- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FReak_
tag
Hogyan tudnám azt megoldani hogy a játék megjegyezze a képernyőfelbontást amit választok? Win natív felbontásába indul , beállításokban átállítom valami másra , a következő játékindításnál már megint a natív felbontásba van
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #13252 üzenetére
Volt kis vinyó probléma, azóta rossz a link, de vaaan mááásik
Kipróbáltam az újat is, de nem tetszik -
SQX_Barto
addikt
válasz
agyhalottak #13396 üzenetére
Ha nincs nav file, akkor megcsinálja, elkezdi elemezni a pályát, hagyni kell, hogy végigvigye, akkor elmenti a nav-ot és utána menni fog.
Igen legdurvább fokozaton nagyon szépen csalnak már... -
agyhalottak
tag
válasz
SQX_Barto #13395 üzenetére
Köszi az infót, a source-ról van szó. Igazábol az a bajunk, h hard fokozaton irreálisan sokat kell őket lőni hogy megcerkadjanak /persze kivéve headshot-nál
/, ezért gondoltunk arra, hogy nem engedünk kevlárt venni nekik. És szeretnénk továbbra is hardon maradni mrt ott elég jo már az MI.
Pályát már próbáltam beletenni de kifagyott, lehet, h valami verzió gond van vagy nem volt olyan nav file amit írtál, megnézem.
Köszi!!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
agyhalottak #13394 üzenetére
Csáó!
Itt nem találtam mellényre vonatkozó parancsot, vagy csak még fáradt vagyok
Ha esetleg összekeverted a topikot 1.6-tal, ott a "bot_allow_shield 0" -val tudod emlékeim szerint letiltani a pajzsot.
Bármilyen custom pályát berakhatsz botoknak, csak ha nincsen nav fájl, akkor "megtanulja" először a mapot és utána tud rajta mozogni. Bugok bármikor lehetnek (pl beakad cpl_mill-en a létrába/kerítésbe), de azért hellyel-közzel működnek. -
agyhalottak
tag
Sziasztok!
Van olyan parancs amivel megtiltom, hogy a betett bot-ok nem vehetnek pácélt?
Illetve lanon játszunk ketten beállított botok ellen, lehet esetleg netről letöltött pályákat betenni, mert az alapok már uncsik.
-
föccer
nagyúr
válasz
JamesHolden #13390 üzenetére
Nem számít. Csak akkor jön elő a különbség, ha egy 64bit-re fordított software-t futtatsz.
üdv, föccer
-
JamesHolden
aktív tag
Windows 7 32bit vagy 64bit-en fut jobban (gyorsabban) a CS:Source? Vagy nem számít?
-
belahege
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13386 üzenetére
Én a "fizetős update" -re várok CS : GO néven, de most eléggé csend van körülötte...
A falas témára: talán mivel mindig próbálnak fedezékben lenni és onnan kilőni. De még mindig nem teljesen tiszta mire értedMa elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi. -
Lewzke
őstag
Ma jött egy update, radar kijavítva.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13383 üzenetére
A falra mászás kérdést annyira nem értem
De egyébként a két emberes mászásoknak az az értelme, hogy meglepőbb helyekre kerüljenek az emberek, kis előnyt kovácsolva ebből.
Ha meg a röviden való "feldobást" érted dust2-őn, akkor az csak a gyorsabb odajutás miatt van.
Második meccset Hollandok ellen megnyertük, de mégis elvesztettük
Egyik srác steam id-je nem volt jól beregisztrálva CB-be és a szabályok szerint buktuk.Ma elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi.
Rég játszottam neten, meg is kaptam mekkora n00b vagyok -
SQX_Barto
addikt
Csàò!
Valaki venne Source TV demót az esti HUN-ESP ClanBase meccsröl és feldobnà netre valahova. Hálás lennék érte! -
Lewzke
őstag
válasz
joe-ker #13376 üzenetére
A frisseb nem mindig jobb, az NV oldalon is jelenleg nem a legújabb WHQL-t ajánlott használni hanem eggyel korábbit. Nekem 9600GT-m van, ez sem egy mai darab. Minél öregebb egy kártya annál kevésbé kell drivert frissíteni, ugyanis fps növekedést már nem kapunk de csökkenést meg grafikai hibákat néha igen. Szerintem tedd vissza a 10.11-et.
-
joe-ker
senior tag
Van egy kis problémám. 10.11-es Catalyst-el 180fps em volt, frissítés után az új 12.1-es verzióval 80fps-em lett
Tud valaki ebben segíteni,valami beállítás hibádzik vagy mi lehet a gond?
Gigabyte GA-M56S-S3/AMD Athlon X2 7850 CPU /ATI Shapire Radeon HD3850 512 VGA/,4x1gb/800 Kingston DDR II ram,Win7
Habár nem nagyon zavarna mert visszarakom a régit,de azért ami frissebb csak jobb! Vagy nem?
Köszi a segítséget. -
Lewzke
őstag
válasz
satomee #13371 üzenetére
Látogasd meg a hivatalos fórumát, tele van hibajelentésekkel de válasz nincs. Javítás lesz némelyikre de jön a CS:GO (a gameplay videók alapján nem tetszik annyira) és kevesebbet fognak ezzel foglalkozni, sőt már most le is szarják. Ha tudtam volna nem veszem meg,hanem letöltök egy virágbolti korábbi verziót és keresek olyan szervert hozzá.
-
satomee
senior tag
válasz
joe-ker #13370 üzenetére
Na ja, de az USP jó kis pisztoly főleg ha mondjuk spór körben nem akarok még desert-re se költeni.. Meg hát amúgy is. A sok hülye patch helyett inkább az ilyen idegesítő bugokat javítaná a Valve, ez nálam már a játékélmény rovására megy...
Egyetlen reményem hogy nem csak nálam van ezek szerint így előbb-utóbb csak kijavítják... -
satomee
senior tag
Üdv, az utóbbi időben marha idegesítő hogy mikor USP-ből kifogy a lőszer,akár én töltök újra akár magától kezdi el, de mindig 2x táraz be. Semmilyen más fegyóval nem csinálja és nem bírok rájönni mitől van ez. Valakinek van valami tippje?
-
bubi92
őstag
válasz
porpi007 #13362 üzenetére
persze, kb. olyan mint, ha felszállnál buszra: az általános szabályokat betartod, de hogy zenét hallgatsz vagy könyvet olvasol tök mindegy, és ott szállsz le ahol akarsz.
pl. társaid nem lövöd le, olyan stílusban játszol ahogy akarsz, akkor lépsz le amikor akarsz azt késsssz.
milyen költői hasonlatot mondtam
-
porpi007
tag
Sziasztok!
Alapvetően kezdő vagyok a játékban, haverokkal szoktunk hetente játszani. Igazából semmiféle írt/íratlan szabállyal nem vagyunk tisztába, csak írtani szoktuk egymást, lerakjuk a bombát, elvisszük a túszokat, szóval ilyen amatőr szórakozás.
Kérdésem annyi lenne, hogy néha szoktam játszani csak úgy BOT-ok ellen, de elég uncsi. Azokhoz a szerverekhez illik csatlakozni amiket így találok neten? Vagy hogyan megy ez? Meg kell kérdezni valakit esetleg?
Köszi!
-
zolee86
tag
válasz
Lewzke #13357 üzenetére
Én anno még 1k-ért vettem, ennyit talán megért, fél évet játszottam vele, utána jött az orange box update és visszatértem nonsteamre, mert egy darabig még voltak nem OB nonsteam serverek.
Most néha játszom vele, de már csak függőség miatt, mert valami iszonyatosan sz@r lett. És minden egyes updatel csak jobban elkurják.
Nálam a radar bug eltűnik, ha leteszem tálcára a gamet, a skineket már megszoktam, de van egy "jobb" bug, legalább is nekem jól jött, nem látom a füstöt, csak nagyon ritkán. Párszor már kaptam is érte bannt.
-
Lewzke
őstag
válasz
rrbmirgamid #13356 üzenetére
Örülök ennek, még féláron se érte meg megvennem ... pedig régebb játszottam a haver accountjával, akkor még normálisan lehetett. A Steam fórumán tele van írva radar buggal minden topic de basznak rá...
-
rrbmirgamid
tag
válasz
Lewzke #13344 üzenetére
Ó, ez olyan gyakori, hogy inkább már fícsör, mint bug. :-DDDD
Ennél sokkal idegesítőbbek is vannak. Számomra a két legidegesítőbb:
1.
Amikor CT T ruhában van, T pedig CT ruhában. Sokan találkoztak már vele, mindig megy a k--va anyázás :-))2.
Amikor nem azt látod, ami valójában a pályán történik. Ez a legdurvább!!! Igen komoly. Pl. szaladgálsz valahol a pályán. Egyszer puff, lelőttek. Nem láttál senki. Spectatorként mit látsz? Az ember a közeledben nincs, mert pl. CT v. T kezdőn van, ott forog, nem mozdul, és lövi ki az embereket, akiket nem is lát. WTF? Mondtam először, amikor megtörtént. Cheat? Egy f@..t! BUG!!Ilyenkor -> console -> record fix [ENTER] stop [ENTER]. Van olyan ismerősöm, aki azt mondja, hogy 5-6 körönként megcsinálja. Erre már én is kezdek rászokni. Mert ugye ez mindkettő hibát javítja, illetve a többit is. (Pl. nem látsz fegyvert a saját, illetve a többiek kezében.)
Érdemes spectatorként a 2-es esetben leírtaknál nézni, hogy mi történik a parancs kiadásakor. Egyszer csak minden a helyére kerül.
ÜDVÖZLET A CS Source Világában!! :-)))
Ui.:
A térképes bugot a fenti parancs nem javítja. :-) Ezért is hívom inkább "fícsörnek" :-) -
rrbmirgamid
tag
válasz
Corleone33 #13352 üzenetére
"Minden kezdet nehéz." - mondják a "bölcsek". :-)
Én is így kezdtem, kb. 3 hónapja. .-)
Egy idő után megtanulod, hogyan kell kezelni a CSS hibáit, és akkor menni fog. Ha a valóságra alapozol, ill. a fizika törvényeit keresed, akkor rosszul jársz. :-DDD
-
bubi92
őstag
azt mondjátok meg, hogy az miért van, hogy ~50 évvel ezelőtt a p4 1,8ghz, 512 ram, 256-os vga-val volt 100 fps-em, most i3 370m 2,4ghz, 4gb ram, 5730 1gb vga-val van épphogy 200 fps-em, azért annyit nem újítottak a játékon.....
-
Corleone33
senior tag
Alapvetően jó gém a csé csak kezdőként elég nehéz sikerélményhez jutni, ahogy azt párszor megtapasztaltam már XD
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13350 üzenetére
Szerintem 12e-t elkernek majd
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13348 üzenetére
Sajnos en is igy latom hogy romlik a jatek! De mar csak a grafika miatt is GO-ra atternek, ugyanis az korszerobb sokkal!
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13346 üzenetére
jaja én is tapasztaltam már, de ez most tényleg wtf?
-
Lewzke
őstag
Azért elég gáz, hogy a radaron a csapattársaim néha pirosak (amikor CT vagyok), s néha kékek amikor T ...
-
p3T!
csendes tag
válasz
Lewzke #13340 üzenetére
hát megpróbáltam egy másik játékot
TF2... elindítottam még a menüig sem jutottam mondom nyomok egy prtsc-t és kijövök menteni mert mostanság már mindenért kékhalált kapok
itt a végeredmény KÉP
visszaléptem a tf2be és kékhalál ahogy gondoltam
de már a bs player miatt is volt és egy kép megnyitása miatt is
van garancia a laptopra most vettem szeptember előtt... most fogok minden drivert frissíteni, meg bios updatelni is kéne
azért kösziha valakinek van még valami tanácsa szívesen fogadom
-
Lewzke
őstag
Más játéknál mi a helyzet? Próbáld ki, én a videokártyára tippelek. Ha szarakodik a VRAM vagy a GPU akkor találkozni ilyen csíkozódással, kockásodással. Garancia van még a laptopra? Próbálj frissíteni az Nvidia oldaláról szedj le egy újabb drivert ... s keress egy olyan topikot ahol biztosan jobban értenek ehhez.
-
p3T!
csendes tag
Sziasztok
remélem jó helyre írok, ugyanis akadt egy kis gondol a CSS játékkal
nemrég megvettem steam-on, mert le volt árazva és mondom annyit megér
aztán ment rendesen ahogy kell neki és egyik napról a másikra nem indult el, mielőtt a menübe ért volna kifagyott, volt kék halál is, aztán újra raktam a gamet, de nem segített
újra raktam az egész windowst és most megint jó volt egy ideig ...
sajna megint ilyeneket csinál KÉP
nem tudom valaki találkozott e már ilyennel, mi lehet a baja?a konfig: laptop Acer 5750g
i5 2410m, gef GT 540m, 4 giga ram, 750 vinyó, win 7 enterprise sp1azóta volt mégegy kékhalálom egy kép megnyitásakor :S
bárki aki tudna segíteni azt megköszönném ... -
Lewzke
őstag
válasz
petivagyok #13337 üzenetére
Az nincs bekapcsolva, nem játszok a betával többet.
-
Lewzke
őstag
válasz
petivagyok #13335 üzenetére
Kipróbáltam, nem oldotta meg... de rájöttem mitől van. Ha bevan kapcsolva a HDR és a Multicore Rendering akkor a flashbang után amíg tart a hatása a fényerő összevissza változik. Kikapcsoltam a HDR-t és kész.
-
Lewzke
őstag
Ma vettem Steamen a játékot, jól működött de a beta kipróbálása után villog az alapjáték minden flashbang után. Ötletek? Reinstall?
-
triklin
tag
Sziasztok.
Megint problémám van...
win7 et feltettem, minden játék megy rendesen kivéve a source amivel az esetek 95% ban játszok... (persze hogy csak ez a szar...)
A hiba pedig az, hogy a videókártyám teljesítménye visszaesett az xphez képest. Sőt, azt is tudom miért, csak azt nem, hogy mi okozza...Szóval adott egy 3870x2. Szoftveresen nem lehet állítani a cf-et. (máshogyan sem) szóval nem lehet lekapcsolni az egyik gpu-t, hogy csak a másik menjen. De a játék mégis megcsinálja!
Csak a 2es gpu megy, az 1 es nem. (nem is melegszik, nem csinál semmit. 2d órajelekkel működik, miközben a másik pedig megy).
Minden más játék alatt működik a cf rendesen. (portal2, crysis 2, stalker cop stb, sőt még half life blue shift alatt is megy... ().
Mi a hiba? konfig ugyanaz mint xp alatt (xp alatt ment a cf) beállítások ugyanazok (bár kipróbáltam azóta mindenhogy , de semmi.)
Valaki?
-
joe-ker
senior tag
Van egy ismerősöm akinél a következő probléma jött elő: mikor felcsatlakozik egy szerverre szétkapcsolja a net-et automatikusan.Oprendszer újratelepítve de a helyzet változatlan.Kábeles net nincs router.
Tud valaki megoldást rá? -
Csabee.
nagyúr
HOgy lehet beállítani azt hogy ne égesse ki a szemem a pálya? Egyszerűen olyan élesen sárga és világos a pálya.. és havernál is ez van.
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13322 üzenetére
na van plusz 20-30 fps-em
köszi a segítséget
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13319 üzenetére
ezt hol tom megnézni?
-
bubi92
őstag
i3 370m 2,4ghz, 4gb ram, 5730 1gb ram-al az átlag 150 fps csak nekem tűnik kevésnek? mi lehet a hiba?
-
nuendo
tag
sziasztok! nem eredeti Counter Strike Source pályát lehet készíteni Nosteam verziós Hammer-el?
-
Rivaul
addikt
Megpróbálom hátha a szerveren is megy a parancs. Engem idegesít... Bár ahhoz képest hogy elcseszték a cs-t ez semmiség... Bár mi féle konfiggal próbálkoztam xart se ad, ezután megnéztem s botok ellen offline-ba is ez a helyzet... 66 in 4 3 in 1 stb...
-
joe-ker
senior tag
Valaki tudja hogy lehet a Gift-eket (ajándékcsomag) eltüntetni?
-
Spam123
tag
Üdv.!
Lenne egy pár kérdésem:
Hogyan lehetne úgy újrarakni a játékot steamen, hogy ne kelljen letölteni mégegyszer az egészet. Szóval kéne egy teljesen szűz CS:S. A x:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\felhnév\counter-strike source mappát hiába törlöm le, az a baj, hogy a cfg fájl letölti cloudról úgy is, hogy azt kikapcsoltam.
Másodjára nektek nem szokott néha be-beszaggatni, hiába van meg a stabil több száz fps?
-
Rivaul
addikt
válasz
nuendo #13302 üzenetére
Be cfg (zmbe)
------------------------------------------------------------------------
sm plugins load zombieriot
sm plugins load sm_weapons
bot_chatter "off"
mani_autobalance_teams 0
mp_forcecamera 0
ammo_50AE_max 1000 // deagle
ammo_762mm_max 1000 // scout, ak47, g3sg1, aug
ammo_556mm_box_max 1000 // m249
ammo_556mm_max 1000 // galil, sg552, famas, m4a1, sg550
ammo_338mag_max 1000 // awp
ammo_9mm_max 1000 // mp5navy, tmp, glock, elite
ammo_buckshot_max 1000 // m3, xm1014
ammo_45acp_max 1000 // ump45, mac10, usp
ammo_357sig_max 1000 // P228
ammo_57mm_max 1000 // p90, fiveseven
mp_limitteams 21
mp_roundtime 9
mp_timelimit 0
mp_restartgame 1Ki cfg (zmki)
------------------------------------------------------
sm plugins unload zombieriot
sm plugins unload sm_weapons
sm plugins unload zrspawn
mp_forcecamera 1
bot_kick
mp_roundtime 3
mp_timelimit 30
mp_limitteams 2
ammo_50AE_max 90 // deagle
ammo_762mm_max 90 // scout, ak47, g3sg1, aug
ammo_556mm_box_max 90 // m249
ammo_556mm_max 90 // galil, sg552, famas, m4a1, sg550
ammo_338mag_max 90 // awp
ammo_9mm_max 90 // mp5navy, tmp, glock, elite
ammo_buckshot_max 90 // m3, xm1014
ammo_45acp_max 90 // ump45, mac10, usp
ammo_357sig_max 90 // P228
ammo_57mm_max 90 // p90, fivesevenmp_restartgame 1
szintlepes cfg (zriot+)
-----------------------------------------------------------------------
bot_killEzeket helyezd be egy cfg-be s a maniba vagy sm be amit épp használsz az rcon-hoz tedd be őket (cfg nevek ezek legyenek):
"ZRIOT szint lepes" exec zriot+.cfg
"ZRIOT [BE]" exec zmbe.cfg
"ZRIOT [KI]" exec zmki.cfg -
nuendo
tag
üdv mindenkinek!
hogy kell a Zombie Horde modot elindítani?
letöltöttem, feltettem, beállítottam mindent, és utána mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged