de biztos valamit rosszul csinalunk
cpl strike mills fire s meg sok war map... ezek az atlag szerverek kinalatai sztem is. igen sok steamesunk van akik szivesen toljak itt is... s mivel steam biscuit van csak elottunk... de nem baj legyen neked igazad a tobbi jqtekossal szemben. azert en varok mindenkit szeretettel
-
Rivaul
addikt
válasz
he7edik. #12544 üzenetére
De bizony hogy jönnek, mivel máshol nincsenek s sokan fanok
megint én: igen az awp full tiltás kicsit erős volt de nagyon sokan utálják, egy olyan játékba ahol 2600j a legerősebb fegyó, betolni valamit 7000-el elég meleg dolog... Erősen szabályozva van nálunk a használat s meg a wp mániások is rendben találják!
-
Rivaul
addikt
Egy kis idő eltelt mióta ide írtam. Jelenleg az országba a 7 ek vagyunk a szerverek között. Non steam kb 3-ok...
Pár hét s all in 3 ok leszünk. Igen csak kinőttük magunkat, szóval érdemes lehet még is csak benézni
Awp 4v4 től külön war server 32 slot stb... Aki nem nálunk vagy az exit-nél játszik nemsoká az bánni fogja
Non-Stop game! Éjjel is 7-15 player! Nappal meg... Nem véletlenül kellett 24 röl 32 slot
95.140.33.112:27109 MédiaLog szervere Várunk mindenkit szeretettel -
e00dgy
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #12497 üzenetére
Gondolom eredeti a windows-od a gépen, és van rendes vírusírtó program telepítve, így hát nincs rá magyarázat.
De ha gondolod dobsz egy privát üzenetet elmesélem mire gondoltam.
-
cellpeti
nagyúr
valaki tudna nekem adni magyar tört szerver IP-t?
-
bognar110
őstag
Hellosztok valami magyar awp-s szervert nem tudtok ?
-
h.adam.92
őstag
hát nálam ezt pl a win7 és az 5870 hozza össze.
a monitorom 4:3-as képarányú 1280x1024-es natív felbontással.
viszont a cs-t 16:9es képaránnyal játszom 1280x720-ban és a képet nem nyújtja szét, hanem szép fekete csík van lent és fent.
viszont ha a régi 8800GTS-emet teszem be a gépbe ott már nem csinálja ezt, hanem szépen nyújt.
de konkrét opciót nemtok szolgáltatni... -
megint én
őstag
válasz
nova001 #12558 üzenetére
Ég és föld, hogy milyen hostingnál vagy. De manapság ezrével állnak az üres szerverek, és mind D2, D2, D2, D2, esetleg valami fostalicska office, vagy a cs megalázása a $2000.
Bezzeg a nagy része azoknak a csíráknak akik ezeken játszanak nem tudják mik azok a cpl_fire, vagy a de_season. Szánalmas. Ikább legyen egy jó deathmatch, vagy egy olyan szerver mint anno a lowarda, ahol csak, és kizárólag warmapok voltak. -
nova001
senior tag
szeretnék csinálni egy szervert...mikbe érdemes gondolkozni ?? 66/100 tickrate meg fps meg mi egymás...mire kellene figyelni ??? illetve szolgáltatok között van a e különbség ?
-
nike_
addikt
válasz
Scotty #12552 üzenetére
nekem egy 9600gt-vel 150 fps mindig megvan (sőt, sokszor több is) 1680x1050-ben, high beállítások mellett. inkább a proci számít, vga nem annyira.
más: meg tudja valaki mondani, azt hogy lehet beállítani, hogy 16:10-es monitoron a 4:3-as arányú felbontást ne nyújtsa szét, hanem inkább maradjon 2 fekete csík az oldalakon? idegesítő, hogy ha átteszem 1024x768-ra, akkor nagyon szétnyújtja... köszi.
-
KraRe
aktív tag
Sziasztok
Felvettem egy pár percnyi játékomat, és most azt át szeretném konvertálni aviba, valami ingyenes, és jó programot tudtok, vagy egy kutya az összes és jó az amit elsőnek kiad a google? -
megint én
őstag
válasz
Scotty #12552 üzenetére
nagyon sok van amin elfut... Hehet Aprón is keresni, de újonan érdemes olyasmit nézni mint pl 5670
De a Gianninál van pár használt darab...
- VGA ASUS GF 9600 GT 512 DDR3: 11.990,-
- VGA MSI 4670 512 DDR3: 9990,-
- VGA Gigabyte 4770 512 DDR3: 13.990,-
- VGA Gigabyte 4850 512 DDR3 Zalman: 14.990,-
- VGA Sapphire 5670 1 GB DDR3: 17.990,-
- VGA Sapphire 4870 512 DDR5: 18.990,-
- VGA ZOTAC GF 250 GTS 1 GB DDR3: 21.990,-Ezek közül bármelyik.
De érdeklődj privátban nála
KLIKK IDE GIANNIHOZ! -
Scotty
tag
Sziasztok! A mai olcsóbb VGA-k közül milyet érdemes venni, hogy elfusson rajta a játék? A lényeg, hogy low profile-os pcie-s legyen. Köszi.
-
estol
csendes tag
Sziasztok!
Mivel kifejezetten erre topicot nem találtam, gondoltam feldobom itt a kérdést, hátha valaki tudja a választ.
Szeretnék az itthoni szerveremen egy CS:Source dedikált szervert futtatni. A gépen 64 bites Arch Linux fut. A cstrike-planet.com weboldalon találtam több jó leírást is, és két binárist, mint kiderült mindkettő 32 bites rendszerhez van fordítva - ami szerintem így 2011ben elég nagy szegénységi bizonyítvány, lévén ápr. 22.én volt nyolc éves az első 64 bites proci - így csak multilib támogatással tudtam egyáltalán futtatni őket.
A problémám az, hogy mind a hldsupdatetool.bin és a steam is segfaultot dob. Valaki esetleg szórabírta 64 bites linuxon a steamet?
ldd:
$ ldd steam
linux-gate.so.1 => (0xf7797000)
libdl.so.2 => /usr/lib32/libdl.so.2 (0xf7784000)
libpthread.so.0 => /usr/lib32/libpthread.so.0 (0xf7769000)
libm.so.6 => /usr/lib32/libm.so.6 (0xf773f000)
libc.so.6 => /usr/lib32/libc.so.6 (0xf75da000)
/lib/ld-linux.so.2 (0xf7798000)
$ ldd hldsupdatetool.bin
linux-gate.so.1 => (0xf77d6000)
libc.so.6 => /usr/lib32/libc.so.6 (0xf7663000)
/lib/ld-linux.so.2 (0xf77d7000)Köszönöm: estol
-
JSaN
addikt
Anno megvettem, de kb igy tolom:
-
Genius007
őstag
-
borgab
aktív tag
Sziasztok ismét!
Csinálni szeretnék haveroknak meg magamnak egy CS:S deditaced szervert. Értek hozzá és meg is van. Na de ezt nem a mostani CS:S verzión, hanem a régin szeretnénk...
Régi CS:S megvan, szerver is megvan, na de amikor csatlakozni akarok, akkor azt írja, hogy restartoljam a game-et, mert nem megfelelő verzióm van. Nem lehet, hogy a szerver updatelte saját magát és azért nem lehet rá felmenni régi verzióval? 1.6-al már sikerült, itt is kékne mennie. Kellene egy olyan dedicated szerver, ahol nem kell updatelni...
Ha tudtok valamit segíteni ez ügyben nagyon megköszönném! -
zH.
senior tag
-
Genius007
őstag
-
h.adam.92
őstag
-
zH.
senior tag
Hali.
Még 2008 környékén néztem egy fragmoviet, amiben ez a zene ment. Hátha valakinek ismerős lenne, bár így elég nehéz.
Üdv!
-
Rivaul
addikt
Sziasztok urak!
Remélem nem gáz ha ez itt a reklám helye
Tegnap indítottuk kis szerverünket 24 férős stabil jószág, használható mapokkal nem mindenfajta extravagáns vacakság. No avp no cheat viszont ha ezt betartjátok akkor jó szórakozás! Normál játékosok vagyunk nem hentelők, munkahelyi kis csapat. MI éjjel vagyunk fent általában 3-10-ig így akkor is van kivel játszani. Nem vagyunk beképzeltek s várunk mindenkit szeretettel! Elvileg holnaptól már gőzerővel megy a JÁTÉK!95.140.33.112:27109 MédiaLog szervere
-
nike_
addikt
válasz
-=Vacsek=- #12531 üzenetére
ha van fent zBlock, akkor:
zb_allowcashcalling "2" a zblock.cfg-ben
megjegyzés: "To use automatic cash calling clients must use the command "setinfo zb_wantautocashcalling 1" <- ez annyit jelent kb., hogy ahhoz hogy használni tudd az automatikus pénz kijelzést, akkor a következő parancsot kell beírnod: "setinfo zb_wantautocashcalling 1" és onnantól már megy automatikusan.
ha pedig nem kell automatikusan, akkor a zblock.cfg-be írd át a "zb_teamcash" értékét 1-re, és a "zb_allowcashcalling" értékét is 1-re. ezután bindeld be a cfg-dben (\cstrike\cfg\config) egy gombra.
pl. így: bind "gomb" "zb_teamcash". ezt a parancsot csak a freezetime-ban tudod használni.
én az utóbbi megoldást preferálom, nem kell vele annyit szenvedni.
ja, és mindez csak akkor működik, ha be van nyomva a warmod a zblockban (zb_warmode 1).
-
Genius007
őstag
válasz
-=Vacsek=- #12534 üzenetére
-
nagyzoli19
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, nem régen kezdtem el játszani. Van egy kis problémám a játékkal. Ha feltelepítés után elindítom és felveszek néhány favorit servert majd játszok egy darabig akkor még semmi probléma nem lép fel. Amikor viszon bezárom a játékot és újra elindítom a menü felett néhány server neve látható és nem enged egy menübe sem belépni. A find server menüre kattintva pl elindúl azonnal egy szerver a menü felett lévő listából.
Miért történik ez?Előre is köszönöm a segítséget.
-
he7edik.
addikt
Sziasztok,
Valami normális GUI-t tudtok ajánlani ehhez a tunker szarhoz amit csináltak a Source-ból.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali!
Mi annak a parancsnak a neve ami megmutatja a warokon hogy kinek mennyi pénze van?
-
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogyan kell szervert csinálni?
Nem itthoni hlds kell hanem amit távoli szerverre kell feltenni!
Kicsit ebben még kezdő vagyok.... -
törölt tag
Sziasztok!
Segítsetek!Amikor fel akarok menni barmelyik szerverre, akkor ezt a hibát kapom:
Disconnect: Pure server: client has loaded extra file [MOD]\maps\soundcache\cs_assault_hungarian.cache. File must be removed to play on this server..
Azt a cs_assault-os cache-t meg sehol nem találom.
-
Kigyodoki
tag
válasz
h.adam.92 #12519 üzenetére
Igen, tudom, de 5 éves kiscsaj mellett, - akivel gyakran kell foglalkozni, meg egyeduli gyerkoc is - nem olyan egyszeru fulessel jatszani.
Foleg, ha sikit a fuledbe, hogy ehes...
De sebaj, most bemelegiteskent bot-ok ellen nyomom, ahogy eszrevettem azok is eleg intelligensekre sikerultek. -
Kigyodoki
tag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan csapatot, vagy baráti társaságot, ahova tudnék csatlakozni esténként egy-egy játékra.
CS:S terén eléggé kezdö vagyok, még csak most ismerkedek a játékkal. A game Steam-es változatban van meg.
Sajna fejhallgató-mikrofon kilöve, mivel hétköznap Én vagyok a gyerköccel.üdv,
Doki -
Mr.Rain
senior tag
válasz
romero28 #12516 üzenetére
A személy akiről beszéltek,nincs már nálunk.
Szerinted normális lenne,hogy az a pár haver,barát,akik a szeróért fizetnek,egymást kibannolná? Igen,mi tartjuk fenn a szervert,mi is dönthetjük el adott esetben,hogy kivel akarunk együtt játszani. Persze mérlegelünk mindig.(legalábbis a többség).
A szerver még mindig ugyanolyan népszerű,tehát valamit jól csinálunk!Gyertek fel bátran,és győződjetek meg róla.
tisztelettel:
Mr.Rain
-
romero28
senior tag
válasz
Mr.Rain #12513 üzenetére
"Amúgy a pro játékosok szintén nem erre a szeróra valók,mert a szabályzatunkban szerepel,hogy átlagjátékosoknak van fenntartva a szerver."
ne ez ott dől meg , hogy annó mikor jártam a biscuit-ra legalább 3-4 -szer bannolt a főadmin , bizonyos béééla , merthogy túl jó vagyok oda . csak akkor megkérdezném , hogy azok a klántagok akiknek még jobb is volt a k/d ratiójuk , azok miért is maradhattak a serveren
megmondom , nem kell törni a buksidat : fizettek a serverbérlésbe , ezért nem számított , hogy jól tolják...úgyhogy hányok a biscuittól , a diktátor főadmintól meg végképp , bek@phatja
-
satomee
senior tag
válasz
Mr.Rain #12513 üzenetére
Nos én se prő nem vagyok,se sipítozni nem szoktam,az ominózus esetnél mikrofonom sem volt,csak írni tudtam.Talán másodszor voltam ekkor a szerveren és tetszett a hangulat,de az "admin"és utána a haverja beszólásai (már sajnálom hogy nem jegyeztem meg a neveket) arról győztek meg hogy többször nem is nagyon érdemes felmenni, mert ahol egy admin önkényesen baszhat ki bárkit,ott eleve kérdéses számomra mennyire "érettek" a feladathoz.Én is voltam már admin szerveren és tudom hogy ezzel a legjobb szerót is el lehet kúrni,ezért mi az ilyentől inkább megvontuk az adminjogot,és eleinte csak korlátozottat kapott mindenki.Nem akarok általánosítani mert nyilván nem vállalhat mindenki felelősséget más döntésiért,de szomorúnak tartom hogy mikor amúgy is kevés a jó publik,olyanok kapnak adminjogot aki azt hiszi ez egyféle hatalom, a felelősségről meg fingja sincs.A fórumról nem tudtam ugyan,de őszintén szólva nem is látom sok értelmét mert valszeg az említett "admin" ott is azon élvez el hogy eggyel több gombja van, és az egész annyit nem ér hogy a linket bekopizzam a böngészőbe.Sorry,ne vedd magadra de nekem ez volt a tapasztalatom a biscuittel.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
satomee #12512 üzenetére
Igyekeztem ütős zenéket alátenni,úgy az igazi a hangulata.
Én is admin vagyok,és hidd el nem teszek ki olyan embert,aki nem érdemli meg. Én a legjobban az ordító,viselkedni nem tudó,mikrofonba üvöltő,okádó,hányó embereket nem szeretem.... A csalók ők más lapra tartoznak. Egyik szerveren sincs helyük.
Amúgy a pro játékosok szintén nem erre a szeróra valók,mert a szabályzatunkban szerepel,hogy átlagjátékosoknak van fenntartva a szerver.
A Biscuit a legnépszerűbb,leglátogatottabb magyar Counter Strike: Source szerver. 58 slotosak voltunk,most pedig a kevesebb lagg miatt 40 slotosak lettünk,egy új szerveren. A magyar szerók közt újra mi vezetjük a látogatottsági listát. Ez azért jelent valamit.
De néha mi is hibázunk,mert emberek vagyunk. A reklamálásra fórumtopicot hoztunk létre,ahol ha normális hangvételben leírja valaki,hogy ok nélkül bannolták,akkor nagy rá az esély,hogy lekerül a róla.
üdv.:Mr.Rain
-
joe-ker
senior tag
Helló mindenkinek!
Tudja valaki hogy a server.cfg-be mit kell beírni hogy a feljövőknek automatikusan kiírja a clanid-t.
Előre is thx! -
Mr.Rain
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Zyxel NAS326
- Minecraft
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged