- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz combonari #13148 üzenetére
én meg pont a forditottja, kihagytam honapokat a nagy frisités elött, meg az egér is szarakodott, tök béna voltam, most uj egérrel, meg ( már lassan kész ) uj konfimmal, ugy adja ahogy kell
mikor egyedül maradtam 4 ellen, ugy teccet h volt aki rám tett, és nyert isஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz combonari #13164 üzenetére
Igen, köszi, ezt találtam én is csak... A parancsikon cím átírással kezdtem, mint 10 éve de rendes megoldást nem találtam, hogy a játékban elővegyem/eltüntessem gombnyomásra...
ezek a beépített botok nagyon durvák experten
Azt hogyan érem el, hogy a játék ne ilyen "befosós" legyen, hanem olyan folyékony és "kemény" mint az 1.6? Már áttettem 800x600-ba, stb, de ugyanolyan fos, mint a cod és társai. Vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Western Digital Purple Surveillance, WD40PURZ 3.5" 4TB 5400RPM 64MB SATA3 100/100
- EKWB EK-Quantum Surface 360-as radiátorok!
- Alcatel OneTouch Watch Go okosóra - vadonatúj!
- Western Digital Purple Surveillance, WD40PURZ 3.5" 4TB 5400RPM 64MB SATA3 100/100
- Apple Watch barna bőrszíj 42/44/45 mm (Vintage Oil Wax Leather)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest