- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
joe-ker #13704 üzenetére
Köszi!
Találtam egy másik megoldást is hasonlóan bénázóknak( vagy nem várhatjuk el játékosként, hogy ne ezzel kelljen baszakodni, de legalább valami leírást kapnánk?
)
Steamen belül a játékra rá lehet kattintani jobb gombbal, és ott lehet set lunch optionsba írni amit kell. Már elfelejtettem
De lényeg hogy nem "steambe kell írni" meg "kattincs a sztímbe azt írd be hogy konzol"
-
joe-ker
senior tag
válasz
joe-ker #13667 üzenetére
Megoldódott még akkor, egy gép restart kelett hozzá.
Más: Új gép állt a házhoz Asrock 970DE3/U3S3,FX-4130,Gigabyte Geforce GTX650,8gb ram win7
60 fps volt legelső körben,ezt a vsync korrigálta,de most fps_max 300 és nem tudom átállítani.
Van valakinek ötlete? Tudom bőven elég ennyi de kíváncsiságból érdekelne mégis mennyit tud. -
flash-
veterán
válasz
joe-ker #13511 üzenetére
Sims sem az én stílusom de a kurvákat szivesen vetkőztetem annyit hogy ki az intelligens ember arra csak annyit mondok hogy én tettem itt hozzászólást erre kaptam lol-t és jesus beírást..na ennyit arról hogy ki az intelligens
dehát látszik a cs az nem a gondolkodó emberek játéka -
flash-
veterán
válasz
joe-ker #13506 üzenetére
hát nem ismertem a source oldalt,csak kellett sims 3 végigjátszás-azt hozta ki google.
és a source ből asszociáltam hogy az valami counterstrike oldal lehet. ennyi
nem néztem meg pontosan hogy mi az az oldal mert NEM ÉRTDEKEL az a gagyi grafikájú kommersz olcsójancsik játéka a CS! -
Lewzke
őstag
válasz
joe-ker #13376 üzenetére
A frisseb nem mindig jobb, az NV oldalon is jelenleg nem a legújabb WHQL-t ajánlott használni hanem eggyel korábbit. Nekem 9600GT-m van, ez sem egy mai darab. Minél öregebb egy kártya annál kevésbé kell drivert frissíteni, ugyanis fps növekedést már nem kapunk de csökkenést meg grafikai hibákat néha igen. Szerintem tedd vissza a 10.11-et.
-
satomee
senior tag
válasz
joe-ker #13370 üzenetére
Na ja, de az USP jó kis pisztoly főleg ha mondjuk spór körben nem akarok még desert-re se költeni.. Meg hát amúgy is. A sok hülye patch helyett inkább az ilyen idegesítő bugokat javítaná a Valve, ez nálam már a játékélmény rovására megy...
Egyetlen reményem hogy nem csak nálam van ezek szerint így előbb-utóbb csak kijavítják... -
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged