-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Basszus, van amit javítottak, van amit elbasztak ezzel az updateval. Egyszerüen nem enged fast switchelni. Sokkal gyorsabb volt update előtt... De most meg nem akar lőni. olyan 20-30 miliseces késést rádobtak... -_-'
-
megint én
őstag
ÓÓÓ, nagyon adja az új CS!!!
-
megint én
őstag
Itt amúgy kinek van klánja? Nincs valakinek kedve warozni egyet még a hétvégén? mert hát jön a BF3 Beta és ByeBye Css!
-
megint én
őstag
válasz
romero28 #13137 üzenetére
Amúgy ja. Sokáig assault voltam a klánjaimban, de egyszer volt olyan felállás, hogy nem volt WP-s és azóta (olyan 4 éve) 60%ban AWP-zek. A maradék 40 az minden egyéb: pisztoly, AK, M4, MP5. De amúgy kösz
.
Amúgy tegnap előtt volt az egyik leg keményebb röhögés a játékom történetében. Infernon jó, közeli spawn volt, így meggránátoztuk közepet, de az ellenfél is..... csak gránátból 8an haltun 4 itt 4ott, és maradt 1v1....
-
megint én
őstag
Nekem már többen is ígérték, hogy megszerkesztik, de sehogy sem jött össze... Így csak youtubon tettem egymás mőgé a fregeket.
http://www.youtube.com/watch?v=4KYSjvf2kfc0:16-nál vakon megyek föl a lépcsőn, csak sajnos a sourceTV nem adja vissza.
-
megint én
őstag
az az 5ös CK + 1900 scale az kicsi...
-
megint én
őstag
válasz
Kassadin #13108 üzenetére
Szerintem jó lett...
Nem tudom milyen felbontáson játszol, de ha FullHD akkor ezeket próbáld ki.cl_crosshairscale 1920
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshairsize 3
cl_crosshaircolor 5
cl_crosshairdot 1
cl_crosshairusealpha 1
cl_dynamiccrosshair 1
cl_crosshaircolor_b 255
cl_crosshaircolor_g 0
cl_crosshaircolor_r 255
cl_crosshairspreadscale 0.1
cl_crosshairsize 5
cl_crosshairthickness 1.1
cl_legacy_crosshair_scale 0 -
megint én
őstag
Igen, tudok jobbat. Only war. ENNYI!
Ha mégis publik minél highabb legyen, és ne kúrvítsa el a CS lényegét. Azaz: 16 slot only warmapok, és semmiképpen se legyen fegyverkorlát... Ennyi kell se több se kevesebb.Mellesleg 10 perc után ki is akartak dobni, mert sírtak a 16-2es statomra. Inkább leléptem magam, mert ilyen szar nem kell.
-
megint én
őstag
Fuj, ilyen szervert.... Az az abszolút lowcsicska szar gennyis agyonmodolt HÁNYÁS!
Élből elkezd egy rakás MP3-at szedni, meg még valami skineket is. Jó, mindegy cancel adtam még egy esélyt neki "cl_downloadfilter none" + "cl_mintmodels 1" hogy ne legyen bugos. Erre még rájött, hogy AWP korlát volt, de nem akárhogy, megveszi a WPt, csak épp el is dobja rögtön. Ezek önmagukban kizáró okok hogy ne járjak egy szerverre, erre még jött csak a meglepetés a szavazás... Tele lowabbnál lowabb gg, és egyéb nyomorvány korcs szarokkal. Ez az a tipikus ultralow agyhalottaknak való csicskaság. -
megint én
őstag
-
megint én
őstag
Emberek, pls help!
Egy jó ideig nem játszottam CSvel, de most visszajöttem, és a következő a problémám. Miért van az, hogy egyfolytában ici-pici laggocskák vannak??? FPS nem szokott 200 alatt lenni, a ping olyan 50. De ilyen mikrolaggok jönnek elő minden szerveren. Mi lehet az oka? -
megint én
őstag
Azért botránynak nevezni a 150 FPS-t is botrány. Mellesleg a C2Q-s procik nem annyira barók manapság. És igen, ezt a gémert kihajtaná egy GTS 8600as VGA is, és még mindig proci limited lenne... ez van...
-
megint én
őstag
válasz
westcoastog #12769 üzenetére
Én még 2004-2005 fele vettem, asszem 8.000 volt
-
megint én
őstag
válasz
megint én #12761 üzenetére
Amúgy az adminokról annyit, hogy szinte nincs olyan szerver ahol ne lettem volna bannolva. A leg szebb példám amikor úgy mentem föl egy szerverre, hogy letelt a buytime, és csak egy nyomorult glockal indultam útnak, úgy hogy csak 1 T élt a pályán és 8 CT. Az egyetlen társam meg is halt, így egyedül birkóztam meg 8 fegyveres CT-vel. Kettőt megöltem glockal egyiktől felvettem egy M4et azzal lőttem egy WP-t st, stb... A azzal A második kört meg sem várta az admin, azonnal banolt, pedig azt mondta előtte, hogy itt normálisak az adminok...
Egy másik szerveren 1 v 12-t hoztam le pisztoly körben. Onnan is repültem. Onnantól egy évig nem is jártam publikra, kizárólag war. Felbomlott a klán, megint jöttek a sorozatos publik bannok, azóta BFBC2-zök! -
megint én
őstag
Én azt csinálnám, hogy nem banolnám 1 hétig a cheaterokat, nehogy az X22 frissítsen. Így összegyűjteni 1 hét alatt azokat a playereket akik cheatolnek, és egyszerre az összeset kibaszni a picsába. HALNA MEG AZ ÖSSZES!!!
-
megint én
őstag
Csak hogy tisztázzuk. Az M4, asszem 95öt sebez max. Persze ez akkor ha a fülébe dugod (minél meszebb annál kevesebb). Ez a "nálunk normálisak az adminok" ezt elég vicces, én még egy embert sem láttam aki lehülyézné magát. MÁRPEDIG AZ AWP KORLÁT CSICSKA G3CI F0S DOLOG!!! Ne is próbáld megmagyarázni, h miért nem. megmondom... Azé me te nem tudsz WPzni, és ha ellened WPznek nem tudsz mit kezdeni vele. Ilyen egyszerű.
-
megint én
őstag
válasz
Rivaul #12741 üzenetére
Akkor nem nekem való. Méghozzé több okból.
Alap mapok fele fos, de leginkább a variált mapok amik kikészítenek, az AWP korláttól agyfaszt kapok, 40 slot, az akkora szar, hogy leírhatatlan.
Egy jó szerver 12 - 16 slotos, semmilyen korlátozás nincs rajta, és csak warmapok vannak rajta. Thx, de ez minden tekintetben nokedli szerver... -
megint én
őstag
Még mindig nem enged föl, mert régebbi verziós a szeró!!!!!
-
megint én
őstag
válasz
Rivaul #12573 üzenetére
Na, fig. Először is nem akarlak megbántani, jó hogy megy a szeród, meg minden. Attól mondjuk még nem enged föl, mert azt írja más a verziószámom. Amúgy igencsak sok a nyomorék akiknek pl a kedvenc mapjuk a $2000 vagy mondjuk a zombi mod. Szerintem viszont a legjobb az 5on5 war, és volt, hogy 1 éven keresztül nem is publikoltam, csak napi 5 war. A sima publik serverekről meg annyit, hogy mindig kibasz az admin. alig van szeró ahol megtűrnek. A multkor pl 1 v 12-t hoztam, és azonnal kidobtak.
De amúgy sok sikert a szerveredhez, csak ne legyen only D2. Főleg warmapok
Mellesleg a warmapok: de_........
Alap mapok: dust2, nuke, train, inferno.
Más ligákon elismert warmapok: CPL_fire, CPL_strike, CPL_mill, tuscan, contra, season, russka, és még 1-2 egyéb ligán: ballast, core, scorch, rush_v2)Más....van itt olyan aki szerkeszteni tud videót pár fragból???
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
megint én
őstag
válasz
nova001 #12558 üzenetére
Ég és föld, hogy milyen hostingnál vagy. De manapság ezrével állnak az üres szerverek, és mind D2, D2, D2, D2, esetleg valami fostalicska office, vagy a cs megalázása a $2000.
Bezzeg a nagy része azoknak a csíráknak akik ezeken játszanak nem tudják mik azok a cpl_fire, vagy a de_season. Szánalmas. Ikább legyen egy jó deathmatch, vagy egy olyan szerver mint anno a lowarda, ahol csak, és kizárólag warmapok voltak. -
megint én
őstag
válasz
Scotty #12552 üzenetére
nagyon sok van amin elfut... Hehet Aprón is keresni, de újonan érdemes olyasmit nézni mint pl 5670
De a Gianninál van pár használt darab...
- VGA ASUS GF 9600 GT 512 DDR3: 11.990,-
- VGA MSI 4670 512 DDR3: 9990,-
- VGA Gigabyte 4770 512 DDR3: 13.990,-
- VGA Gigabyte 4850 512 DDR3 Zalman: 14.990,-
- VGA Sapphire 5670 1 GB DDR3: 17.990,-
- VGA Sapphire 4870 512 DDR5: 18.990,-
- VGA ZOTAC GF 250 GTS 1 GB DDR3: 21.990,-Ezek közül bármelyik.
De érdeklődj privátban nála
KLIKK IDE GIANNIHOZ! -
megint én
őstag
Ja... Valaki egy wart???
-
megint én
őstag
válasz
Spam123 #12193 üzenetére
Bocsesz előzőktől akik válaszoltak. De nincs igazatok!
Az ő gépével, (mint álltalában) totálisan, 100%ban cpu limites a game. Így a nagyobb felbontás nem oszt nem szoroz, itt olyan parancsok kellenek, amik élből a proci munkáját könnyítik, de a túl magas AA, tök fölös!
Az anisotropic filtering-et, és at antialiasing-ot sem érdemes SOHA 4 vagy max 8 fölé tenni. A Multicore be, a HDR-ki, Vízet lowra, textúr és modell az Medium, árnyék max. De ha még + 20-50%nyi fpst akarsz, akkor írj privit... Van egy saját configom, igaz már nem használom, mert lanon sem lehet, és elszoknék az alap.cfgtől! -
megint én
őstag
Hali! Emberek, mikor lesz legközelebb LAN BP-n vagy környékén???
-
megint én
őstag
válasz
enginev3.0 #12097 üzenetére
Ezt én sem értem. Nekem is UPC-m van már réges rég óta, de valahogy amikor 8Mbps-s csomagban voltam, akkor 5-6 ms volt a válaszidő, most meg 60-90.
-
megint én
őstag
válasz
bivalyolo #12075 üzenetére
De ez sem rossz...
http://www.game-monitor.com/ -
megint én
őstag
Szerintem gyagyi
Én ki is töröltem a nem warmapokat...
Csak ezek jöhetnek szóba contra, season, cpl_fire, cpl_strike, cpl_mill, tuscan, ruska és a 4 alap: d2, train, nuke, inferno... semmilyen office, cbble, aztec vagy bármi más... -
megint én
őstag
válasz
satomee #12057 üzenetére
Ha zsíros kocka vagy akkor talán bekerülhetsz, de ha nem vagy elég dagadt, akkor a pattanásos arc is kivállthatna... xDDD
Na de ha komolyan, mi egy hete oszlottunk föl sajnos, amúgy 3 éve eggyütt toltuk, és napi 5-10 war... Ez elsőre vészesnek tűnik, de ha van egy ember aki nagyon gyorsen hív ellent, akkor nem vészes, szünetek nélkül 3 óra alatt le lehet tolni 5-7 wart. És Gondolkodni kell... Amúgy úgy lehet a legjobban fejlődni, ha pl napi 4 órát játszol, hogy 1 óra DM, aztán 2 óra war, és 1 óra 1v1, de úgy hogy a klánodból mindenki nézi, és cserélgettek, és egymástól is sokat tanulhattok... Így lessz aim skilled, csapatjátékod, és agyad is 1v sokra. -
megint én
őstag
Erre csak annyit, hogy minket is minden 2. ellen lecsíterez, de top teamoknál ez már csak így van. A múltkor játszottunk a Germany teammal, és úgy lőttek, mint a picsa, de mégis 5 mapot végigtoltunk, és csak 2-3 ra kaptunk ki. Olyat kaptunk, hogy Nukeon plantoltunk lentre, és ellőtt a WP-s, de aztán egy üres szerveren 6 órán keresztül csak azt próbálgattuk, hogy ha lentre plantol valaki, akkor álltalában doboz mellé szokozz, és hogy hol kell meglőni, hogy eltaláld. Azóta már 2x volt, hogy meglőttem plant közben, és persze ment is az anyázás, mert ő csak azt az apszurdumot látja, hogy fentről ellövik.... DE TOP TEAM az TOP TEAM....
Csak egy példa. Ezek azok akikről beszélek. Ezt kaptuk tőlül D2-n És szinte minden körben ellőttek valakit aki Bre ment, akár fönt ugrottunk, akár lent.
http://www.youtube.com/watch?v=RdO0C3TN_Gs
Ez után mi is gyanakodtunk, de 16/12re kaptunk "csak" ki, de utána meg elvertük őket trainon... -
megint én
őstag
válasz
scope2007 #12032 üzenetére
Próbálj meg írni a steamnak...
Ezt beírtam googliba, és ezeket találta. Nem tudom segít-e de mind angol...
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1431834
http://css.setti.info/forum/topic/1772-you-are-in-insecure-mode-you-must-restart-before-you-can-connect-to-secure-servers/ -
megint én
őstag
válasz
Mantaniro #11999 üzenetére
De már írták páran hogy nem alsóvonal kell....
SIMA SZÓKÖZ!!!
rate 35000
ennyi.................
De ha nem fogadja el akkor csinálj, egy autoexecet, mert az erőlteti a ratet.Ja, vagy amúgy ha van olyan hogy autoexec, valami gagyi fpsconfig, akkor lehet, hogy épp az írja át. Mert az minden cs indításnál felülírja a cfg-t.
-
megint én
őstag
Hali!
Hagy kérdezzem már meg megint ki ez a "GabN73"
Mert írta, hogy vertek már el nem 1x... Na most ezt nem tudom hogyan csinálták amikor mircen figyelünk arra, hogy NE magyar legyen az ellen, mert abból mindig agyázás van... Csak nagyon ritka esetben játszunk magyar ellen. Idén mindössze 22-23 wart toltunk magyar ellen és mindössze 2x kaptunk ki... Ezé nagyon kíváncsi lennék, h ki is Ő.... -
megint én
őstag
Ja meg movie makert keresünk klánnak, mert már van vagy 1000 frag, de nem értünk hozzá.
itt van még pár
http://www.youtube.com/results?search_query=csifiricio&aq=f
Ez kb 1 hónap termése. És 99%ban Nightcup, vagy mircet TOP team! -
megint én
őstag
válasz
megint én #11971 üzenetére
// CSiMi configja
// Nincsenek illegal, vagy sportszerűtlen parancsok!!!
// VERSION: 2010.06.26.fps_max "0"
cl_crosshairscale "1920"zoom_sensitivity_ratio "0.86"
//A hangerő bindjei "Á"csökkenti "Ű" növeli a hangerőt 0.1-el
bind "'" "incrementvar volume 0 1 -0.1" //magyar bikk Á betű
bind "\" "incrementvar volume 0 1 0.1" //magyar bikk Ű betűbind "MWHEELDOWN" "+jump" //görgöre ugrani fog!!!
cl_showfps "1"
cl_show_achievement_popups 0
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshaircolor 1
cl_crosshairscale 1920
cl_crosshairusealpha 1
cl_dynamiccrosshair 1bind "kp_end" "say_team 0 _Csoro!"
bind "kp_downarrow" "say_team 1 _Veszem!"
bind "kp_pgdn" "say_team 2 _Dobhatok!"
bind "kp_leftarrow" "say_team !!! S.K. !!!"
bind "kp_5" "buy deagle"
bind "kp_rightarrow" "buy mp5navy"
bind "kp_home" "buy famas;buy defender;say_team buy ASSAULT"
bind "kp_uparrow" "buy m4a1;buy ak47;say_team buy ASSAULT"
bind "kp_pgup" "buy awp;say_team !AWP!"
bind "kp_ins" "buy vesthelm"
bind "kp_del" "buy vest"cl_downloadfilter nosounds
net_graph 1
net_graphpos 3
net_graphheight 750
net_graphproportionalfont 0//Kiegészítők bindjei
bind "DOWNARROW" "buy hegrenade"
bind "LEFTARROW" "buy smokegrenade"
bind "RIGHTARROW" "buy flashbang"
bind "UPARROW" "buy defuser"bind "INS" "buy awp;buy vesthelm;buy defuser;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade;buy deagle;say_team buy !AWP!"
bind "DEL" "buy m4a1;buy ak47;buy vesthelm;buy defuser;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade;say_team buy ASSAULT"
bind "HOME" "buy awp;buy defuser;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade;say_team buy !AWP!"
bind "END" "buy m4a1;buy ak47;buy defuser;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade;say_team buy ASSAULT"
bind "PGUP" "buy defuser;buy vesthelm;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade"
bind "PGDN" "buy deagle;buy defuser;buy vesthelm;say_team ECO-t vettem"
bind "f5" "say_team TELJES _SK_ (dezit sem)"
bind "f6" "say_team ECONOMIC ROUND 'A' rush!!! (dez+kev)"
bind "f7" "say_team ECONOMIC ROUND 'B' rush!!! (dez+kev)"
bind "f8" "say_team VEGYETEK MINDENT! alap k.!hud_fastswitch "1" //gyorsválltás
cl_autowepswitch "0" //felvett fegyver...cl_interp 0.000001
cl_minmodels "0"
cl_min_ct "2"
cl_min_t "2"adsp_debug "0"
ai_report_task_timings_on_limit "0"
ai_think_limit_label "0"
budget_averages_window "30"
budget_background_alpha "128"
budget_bargraph_background_alpha "128"
budget_bargraph_range_ms "16.6666666667"
budget_history_numsamplesvisible "100"
budget_history_range_ms "66.666666667"
budget_panel_bottom_of_history_fraction ".25"
budget_panel_height "384"
budget_panel_width "512"
budget_panel_x "0"
budget_panel_y "50"
budget_peaks_window "30"
budget_show_averages "0"
budget_show_history "0"
budget_show_history "0"
budget_show_peaks "1"
bugreporter_uploadasync "0"
c_maxdistance "200"
c_maxpitch "90"
c_maxyaw "135"
c_mindistance "30"
c_minpitch "0"
c_minyaw "-135"
c_orthoheight "100"
c_orthowidth "100"
cam_collision "1"
cam_idealdelta "4.0"
cam_idealdist "150"
cam_idealdistright "0"
cam_idealdistup "0"
cam_ideallag "4.0"
cam_idealpitch "0"
cam_idealyaw "0"
cam_snapto "0"
cc_linger_time "1.0"
cc_predisplay_time "0.25"
cc_subtitles "0"
cl_allowdownload "0"
cl_allowupload "1"
cl_autohelp "1"
cl_autowepswitch "0"
cl_backspeed "400"
cl_buy_favorite_nowarn "0"
cl_buy_favorite_quiet "0"
cl_c4dynamiclight "1"
cl_chatfilter_version "1"
cl_chatfilters "63"
cl_class "default"
cl_customsounds "0"
cl_debugrumble "0"
cl_detail_avoid_force "0.4"
cl_detail_avoid_radius "64"
cl_detail_avoid_recover_speed "0.25"
cl_detail_max_sway "5"
cl_detaildist "1200"
cl_detailfade "400"
cl_disablefreezecam "0"
cl_disablehtmlmotd "0"
cl_drawshadowtexture "0"
cl_ejectbrass "0"
cl_forcepreload "0"
cl_forwardspeed "400"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_locationalpha "150"
cl_logofile "0"
cl_mouselook "1"
cl_observercrosshair "1"
cl_phys_props_enable "1"
cl_phys_props_max "1"
cl_playerspraydisable "0"
cl_radar_locked "0"
cl_radaralpha "200"
cl_radartype "0"
cl_ragdoll_collide "0"
cl_ragdoll_physics_enable "1"
cl_righthand "1"
cl_round_win_fade_time "1.5"
cl_rumblescale "1.0"
cl_scalecrosshair "1"
cl_scoreboard_ct_color_blue "255"
cl_scoreboard_ct_color_green "200"
cl_scoreboard_ct_color_red "150"
cl_scoreboard_dead_color_blue "125"
cl_scoreboard_dead_color_green "125"
cl_scoreboard_dead_color_red "125"
cl_scoreboard_t_color_blue "90"
cl_scoreboard_t_color_green "90"
cl_scoreboard_t_color_red "240"
cl_show_achievement_popups "1"
cl_show_splashes "0"
cl_showhelp "1"
cl_spec_mode "4"
cl_team "default"
cl_thirdperson "0"
cl_timeout "30"
cl_upspeed "320"
cl_winddir "0"
cl_windspeed "0"
closecaption "0"
commentary "0"
commentary_firstrun "0"
con_enable "0"
crosshair "1"
dsp_enhance_stereo "1"
dsp_slow_cpu "1"
dsp_spatial "40"
dsp_volume "1"
flex_smooth "0"
fog_enable "1"
fog_enable_water_fog "0"
fog_enableskybox "0"
func_break_max_pieces "15"
g15_update_msec "250"
gl_clear "1"
hud_centerid "1"
hud_classautokill "1"
hud_draw_fixed_reticle "0"
hud_takesshots "0"
lod_enable "0"
lod_transitiondist "100"
lookspring "0"
lookstrafe "0"
m_customaccel "0"
m_customaccel_exponent "0"
m_customaccel_max "0"
m_customaccel_scale "0"
m_filter "0"
m_forward "1"
m_mouseaccel1 "0"
m_mouseaccel2 "0"
m_mousespeed "1"
m_pitch "0.022"
m_side "0.8"
m_yaw "0.024"
mat_aaquality "4"
mat_antialias "8"
mat_autoexposure_max "0"
mat_autoexposure_min "0"
mat_bloom "0"
mat_bloomscale "0"
mat_bufferprimitives "1"
mat_bumpmap "0"
mat_clipz "1"
mat_compressedtextures "1"
mat_diffuse "1"
mat_disable_bloom "1"
mat_disable_fancy_blending "1"
mat_disable_lightwarp "1"
mat_disable_ps_patch "1"
mat_dxlevel "81"
mat_envmapsize "0"
mat_envmaptgasize "0"
mat_fastnobump "1"
mat_fastspecular "1"
mat_filterlightmaps "1"
mat_filtertextures "1"
mat_forceansio "16"
mat_forcehardwaresync "0"
mat_forcemanagedtextureintohardware "1"
mat_framebuffercopyoverlaysize "0
mat_hdr_enabled "0"
mat_hdr_level "0"
mat_mipmaptextures "1"
mat_monitorgamma_tv_enabled "0"
mat_parallaxmap "0"
mat_picmip "1"
mat_queue_mode "-1"
mat_reducefillrate "1"
mat_shadowstate "0"
mat_showlowresimage "0"
mat_software_aa_blur_one_pixel_lines "0.5"
mat_software_aa_edge_threshold "1.0"
mat_software_aa_quality "0"
mat_software_aa_strength "0.000000"
mat_software_aa_strength_vgui "1.000000"
mat_software_aa_tap_offset "1.0"
mat_softwarelighting "0"
mat_specular "0"
mat_texture_list_content_path ""
mat_vsync "0"
mat_wateroverlaysize "8"
mp_decals "111"
muzzleflash_light "0"
net_graphshowinterp "1"
net_graphshowlatency "1"
net_graphsolid "1"
net_graphtext "1"
net_maxroutable "1260"
net_scale "5"
npc_height_adjust "1"
option_duck_method "1"
overview_alpha "1.0"
overview_health "1"
overview_locked "1"
overview_names "1"
overview_preferred_mode "1"
overview_tracks "1"
props_break_max_pieces "0"
props_break_max_pieces_perframe "0"
r_3dnow "1"
r_3dsky "0"
r_ambientboost "1"
r_ambientfactor "5"
r_ambientmin "0.3"
r_cheapwaterend "0"
r_cheapwaterstart "0"
r_decal_cullsize "1"
r_decals "30"
r_dopixelvisibility "0"
r_drawflecks "0"
r_drawmodelstatsoverlaymax "1.5"
r_drawmodelstatsoverlaymin "0.1"
r_eyeglintlodpixels "0"
r_eyegloss "0"
r_eyegloss "0"
r_eyemove "0"
r_eyes "0"
r_eyeshift_x "0"
r_eyeshift_y "0"
r_eyeshift_z "0"
r_eyesize "0"
r_fastzreject "1"
r_flex "0"
r_forcewaterleaf "0"
r_lod_noupdate "1"
r_mmx "1"
r_occlusion "0"
r_rainalpha "0.4"
r_rainalphapow "0.8"
r_raindensity "0.001"
r_rainlength "0.1f"
r_RainProfile "0"
r_RainSideVel "130"
r_RainSimulate "1"
r_RainSplashPercentage "20"
r_rainwidth "0.5"
r_renderoverlayfragment "0"
r_rootlod "2"
r_shadowmaxrendered "10"
r_shadowrendertotexture "1"
r_shadows "1"
r_sse "1"
r_sse2 "1"
r_teeth "0"
r_waterdrawrefraction "0"
r_waterforceexpensive "0"
r_waterforcereflectentities "0"
r_worldlightmin "0.0002"
rope_averagelight "0"
rope_collide "0"
rope_shake "0"
rope_smooth "0"
rope_smooth_enlarge "0"
rope_smooth_maxalpha "0"
rope_smooth_maxalphawidth "0"
rope_smooth_minalpha "0"
rope_smooth_minwidth "0"
rope_subdiv "0"
rope_wind_dist "0.01"
scene_showfaceto "0"
scene_showlook "0"
scene_showmoveto "0"
scene_showunlock "0"
sk_autoaim_mode "1"
snd_async_fullyasync "0"
snd_digital_surround "1"
snd_duckerattacktime "0.5"
snd_duckerreleasetime "2.5"
snd_duckerthreshold "0.15"
snd_ducktovolume "0.55"
snd_legacy_surround "0"
snd_mixahead "0.1"
snd_musicvolume "1.0"
snd_noextraupdate "1"
snd_pitchquality "1"
snd_profile "0"
spec_scoreboard "0"
suitvolume "0.25"
sv_backspeed "0.6"
sv_csifiricio "1"
sv_forcepreload "1"
sv_log_onefile "0"
sv_logbans "0"
sv_logecho "1"
sv_logfile "1"
sv_logflush "0"
sv_logsdir "logs"
sv_noclipaccelerate "5"
sv_noclipspeed "5"
sv_pvsskipanimation "1"
sv_skyname "sky_dust"
sv_specaccelerate "5"
sv_specnoclip "1"
sv_specspeed "3"
sv_unlockedchapters "1"
sv_voiceenable "1"
texture_budget_background_alpha "128"
texture_budget_panel_bottom_of_history_fraction ".25"
texture_budget_panel_height "284"
texture_budget_panel_width "512"
texture_budget_panel_x "0"
texture_budget_panel_y "450"
tv_nochat "0"
vgui_message_dialog_modal "1"
violence_ablood "1"
violence_agibs "1"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "1"
vprof_graphheight "256"
vprof_graphwidth "512"
vprof_unaccounted_limit "0.3"
vprof_verbose "1"
vprof_warningmsec "10"clear
echo "_______________________"
echo "____CSiMi autoexec ____"
echo "_______________________" -
megint én
őstag
A következő HSZ-em lesz a configom. Kell egy olyan file aminek az a neve, hogy
"autoexec.cfg"
Oda másold be mindet.
Amikre figyelj!
Sok a bind, ezért nézd át őket, ez nem publik config, hanem warra van kifejezetten ezért ha bindel veszel fegyót, ki is írja, hogy AWP, vagy ASSAULT. A többi egyértelmű
Pl. Ha megnyomod a "Home" gombot vesz WP-t, defuse-t, granyókat, stb. És így tovább... Nézd át -
megint én
őstag
(#11962) satomee; P00By (#11961)
Nekem van SAJÁT fps configom ha érdekel titeket. KB úgy 100an használják már, és mindenki szereti. Tudni kell róla, hogy NINCS SEMMI SPORTSZERŰTLEN PARANCS! És volt akinek "csak" +20% de volt akinek +300% fps-t adott. És sokkal szebb kép mellett... Volt aki így fogalmazott.: "Mintha más játékkal játszanék" Ha érdekel valakit akkor szóljatok nyugodtan.
Amúgy kicsit gizdulnék is pár fraggal. Itt láthatjátok azt is, hogyan néz ki maga a game a cfgmmel.:
http://www.youtube.com/watch?v=r-tM71ZICDc
http://www.youtube.com/watch?v=DXSEW4bBhCc -
megint én
őstag
Halihó!
Emberek, mitől van, hogy Nuke-on amikor felmegyek szeróra akkor van 800fps, de folyamatosan esik, és ez lemegy akár 10ig! Ami már igazán sz@r. Nem minden szerveren, de 90%ban így van. Ez főleg Nightcupokon b@szik be, mert ott nem lehet csrr-t tolni... HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged