- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10879 üzenetére
volt már ezer meg 1 egerem...a diamondback nem jött be annyira, mert csuszott rajta a kezem, nem mellesleg kurva kényelmetlen fogni, és az oldalso gombok sem álltak ujra. mx518 szintén csuszott nekem...meg kicsit nagynak is találta. majd G5. az sem jött be.
és ekkor vettem meg a deathaddert. még a rev1. 1800dpi, infraszenzor...telesokszarral...mind1
pont a kezembe illik, oldalso gombok a gránátbindek miatt nekem kellenek és pont ujjra álltak, és a gumiborítás miatt meg nem csuszik a kezem...
semmivel nem tart tovább, mint bármelyik másik egér...ha használod, hát "kopik", de ez mindennel így van.
egérválasztásnál a fő szempont a kényelem legyen én aztmondom
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mondok pozitívumot.
Nekem G9x van mert viszonylag kicsi a kezem és ez nagyon kényelmes mivel kisebb mint egy Razer vagy egy már említett MX518, ezért én ezt ajánlom Logitech G9x
Azzal ne foglalkozz hogy mást mit mond, mivel ha megnézel egy KODIAK videót akkor a G9x-et ajánlja, de ettől nem biztos hogy ha veszel 20ért egy ilyet akkor te is úgy fogsz játszani,(jácccani) mivel lehet neked kényelmetlen lesz mert kicsi.
Amit nekem is ajánlottak és neked is tudok (sajnos én nem tehettem meg) menj el egy Media Markt-ba és próbálgasd ki őket, hogy melyik áll kézre és ami a legkényelmesebb azt vedd meg, azzal leszel a legjobb...
Egyébként azért nem vettem razert mert nekem nem tetszett egyik se, még ha nem is ez a célja az egérnek, de kitudja lehet hogy egy Razer egér sokkal kényelmesebb lett volna számomra is, ezt talán egyszer megtudom addig G9x tökéletes számomra
Remélem tudtam segíteni
-
satomee
senior tag
válasz
Tovább biztos nem bírja. Nekem a 2ik Death Adderem halt meg,az elsőnek a bal gombja,a 2iknak meg a görgője adta meg magát.A poén hogy az első a gari lejárta után kb 1 hónappal -ezt még le tudtam gariztatni- az új meg most egy héttel a gari után szart be...
Ennek ellenére lehet hogy megint egy iet veszek mert egyszerűen nekem ez áll kézre és valahogy jobb,kényelmesebb vele játszani mint pl az MX518-al volt (tényleg,lehet még ezt kapni valahol?). Persze ez erősen szubjektív vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest