Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• romero28

senior tag

válasz Mr.Rain #12513 üzenetére

"Amúgy a pro játékosok szintén nem erre a szeróra valók,mert a szabályzatunkban szerepel,hogy átlagjátékosoknak van fenntartva a szerver."

ne ez ott dől meg , hogy annó mikor jártam a biscuit-ra legalább 3-4 -szer bannolt a főadmin , bizonyos béééla , merthogy túl jó vagyok oda . csak akkor megkérdezném , hogy azok a klántagok akiknek még jobb is volt a k/d ratiójuk , azok miért is maradhattak a serveren :F
    megmondom , nem kell törni a buksidat : fizettek a serverbérlésbe , ezért nem számított , hogy jól tolják... :W :W :W úgyhogy hányok a biscuittól , a diktátor főadmintól meg végképp , bek@phatja ;)

• satomee

senior tag

válasz Mr.Rain #12513 üzenetére

Nos én se prő nem vagyok,se sipítozni nem szoktam,az ominózus esetnél mikrofonom sem volt,csak írni tudtam.Talán másodszor voltam ekkor a szerveren és tetszett a hangulat,de az "admin"és utána a haverja beszólásai (már sajnálom hogy nem jegyeztem meg a neveket) arról győztek meg hogy többször nem is nagyon érdemes felmenni, mert ahol egy admin önkényesen baszhat ki bárkit,ott eleve kérdéses számomra mennyire "érettek" a feladathoz.Én is voltam már admin szerveren és tudom hogy ezzel a legjobb szerót is el lehet kúrni,ezért mi az ilyentől inkább megvontuk az adminjogot,és eleinte csak korlátozottat kapott mindenki.Nem akarok általánosítani mert nyilván nem vállalhat mindenki felelősséget más döntésiért,de szomorúnak tartom hogy mikor amúgy is kevés a jó publik,olyanok kapnak adminjogot aki azt hiszi ez egyféle hatalom, a felelősségről meg fingja sincs.A fórumról nem tudtam ugyan,de őszintén szólva nem is látom sok értelmét mert valszeg az említett "admin" ott is azon élvez el hogy eggyel több gombja van, és az egész annyit nem ér hogy a linket bekopizzam a böngészőbe.Sorry,ne vedd magadra de nekem ez volt a tapasztalatom a biscuittel.

Új hozzászólás Aktív témák