- Házimozi belépő szinten
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
ferminator7 #11595 üzenetére
dehogynem, bemásztam a szomszéd józsibához és amíg nem figyelt oda kiloptam a hűtőjéből.
komolyra fordítva a szót: amikor abbahagytam mindíg elpasszoltam, steamen meg mindíg jöttek aranyos akciók amik arra kéztettek hogy visszatérjek. nem mintha számítana. legjobb formámban is mid skill körül voltam. mostmeg full funban játszok
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest