- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
Üdv.!
Most vettem meg a játékot.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen beállításokkal tudom elérni a legmagasabb FPS értéket?Gépem: Ati 6850, E8400 @ 4.0 GHz, 4 Gb ram.
FULL HD-ban játszok.Köszi a segítséget előre is!
-
SQX_Barto
addikt
Köszi szépen a segítséget!
Ha esetleg másnak van tudomása demó-s progiról, ne fogja vissza magát
bind "MWHEELDOWN" "use weapon_smokegrenade"
és társai működnek, csak régebbi GUI átírta őket _flash és _he és _smoke-ra ezért nem mentek...
A parancsok pedig működnek offline servernél is, köszi -
nike_
addikt
válasz
SQX_Barto #12189 üzenetére
szia.
1.: én nem tudok róla.
2.: MVP kikapcsolása: sv_nomvp 1; Nemesis kikapcsolása: sv_nonemesis 1; Achik kikapcsolása: sv_nostats 1; Freezecam kikapcsolása: sv_disable_freezecam 1. azt hiszem ezek az opciók akkor is működnek, ha kliens vagy.
3.: pedig ezzel az opcióval működnie kéne: "bind "gomb" "+use weapon fegyverneve". szerintem a + jelet hagytad le. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
1. Van-e külső program amivel lehet demót lejátszani? (mint 1.6-ban az SK Player)
2. Az MVP és hasonló baromságokat kör végén hogyan lehet letiltani offline-ban? (ICL GUI-nál nem volt benn, de nem tetszik az a GUI)
3. Gránátok gyorsparancsait hogyan lehet bebindelni? (mert a "use weapon_hegrenade" és társai nem működnek)
Segítségeteket előre is köszi -
bivalyolo
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12187 üzenetére
nálam is ott a csillag rajta de pl az élsimításra is odatette..öcsém gépén meg x1950prónál a 4x-en van a csillag..
szóval engedélyezd csak a multicoret.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a videóbeállításoknál van egy Multicore rendering lehetőség azt nekem disabledre javasolja.Ha több magos gépem van nem kéne azt mégis bekapcsolnom? Köszi
-
Fr@ps
tag
válasz
enginev3.0 #12050 üzenetére
elméletileg régebben volt, de mostmár kétes (azért mondom, hogy régebben, mert régen láttam PH!-tagot
, és nem is játszottak rosszul
-
megint én
őstag
Hali! Emberek, mikor lesz legközelebb LAN BP-n vagy környékén???
-
darál0w
Jómunkásember
na jo ez a habu
már csak a hitboxot kell eltalálnom és nem makkolni egyfolytában
-
Sziasztok!
Olyan hibával már találkozott itt valaki, hogy achievementek játékon belüli nézegetése közben elszáll az egész? Hirtelen (már 10-15mp böngészde után) képhibák jelennek meg, mintha túlhúzott lenne a vga (ami nincs, egyébként egy gts250-ről van szó), és hallani is, hogy valszeg atomnagy terhelés kap, mert felpörög a venti, jobban mint játék alatt.
Ha kilépek (feladatkezelőbe kilép és ott bezár) nincs gond, de kizárólag gép restarttal lehet életet lehelni innentől bele, mert minden 3d-s alkalmazás képhibás lesz ezután.
Na most... játék közben SOHA nem fordult ez még elő (meg a menüben máshol sem), semmilyen más játékban sem, még furmark alatt sem, pedig az aztán ad a kártyának. Több driverrel is próbáltam már, mindig előjön ez a gond. Mi a franc lehet az oka?
Jó tudom, ne nézegessem az öcsiket játékon belül, meg lehet nézni steam-en is, de ez nem megoldás... bár ha nincs más... -
-
detroitrw
addikt
szasztok!
olyannal már találkoztatok hogy akad a játék ha egérrel fordultok?
megvan a 200-300fps, bár ilyen akkor se láttam ha 20-30 volt ...
ha nem fordulok semerre minden tökéletes, de így mivel akad a fordulás ugye a célkereszt is akad ill. késik ...
más játéknál meg egyéb alkalmazásnál ilyen nincs, a játék futása közben a menübe sincskb. volt egy fél éves kihagyásom szal így érdembe nem tudok nyilatkozni mióta ilyen
csináltam már a legjobb legrosszabb default beállításokkal ... de semmi eredménye
és alap cfg
E8400
5750 /aTi 10.10 win7x64/
2*2gb -
cass
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő: Honnan töltsem le a cs source-t, hogy xfire-n tudjak vele online játszani? -
nike_
addikt
fasza, egyik klántag (munson, itt zH.) kilépett, mert szerinte wh-zok..
istenem...
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #12149 üzenetére
hál'Istennek ott voltam
Nem látni a skineket,akkor ugyebár átlőhető ládák,fegyverek használhatatlanok voltak még...mint egy rossz béta...sőtt rosszabb volt a bétánál
Érdekes wild ellen (akkor) infernon hoztuk Tbe 8-2-re de 2 gép elszállt...na ott kúrtam bele a billentyűzetbe...
Őszintén hogy lehet lejönni szar géppel ?! Már lan előtt is kezdett felmenni a pumpa,kerékcsere...
Mind1,nem részletezem,lófasz volt,főleg ICl...
Kíváncsiságból fel akartam menni egy szeróra de amikor belépnék kilép a játék.
Megoldás?
-
rt06
veterán
Hi!
eredetileg a steam-es topicban tettem fel ezt a kerdest, de az eleg halottnak tunik, meg talan ide jobban is illik
barmilyen otletet, javaslatot szivesen veszek
valaszotokat elore is koszonom,
Udv: VladimirR -
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm egyik része megoldva, egy osztrák szerveren hibátlan volt minden..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok egy eredeti source-om van steam en keresztül tettem fel.Minden oké megvan a kellő FPS tartomány is de néhány szerveren bizonyos időként döccen egy picit a játék ami nem vészes de kicsit zavaró.Nálam lehet a hiba?
Próbáltam ezt a Video Stress tesztet átlag 166 Fps-t mért.
Az miért jó ha azt az eredményt feltöltöttem a Valve oldalára? -
GabN73
addikt
van egy eladó accom,ha valakit érdekelne
-
apollo12
veterán
heló a Coloc Correction állandóan disabledre állítódik
a configban mi a neve a color correction-nak? -
darál0w
Jómunkásember
na tegnap megnéztem már, h mennyit koptam.
rájöttem, h semennyit. csupán a vezeték nélküli egér egy kalap szar
-
sNORh
addikt
válasz
enginev3.0 #12108 üzenetére
warhosting.hu
-
h.adam.92
őstag
Megy a DSRack szuronyozzatok a magyaroknak!
VeryGames vs Team TOTALGAMING nuke-on 15:15 ez elég szép eredmény
VG: RpK, Ex6TenZ, RegnaM, Shokkk, NBKK
TG: Res1st, Beny, Raul, kuLi, SESSA -
enginev3.0
félisten
szerintetek
warhosting.hu
serverhive.eu
fsr.hu
xjx.huMelyik a jobb szolgáltató?
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Újra indultunk.
Bárkit szívesen látunk, lesz sok mix, és war, meg tagfelvétel 18+-ban
94.199.176.44:27115
-
zH.
senior tag
STEAM Profil
Direkt TK-s impotensek egyike. -
bivalyolo
őstag
válasz
enginev3.0 #12104 üzenetére
29-es körzet?? ameg mi?
fehérvári vagyok...ja és erre a fájbör páwör 15megás csodára gondoltam adsl nem köll
-
enginev3.0
félisten
válasz
bivalyolo #12099 üzenetére
Ha 29-es körzetben vagy akkor NE VÁLTS! Én nem ajánlom
Nekem dunawebem volt, nagyon zavart hogy néha nem volt net, de ott az 1megás nettel és fele ennyi feltöltési sebességgel CSAK 20-40közötti pingem volt, UPC-nél meg mindig van net ADSL dupla feltöltési sebesség és 50alá szinte sose megy a pingem, szörnyű, hogy mit művelnek velünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Linux haladóknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest