-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Minek köszönhető, hogy a játékon belül az internet fülön egy szervert se talál?
Filtert állítottam, de úgysem jó. Tűzfalon engedélyezve van a source. -
Kassadin
addikt
Tudtok ajánlani, pár "normális" mód nélküli szervert?
-
sp@rtan
senior tag
Szerverkeresős problémára semmi megoldás?
-
Spam123
tag
Hogy lehet az, hogy kitörlöm a cfg file-t a cstrike mappából és mégis megjegyzi a beállításaim?
ÉS hogyan tudom újratenni a css-t? A leötlött telepítőt nem akarom törölni, csak a játékot.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
milan18 #12879 üzenetére
Nem azzal van a baj, az 1:1 arány megvolt, de pl volt olyan emböc akit hol láttam hol nem, nem tudtam sehogy lelöni, elembe neki sikerült, meg ahogy észrevettem, egyes emberek már nem szorakozásként tolják, hanem már vérre megy a játék szal sehol az a vidám hangulat, nomeg az awp-t nem szeretem, cipőfűzőre 1 lővés és meghaltam.
De legalább a 24000 server miatt van map választék dögivel.
-
milan18
aktív tag
Igen rolikám eredetin sok az olyan játékos aki évek óta nyomja és nem free fragek
-
-
sp@rtan
senior tag
Sziasztok!
Megvettem most Steamen a CS:S-t, de nem talál semmit se a szerverkereső.
Mi lehet a hiba? Routerben az UPNP engedélyezve van, TF2 talál szervereket.
Semmi szűrő nincs beálíltva.+ Ha haver vagy én hostolunk szervert, akkor azt írja ki ha csatlakoznánk, hogy Server is not responding.
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy kifagy a játék egy bizonyos szerveren kb. 3 perc után? Hl2.exe leállását jelenti. W7 x64. Eredeti a játék.
Csak egy bizonyos szerveren jön elő. Egyébként ahhoz hogy a modelleket lássa be kellett írni ezt a parancsot: cl_minmodels 1
-
Roliiii
aktív tag
Tudtok ajánlani pár szerot, ami jó, meg esetleg ti is szoktatok lenni.
-
Roliiii
aktív tag
Na gyerekek, mostantól én is eredetis vagyok!
Roliiii néven fogok játszani szentem, nincs jobb ötletem
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Talán van itt valaki, aki játszott már a Counter-Strike Online-nal. Regisztrálni akartam, ki szerettem volna próbálni, de nem értem mire föl kéri a személyi igazolványom vagy vezetői engedélyem számát is. -
Roliiii
aktív tag
Nekem nem akarja most megvenni...azt írja, hogy belső hiba...
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12866 üzenetére
abszolút proci függő vga szinte tök mind1 egy ős kövület is kitolja magából
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12868 üzenetére
a rohadt életbe hogy 2 hete vettem meg 4 ezerért, most szívom a fogam rendesen
-
-
whatever
aktív tag
válasz
Neil Watts #12866 üzenetére
steamen a hétvégén 3.75 euró
kb 150-300+fps pályától, emberek számától függően, ha húzod is a procit még több -
Sziasztok!
Ujonc lennek a CS:S vilagaban, igy rogton ket -leget hogy hulye- kerdesem is lenne:
1. Hol a legolcsobb most a CS:S?
2. Az afazaimnál lévő gépen hogy futna? Úgyértem, tudom, akadás mentesen, de kb hány FPS-re számíthatok FulllHD-ban (feltételezem támogatja) és maximális részletesség mellett? (értsd: minden high-ra csavarva)Udv. core2
-
BeLucZ
addikt
i7 2600k 5 ghzel kivi vok hogy menne játék
szerintem 500 fps alá nem csuszna be ami a procit illeti
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Kassadin #12858 üzenetére
TF2 nem releváns, mert nagyobb harcoknál nálam is szaggat...leesik ilyen 40 körülire az fps, ami nevetséges, a sok patch elbaxta rendesen a játékot... a CS: Sourceal semmi gond...
Szerk: meg persze, TF2-vel nem lehet összehasonlítani a gépigényt, annyit biztosan tudok, aztán majd látod hogy fut
-
BeLucZ
addikt
válasz
Kassadin #12858 üzenetére
szerverfüggő, minél több játékos annál kevesebb fps, procit zabálja a game nagykanállal, multicoret kapcsold be, de nálam az alaporajeles q9550el 100 fps a minimum legbrutálisabb tűzharcokban egy 40 slotos tele szerveren bekapcsolt multicore renderrel, attol függ milyen procid van
-
Kassadin
addikt
Mennyire kell erős gép a source alá? Én ezeknek a minimális/ajánlott gépigényeknek már jó ideje nem hiszek. TF2-ben 1280x1024-s felbontáson ilyen 40-50fps-em volt, mivel ugyanazt a motort használja, gondolom source-ban se lesz több?
-
romero28
senior tag
válasz
enginev3.0 #12853 üzenetére
köszi
, még jól is írtad , csak a végéről maradt le egy s betű .
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
BeLucZ, enginev3.0
Értelek titeket.
Halálosztó Új admin nálam s még nem jutott rá időm hogy megbeszéljem vele mi is az amit elvárok. Sajnos ebbe a hónapba 31 napból 6-ot vagyok itthon s éjjel melózok így nem is látom a nálam játszó embereket. Halálosztóval beszélek majd, bár a perma ban tiltva van minden adminnak, kivéve ha aim-ot találnak. De bosszantó lehet ha azért bannolnak mert jól játszol. A régi adminjaim ezzel tisztában voltak de nekik a 80%-ukat elvesztettem mikor átálltunk orange-ra. Sajnos nehéz olyan embert találni aki nem a saját előnyére használná az admint.A családias hangulatért thx. Ez is a célom, még 40 embernél is fent lehetett tartani a régi szerveren is a játékélményt, folyamatos alt alk nélkül is. Szavaztatásra vagy kérésre kapcsolok de a halálom ha nem lehet 2 szót váltani a másikkal egy jó ízű játék közben.
Ha van kedvetek letesztelni magatokat adminként, én szívesen biztosítom nektek. Nekem is segítség lenne ha normális kezekbe lenne a szerverem.
-
romero28
senior tag
célkeresztet milyen cfg-s értékek átírásával lehet leszűkíteni
a nagy frissjtés előtt a cl_crosshairscale volt , de utána megváltozott . csak elfelejtettem hogy mire
sajna újra kellett raknom a gammát , mert ssd-t toltam a gépbe , és most itt állok a fél cm-es kereszt helyett egy 5 centissel...
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
tegnap én is toltam halálosztóékkal, de utálom ha valaki lecsalózik mert sok fejest lövök, hát istenem, akkor mi van, láthatja hogy steames vagyok, csalással játszani pedig nincs értelme, mert azzal nem dicsőség nyerni, de a szervernek családias a hangulata nagyon, nekem ez tetszett nagyon
-
enginev3.0
félisten
válasz
Rivaul #12845 üzenetére
Én tudok jót mondani.
De két kép:http://steamcommunity.com/id/enginev3/screenshot/559791921057039256?tab=public
http://steamcommunity.com/id/enginev3/screenshot/559791921057060365/?tab=public
Jah igen, halálosztó bannolt,
volt még egy admin, valami ötössel kezdődött a neve, nem lehetett több 12 évesnél(ott van a képen ő is). Egyszer fejbe lőtt és örült mint majom a kókuszdiónakHozzátenném, hogy halál osztó, letiltotta a wp-t mert 4v4-be wp-ztünk, aztán a szerver kiírta, hogy 4v4-ben van 1 wp csapatonként, ezt megírtam neki, azt mondta majd 5v5-től, meglett az 5v5, és miután szóltam neki, csak akkor tette vissza a wp-t...
Ezektől függetlenül, a szerver jól adja, nékem bejött.
-
Rivaul
addikt
El sem hiszem hogy ennyi ideje tarto kuzdelem utan valaki jot is mond a szerveremrol (medialog). Amugy normalis adminokat keresek akik csak rendtetelre hasznaljak az admint nem a maguk hasznara. Egy adminom tegnap dobtam ki emiatt... Keressetek vagy itt vgy fent: Jordan
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12843 üzenetére
én is klánt keresek mind1 melyik csak legyen heti 3-4 war legalább
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12838 üzenetére
Alakítsunk már egy prohardveres klánt
mekkora lenne már
-
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12839 üzenetére
Külföldről? Nem tudom, nekem Nagykáta elég belföldnek tűnik, ettől függetlenül, igen, nagy a pingem 40-60között
De teljesen mindegy "rendkívüli körülmények"-et bárki belövi párszor, az bizony repül, írta már más is itt
Érdekes PMC-ről, csepelről, star wars-ról, vadkenderről sosem bannoltak még, wanted-ról meg nem egyszer, és csak a fentebb említett személy. Akkor ki a h***?Ja és eddig más admin nem mondta, hogy laggolok, de neki ez jó kifogás
-
milan18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12838 üzenetére
Nemtom mi bajod van ott 40 kivételével semmi gond nincs velük akkár mennyit lősz nem banolnak mint a többi szerón! Az meg hogy külföldről nagy pingel játszol az sok szerón nem szeretik ennyi. Én sem szeretem a pingeseket mert ha nem szemből lövöd akkor nehezeb kilőni mint egy nem high pingest...
-
enginev3.0
félisten
válasz
BeLucZ #12837 üzenetére
Total-nak van, a wanted, de egy rakás szerencsétlen az összes admin, nem is szeretem.
TF2-es szervert tudok PH-sat, vagy legalább is van hozzá valami köze valahogy
Amúgy jó lenne egy PH-s csapat, valaki nagyobb emberke elkezdhetné
Egy klánnyira való ember összejönne simán.
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12836 üzenetére
prohardvernek nincs CSS servere? vagy az SG-nek? vagy vmelyik magyar lapnak? sg-nek asszem régen volt
-
BeLucZ
addikt
amugy ugye rinyáltam a teljesitmény miatt hogy a procim nem termel elegendő fpst, most igy már az eredetivel helyreállt a rend, még alaporajelen is ontja az fpseket magából, nem ám 4 ghzen, akkor egy 40 fős tele szerón is 250-400 fps közt mozog a teljesitmény, a legbrutálisabb csatákban mikor 10en lőnek egymásra meg füst stb ott is 200 fps a min, azért jóval folyamatosabb igy a game
-
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12833 üzenetére
vannak high emberek elismerem, de amikor valaki egyből tudja hol vagyok ahogy kibujik egyből fejes, 0 reakcioidő és nem alap kemp helyekről beszélünk, az úgy kamu ahogy van = wallhack
nincs ezzel semmi baj csak legalább ne olyan látványosan csinálja, PMC-n egyetlen egy ilyen játékossal sem csináltam, ott ember közelibb játékosok voltak, legalábbis amikor én játszottam
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12831 üzenetére
Azért nem mindegyik szerverre jellemző, Noobland az csaló server, nem vagyok béna pedig, de egyszerűen ott lehetetlen normálisan érvényesülni... Amikor whs a játékosok 90%a, látványosan csinálja mindenki
de mondjuk legalább kihivás, csak felhuz nagyon gyorsan, ellentétben a P.M.C. szerver, az tök normális, egyből éreztem az egyenrangúságot, az hogy mindenki normálisan tolja, medialog is jo meg diamond is, noobland eddig a legrosszabb tapasztalatom , bár sztem az nem is steames szero
valaki tudna egy normális klánt ajánlani ahol van TGF?
valami ph-s klán az nagyon jó lenne
-
Mukorka
addikt
válasz
szkájvóker #12826 üzenetére
Én is tegnap néztem, nekem se hozott semmit. Eddig minden rendben volt.
-
lao
tag
válasz
nekem se hoz be 1 szerot sem.
lehet,hogy css hibája.
-
bivalyolo
őstag
válasz
van.
tcp 27020-27039
udp 1200, 27000-27015 -
szkájvóker
csendes tag
Van a játéknak valami port-ja? Nem hoz be 1 servert se, szerintem a routerrel van valami huncutság.
-
nike_
addikt
játék valaki? unalmas már egyedül, csak a cssmixes maradt..
-
BeLucZ
addikt
Tud valaki egy csalóktól mentes eredeti steames szervert ami magyar és minőségi?
Hiába vettem meg eredetibe a gamet, igaz a teljesitmény helyre jött mert van benne rendes multicore rendering, viszont amikre felmentem steames serverekre tele van wh-ssal az összes és kibaszott feltűnően csalnak, senki nem foglalkozik vele, azért elég zavaró -
BeLucZ
addikt
fu de sok okos ember van itt
lényeg a lényeg ,hogy megveszem eredetibe, de azt észrevettem az újabb virágbolti nem úgy megy mint a régi
semmit nem változott a küllem, motion blur meg very high texture nuku, talán a multi core render érhet valamit, akkor lehet csak a procimat nem szereti a game, mert bfbc2 meg minden cpu igényes játék ami ér valamit azzal korrekten megy, de a source.... lehet csak nekem nagyok az igényeim, de azért elvárnak minimum 200-250 fpst is egy 8 v 8 szerón -
lao
tag
válasz
kacsaesokos #12805 üzenetére
"multicore rendering legyen bekapcsolva optionsba az számíthat valamennyit."
2 db videokártya esetén -
milan18
aktív tag
Amíg a régi motor volt akkor 200 fps volt kb már valamikor 2007-ben orange boxnál meg 80-120! És érehetően nem volt olyan stabil a játék ment nem is ment annyira jól a játék sem főleg akkor nem ha az ellen 300-400 fps-e volt azok szinte mindíg lenyomtak!
-
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12806 üzenetére
hát én nem tom, de szerintem sokkal jobban kéne futnia proci részről, főleg ilyen procival száguldania kéne, 200 fps alá nem szabadna esnie a játéknak nagy harcban sok játékossal sem, de majd beszerválom eredetibe, steamen hogy lehet megvenni? sajnálnék érte 8k-t dobozosért eredetibe cd galaxisba, mert máshol emlitették hogy valamikor egy 1 ezresre le van akciozva steamen
-
milan18
aktív tag
Mikor jött az update tavaly akkor hivatalos infó volt az hogy bizonyos core2 procikat nem szeret a játék!!!! Én is így jártam az e6850-en havernak meg phenom 920-a volt update előtt nekem volt több fps-em de utánna meg neki!
-
Rivaul
addikt
athlon2 550 black, 4g 800 memó, ati 5550 1gb gddr5 el volt max 490 fps, atlag 230.
mostani gépem: x2 250 2gb 1333 s alaplapi vga 60-140 fps, teljesen jól játszható.
60 fps fölött vagy tudsz játszani vagy nem tök mind1 mi elé ültetnek le. Nálam van egy srác aki 18 fps el is kiüríti a szerót úgy játszik, most kapott új gépet 150 fps s ugyan az maradt. Pro gamer-t senkiből nem csinál az fps max egy kis pluszt ad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged