- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
sid.:Rc211v #12497 üzenetére
nekem nem csinálta már egy ideje, de régebben rendszeres volt nálam is. biztos valami OS gebasz.
-
sid.:Rc211v
őstag
Nektek szokott mostanában olyan lenni, hogy hibaüzenettel kifagy a csé : "hl2.exe működése leállt"
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, kezdő vagyok, eddig csak botok ellen játszottam, szeretnék összehozni magamnak egy cfg-t, de nem tudom hogy hogyan álljak neki,tudnátok ebben segíteni nekem?! üdv
Illetve ha non-steam szerveren szeretnék játszani magyarokkal akkor hol tudom ezt megtenni? üdv és köszi
-
tBKwtQS
csendes tag
Ha valakit érdekel itt van az én cfg-m. (meg még néhány hasznos dolog)
Apropó, hogy áll a PH! CS.S csapata? Lenne még hely egy pro AWPwer számára?
- Link kiszedve.
[ Módosította: Ndruu ]
-
bubi92
őstag
válasz
BlackOps #12475 üzenetére
fps csökkenése talán az lehet, hogy a windows jobban eszi a géped, így kevesebb jut a játéknak az erőforrásokból.
Saját probléma: nem rég elkezdett minimálisan, de annál idegesítőbben akadozni a játék. de közben van 200 fps-em és a pingem is 30 alatt van. újra raktam a windowst tökéletes volt újra. ma csak úgy random újra előjött ez a szutyok. mi lehet a baj? semmi új hardver nem lett csatlakoztatva, nem lett telepítve semmi szóval ötletem sincs
-
BlackOps
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Eddig XP volt a gépemen nem volt baj a játékkal. Most, hogy win7-et használok most már a pingem az egekbe ugrott 130-ig és az fps-em meg leesett. Mi lehet ennek az oka? A beállítások ugyan azok. Az XP visszarakása és az új gép vásárlása nem megoldható légyszíves ilyeneket ne írjatok, de bármi más megoldást elfogadok.
Előre is köszönöm!
-
qdak
addikt
counter-strike source config pack by hedo 2.3 best:
download link 1
download link 2
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]ha kiprobálod komizz
rol33 Rendkívüli Körülmények te lennél?
-
borgab
aktív tag
Én is így vagyok vele, nekem is kéne a game, de nagyon, mert nagyon hiányzik
Csak én sem akarok kiadni érte 7k-t.
Régen non-steam-en toltam(szerintem elég prof vagyok a game-ben)csak már szerintem megvan egy éve, hogy nem toltam vele. -
rol33
aktív tag
ha netán valakinek publicolni volna kedve, azt szerintem itt normális (és nem Rendkívüli) körülmények
közt megteheti.
-
bognar110
őstag
HEllosztok nEm tudjátok hol olcsó a cs source mert 7 rugót nem akarok kiadni érte.
-
törölt tag
Hy!
Ha nekem van steam-es CS: S-em, öcsémnek meg nincs semmilyen, akkor hogyan tudok vele LAN-on játszani?
Szedje le a Non Steam-et? -
borgab
aktív tag
Ja oké, sorry
-
borgab
aktív tag
Leírnád, kérlek
-
borgab
aktív tag
Sziasztok!
Holnap fogom(újra megvenni a css-t), mert eddig non steam-es voltam amig még volt rá lehetöség
Nagyon profi gamer vagyok
Tudtok Magyar szervert, klánt ahova van tgf? -
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Segítség kéneHogy tudom a source-ot offline módba rakni? Hamachin keresztül szeretnék lanon játszani a botok ellen haverommal, hogy oldjam meg??
-
h.adam.92
őstag
válasz
MasterDeeJay #12448 üzenetére
source dedicated server letöltését javaslom és azzal próbáljátok.
-
Erre valaki? #12422
-
törölt tag
Ti ismeritek eszit?
Lehet hogy o az? link
-
venom123
tag
Nekem az a kedvencem, amikor lelövök 2 embert non-steamon, és már nyafognak 5en hogy offoljam.
Ezen általában jókat nevetek, de néha nagyon idegesítő tud lenni amikor a (kb.) 10 éves kisgyerekek folyamatosan beszélnek.
De szerencsére már váltottam steamra. -
kosa12kosa12
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
ez a nuke szerver ipje mindenki ide non steam 79.172.195.199:27696
79.172.195.199:27696
79.172.195.199:27696 -
Kassadin
addikt
Üdvözlet emberek! Leírom amit szeretnék hátha valaki olvassa, és meglátja bennem a potenciális csapattársát
. Csalódtam a cod4-ben ezért úgy döntöttem inkább sourcera fogok összpontosítani. Magamról annyit írnék hogy 20 éves múltam és szeretnék minnél jobb eredményeket elérni eme játékban(akár lan is). Kb 5 éve játszok fps játékokat kisebb-nagyobb megszakításokkal, tehát van valamennyi tapasztalatom(cs 1.6, cod2, cod4). Olyan csapatot keresek, ahol tanulhatok a másiktól, és nem basznak le minden hibámért...
Mindennap este fele elérhető vagyok ha esetleg mennénk warozni vagy csak megdumálnák az élet nagy dolgait. Köszönöm aki végigolvasta a kisregényem, remélem találok olyan csapatot ahol a hangulat legalább annyira fontos mint az elért eredmények.
Üdv: Kassadin
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért van ez:-Be van állítva a cfg-be minden dolog. PL: cl_crosshairsize "3"
Aztan nemelyik szerverre, ha felmegyek, akkor ott nem mukodik a 3-as meret, hanem 9 re teszi be.Más: Mit irjak be ahhoz, hogy lövés közbe ne valtozzon a celkereszt?
-
törölt tag
Az lenne a kerdesem, hogy ha beteszek egy alaptol eltero cfg-t, akkor steam nem ba*zcsizik meg erte?
-
nike_
addikt
van valahol tgf?
-
Hali!
Haverokkal szeretnénk egy saját indított szerveren játszani azaz pályát teszteli és nem jön össze a dolog. Ha csatlakozni szeretnék (akár ki csinálja a szervert) akkor kiírja a játék hogy:
LAN servers are restricted to local clientsRákerestem google-ban, meg is találtam egy olyant hogy sv_lan 0. Ezzel a parancsal a HL1-es CS és CZ működik is, de a HL2-es nem.
Hamachival is próbáltam azzal is ugyan ez a hiba. -
nike_
addikt
Steam Beta must be running in order to make use of Find Servers
ezt írja ki amikor szervert keresnék. GUI-t leszedtem, most alap minden, és még mindig írja.
ezmiez?
-
VIG0
csendes tag
Vki jön game?
95.140.33.122:27080
-
Eagl3
veterán
Hát ezen beszartam...
-
-=Ghost=-
őstag
Sziasztok
Van valakinek ötlete, hogy mitől van, hogy amióta újratelepítettem a wint, csben olyan érzésem van, mintha egy jégpályán mászkálnék? Pl: Állok egy sarkon, egy pillanatra megnyomom a gombot hogy egy kicsit kijjebb lépjek, erre kisétál egy fél métert, mintha taknyon csúszna...
Az egérre is kissé furcsán reagál, amikor lőnek, vagy egy gránát robban előttem, olyan mintha kihagyna 1-1 pillanatra.
100 alá nem esik az fps soha. Legfrissebb ati driver van fent, blabla. minden eredeti.
Ötlet? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kikapcsolódás gyanánt szeretnék 1 source szeróra amin játszunk haverokkal, beállítani egy zombie módot de nemtudom hogy kell. Aki tudna segíteni vagy adna ki leírást hogy honnan kell leszedni zombie módot (szerver oldali részre) az írjon már, köszönöm előre is.
-
JSaN
addikt
Hali, utolso pilanatban megvetem még 3.75 euroert a gamet. Sose toltam még vele, de mar sok fragmovit neztem mivel szeretem azokat.
Kivancsi vagyok hogynak kenik el a szamat. -
nike_
addikt
még 1 ember kellene a csapatba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest